Διακριτικα & Αμεσα – Αφαιρεση σε 1 επισκεψη

Αφαιρει ακομη και τις βλαβες που δεν φαινονται με γυμνο ματι

warts highlight laser

Μονιμη Αφαιρεση με το κορυφαιο Ultra Pulse Laser

Thread lift highlight duration image

Παρακολουθηση ασθενους εως και 9 μηνες μετα

Tattoo removal highlight painless image

Δεν Ποναει – Δεν Αφηνει Σημαδια

Αμεση επιστροφη στις Δραστηριοτητες σας

Δυνατοτητα επιλογης θεραπειας απο ανδρα ή γυναικα ιατρο

Rosacea highlight treatment image

Θεραπεια και του ερωτικου συντροφου για την αποτροπη νεας μολυνσης

Cavitation highlight approved image

Συνδυασμος ιατρικων ειδικοτητων: Αφροδισιολογος, Δερματολογος, Ουρολογος, Γυναικολογος

Τα κονδυλώματα κόλπου είναι μία από τις κλινικές εκδηλώσεις του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV). Περίπου το 90 τοις εκατό των κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων σχετίζονται με τους τύπους HPV 6 ή / και 11, οι οποίοι έχουν χαμηλό ογκογόνο δυναμικό. Πρόσθετοι τύποι HPV, συμπεριλαμβανομένων των υψηλού κινδύνου ογκογόνων τύπων, μπορούν να προσδιοριστούν, αλλά συνήθως ως πρόσθετες μολύνσεις των HPV 6 ή 11.

Ποια η όψη των κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων;

Τα γεννητικά κονδυλώματα μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές όψεις. Μπορεί να υπάρχουν ένα ή περισσότερα. Κονδυλώματα Κόλπου
Μερικές φορές μεμονωμένα κονδυλώματα ενώνονται για να ενταχθούν σε μία μεγαλύτερη επιφάνεια με κονδυλώματα. Μπορεί να μοιάζουν με μικρά, εξογκώματα στο χρώμα του δέρματος, παρόμοια με τις κοινές μυρμηγκιές. Άλλα μπορεί να είναι κόκκινα ή ροζ, γκρι ή λευκά. Τα κονδυλώματα που αναπτύσσονται σε δέρμα που είναι ζεστό, υγρό και χωρίς τριχοφυΐα, όπως το αιδοίο, τείνουν να είναι μαλακά. Τα κονδυλώματα που αναπτύσσονται στο δέρμα που είναι ξηρό και τριχωτό, όπως γύρω από τον πρωκτό, τείνουν να είναι σκληρά.

Ο αριθμός των κονδυλωμάτων που αναπτύσσονται ποικίλλουν από άτομο σε άτομο. Κάποιοι ασθενείς έχουν μόνο μερικά που είναι εμφανή. Άλλοι ασθενείς έχουν πολλά γύρω από τα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό τους.

Διάγνωση

Τα κονδυλώματα συνήθως μπορούν να διαγνωστούν από τον γιατρό με την χαρακτηριστική τους εμφάνιση. Ο γιατρός εξετάζει τα εξωτερικά γεννητικά όργανα αναζητώντας κονδυλώματα. Μπορεί επίσης να προτείνει μια εσωτερική εξέταση του κόλπου. Εξετάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι το Παπ Τεστ και η HPV DNA Ταυτοποίηση με PCR.

Θεραπείες για τα Κονδυλώματα Κόλπου

  • CO2 LASER.
  • Εξάχνωση με χρήση διαθερμοπηξίας με ραδιοσυχνότητες.
  • Κρυοθεραπεία με υγρό άζωτο, το υγρό άζωτο ψεκάζεται ή εφαρμόζεται στα κονδυλώματα, ψύχοντας τα. Η κατάψυξη και απόψυξη καταστρέφει τον ιστό των κονδυλωμάτων. Για να αφαιρεθούν τα κονδυλώματα πλήρως μπορεί να χρειαστούν αρκετές θεραπείες. Η θεραπεία είναι συχνά μια καλή επιλογή για έγκυες.
  • Χειρουργική αφαίρεση.
  • Θεραπεία με χημικές ουσίες.

Πρόγνωση

Τα κολπικά κονδυλώματα συνήθως καθαρίζουν με τη θεραπεία. Ωστόσο, σε περίπου 1 στις 4 περιπτώσεις, νέα κονδυλώματα αναπτύσσονται κάποια στιγμή μετά από επιτυχή θεραπεία. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή η ίδια λοίμωξη έχει ενεργοποιηθεί και πάλι, όχι επειδή υπάρχει μια νεοαποκτηθείσα λοίμωξη. Αν τα κονδυλώματα επανεμφανιστούν, μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο.