Στοχευμενες Θεραπειες κατα του Τοπικου Παχους απο 60€/συνεδρια

Cryolipolysis highlight permanent image

Μείωση τοπικού πάχους για πάντα

Thread lift highlight quick return image

Μόνιμο αποτέλεσμα

Thread lift highlight non surgical image

Χωρίς πόνο, τομές ή ενέσεις

Cryolipolysis highlight quick image

Μικρή διάρκεια συνεδρίας

Thread lift highlight duration image

Επιστρέφετε αμέσως στις δραστηριότητές σας

Rosacea highlight increases image

Συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών

ΙΑΤΡΕΙΑ DERMADVANCE

Κρυολιπολυση με το 3D Lipo Ultimate: Γιατι υπερεχει

Προσφορά: 160€/Συνεδρία

Duo Cryo icon image

Duo Cryolipo

Η νέα καινοτομία του 3D Lipo επιτρέπει την ταυτόχρονη θεραπεία δύο περιοχών, χρησιμοποιώντας το μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρο-κρυοθεραπείας. Ως αποτέλεσμα, το 20-40% των λιποκυττάρων «πεθαίνουν» και αποβάλλονται φυσιολογικά σε διάστημα λίγων μηνών, για πάντα.

Body HIFU icon image

HIFU: Υπέρηχοι στο Σώμα

Το εξελιγμένο 3D Lipo μπορεί ταυτόχρονα να καταστρέψει το στοχευμένο τοπικό λίπος αλλά και να δημιουργήσει κίνηση του κολλαγόνου στην περιοχή της θεραπείας. Επιπλέον, οι χρόνοι θεραπείας είναι πλέον ταχύτεροι, ενώ η στόχευση πιο εστιασμένη από ποτέ.

Cavitation image

Cavitation

Ο μηχανισμός του cavitation αποτελεί μια από τις κορυφαίες μη επεμβατικές μεθόδους αντιμετώπισης τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Με τη νέα ισχυρή ισχύ 200W καλύπτεται μεγαλύτερη περιοχή θεραπείας, ενώ ο χρόνος της εφαρμογής μειώνεται ακόμη περισσότερο.

RF: Πρόσωπο & Σώμα

Το Focus fractional RF είναι η 3η γενιά της κορυφαίας τεχνολογίας RF ραδιοσυχνοτήτων. Βασικά πλεονεκτήματα είναι η υψηλή αποτελεσματικότητα της θεραπείας καθώς η επίδραση του δρα βαθύτερα στο δέρμα, ενώ οι συνεδρίες είναι συντομότερες, χωρίς ίχνος πόνου.

Shockwave image

Shockwave Therapy

Η θεραπεία Shockwave χρησιμοποιεί κρουστικά κύματα, επιτυγχάνοντας έτσι:

 • Διάσπαση του λίπους
 • Σύνθεση κολλαγόνου
 • Λεμφική αποστράγγιση

Αποτελεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία που μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, με κλινικές αποδείξεις.

Ρωτηστε τον Δερματολογο - Αφροδισιολογο Χρηστο Σταμου

Πριν – Μετά

Κρυολιπολυση Πριν και Μετα
Κρυολιπολυση στην Κοιλια Πριν και Μετα
3D Lipo Κρυολιπολυση Αποτελεσματα

Εφαρμογή

Κρυολιπολυση 3D Lipo Εφαρμογη
RF Ραδιοσυχνοτητες Εφαρμογη
Hifu στο Σωμα Εφαρμογη

RF Ραδιοσυχνοτητες: Συσφιξη & ανορθωση του δερματος, ανωδυνα!

Οι RF ραδιοσυχνότητες αποτελούν μία από τις αποτελεσματικότερες μη-επεμβατικές θεραπείες σώματος, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα σύσφιξη, ανόρθωση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων παρέχει θερμότητα στους ιστούς του δέρματος, ενισχύονας την παραγωγή κολλαγόνου αλλά και την καταστροφή λίπους, θερμαίνοντας μόνο τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση, καθιστώντας τη μέθοδο απολύτως ασφαλή.

 • Ενισχύει και επιταχύνει τη λιπόλυση
 • Μειώνει τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα και τα οιδήματα
 • Καθαρίζει την επιδερμίδα
 • Άμεσα ορατά αποτελέσματα
 • Σύσφιξη του δέρματος
 • Μείωση του τοπικού πάχους
 • Άμεση αποθεραπεία
 • Δράση στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος

Πριν & Μετά

RF Ραδιοσυχνοτητες Πριν και Μετα
RF Ραδιοσυχνοτητες στην Κοιλια Πριν και Μετα
Μπρατσα RF Ραδιοσυχνοτητες Αποτελεσματα
Ραδιοσυχνοτητες RF στην Κοιλια Πριν και Μετα
Ραδιοσυχνοτητες RF Πριν και Μετα

HIFU: Η τελευταια λεξη της τεχνολογιας στην καταπολεμηση του τοπικου παχους!

Η μέθοδος HIFU Body του 3D Lipo Ultimate είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη μη επεμβατική καταπολέμηση του τοπικού πάχους.

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου οφείλεται στις στοχευμένες βολές εστιασμένων υπερήχων που θερμαίνουν τα σημεία εφαρμογής, προκαλώντας τον «θάνατο» των λιποκυττάτων, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες.

Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται φυσικά, ενώ χάριν των αναπλαστικών ιδιοτήτων του δέρματος, επιτυγχάνεται ο στοχευμένος επανασχηματισμός της περιοχής.

Πριν & Μετά

Hifu στην Κοιλια Πριν και Μετα
Hifu σωματος Πριν και Μετα
Σωμα Hifu Πριν και Μετα
Hifu Αποτελεσματα

Μεσοθεραπεια: Λιποδιαλυση με φυσικες ουσιες!

Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας ή μεσολιπιδική θεραπεία, περιλαμβάνει την διάλυση του λίπους με τη χρήση ενέσεων. Η φόρμουλα λιποδιάλυσης αποτελείται από βιταμίνες, ένζυμα και μία φυσική ουσία, προερχόμενη από τη σόγια που ονομάζεται φωσφατιδυλοχολίνη, το κύριο χημικό συστατικό στο σογιέλαιο.

Το πλεονέκτημα της μεθόδου βρίσκεται στο μεγαλύτερο βάθος έγχυσης των ενέσεων και τα αραιότερα διαστήματα εφαρμογών, που γίνονται ανά μήνα.

Η φωσφατιδυλοχολίνη είναι μία πολύ ασφαλής ουσία, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί από γιατρούς σε υψηλότερες δόσεις, ως θεραπεία για την υψηλή χοληστερόλη. Έχει έγκριση από τον ΕΟΦ και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και είναι απόλυτα ασφαλής.

Φυσικά, επειδή πρόκειται για φάρμακα, η εφαρμογή γίνεται μόνο από ιατρό και μετά από λήψη ιστορικού και εκτίμησης της γενικής υγείας του ασθενούς.

Πριν & Μετά

Μεσοθεραπεια Σωματος Πριν και Μετα
Μεσοθεραπεια Κυτταριτιδας Πριν και Μετα
Μεσοθεραπεια Αποτελεσματα

Η βελόνα που χρησιμοποιείται στη θεραπεία λιποδιάλυσης είναι πολύ λεπτή, περίπου σαν το μέγεθος βελόνας βελονισμού. Αν δεν χρησιμοποιηθεί τοπικό αναισθητικό τότε θα αντιμετωπίσετε μια μικρή αίσθηση τσιμπήματος, απόλυτα ανεκτή.

Η όλη διαδικασία χαρακτηρίζεται από απλότητα και ταχύτητα. Η δυναμική της βασίζεται στο ότι δεν έχει παρενέργειες και επιστρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στην καθημερινότητα του πολύ άμεσα.

Η Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας μπορεί να εφαρμοστεί σε:

 • Γλουτούς
 • Κοιλιά
 • Μηρούς
 • Γόνατα
 • Βραχίονες
Μεσοθεραπεια Κυτταριτιδας Εφαρμογη

Cavitation: Αντιμετωπιζει ταυτοχρονα Τοπικο παχος & Κυτταριτιδα! Προσφορα: 45€/Συνεδρια

Η μέθοδος 3D Lipo Cavitation είναι το αύριο του Cavitation, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σήμερα. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος λιπογλυπτικής και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας χωρίς επέμβαση, η οποία βασίζεται στην τρισδιάστατη δράση της ενέργειας ειδικών ιατρικών υπερήχων.  Όλη η τεχνολογική αρτιότητα της θεραπείας 3D Lipo Cavitation σχετίζεται με τους εν λόγω υπέρηχους, οι οποίοι παράγονται από μια ειδική πλατφόρμα και ρευστοποιούν το λίπος που βρίσκεται συσσωρευμένο στο δέρμα μας. Στη συνέχεια το λίπος απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα και τελικά αποβάλλεται από το σώμα σταδιακά. Η επιστημονική υπεροχή του 3D Lipo Cavitation έγκειται στην 3D στόχευση και στη διάχυση της ενέργειας ανώδυνα, δραστικά και με ασφάλεια.

Το φαινόμενο αυτό το γνωρίζουμε και ως σπηλαίωση, δηλαδή, η μη αναστρέψιμη καταστροφή λιποκυττάρων και η υγροποίηση του λίπους από τους υπέρηχους. Το πλεονέκτημα του 3D Lipo Cavitation είναι η δυνατότητα τρισδιάστατης στόχευσης και αποτελεσματικής διάχυσης της ενέργειας με τρόπο αποτελεσματικό ,ασφαλή και απόλυτα ανώδυνο.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. H θεραπεία 3D Lipo Cavitation εφαρμόζεται συχνότερα στους μηρούς και τους γλουτούς, την κοιλιά και τα χέρια (μπράτσα).

 • Εξάλειψη της Κυτταρίτιδας & Σύσφιξη
 • Ταυτόχρονα Αφαιρεί τα Λιποκύτταρα
 • Μείωση πόντων από την 1η Συνεδρία
 • Ανώδυνη & Γρήγορη Θεραπεία που δεν ξεπερνά τα 40 λεπτά
 • Ασφαλής & Εγκεκριμένη Ιατρική Μέθοδος

Πριν & Μετά

3D Lipo Cavitation Πριν και Μετα
Κρυολιπολυση στην Κοιλια Πριν και Μετα
Cavitation Πριν και Μετα