Δερματολογικά Ιατρεία Dermadvance

Δερματολογικο
Ιατρειο Αθηνων

Βασ. Σοφίας 115, 11521, Αθήνα

Στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στην πλατεία Μαβίλη, και επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 115 (στο ρεύμα προς Αθήνα) δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο δερματολογικό κέντρο , το DERMadvance.

Το ιατρείο διαθέτει πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας και Αισθητικής – Επανορθωτικής Ιατρικής.

Ο χώρος και η αισθητική του αντανακλά την φιλοσοφία μας να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες σε ένα φιλόξενο χώρο, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Ο ιατρός, το συνεργαζόμενο ιατρικό προσωπικό και η ομάδα των συνεργατών τους, διαθέτουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και εξειδίκευση και είναι αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση και των πλέον πολύπλοκων και δυσεπίλυτων ιατρικών και αισθητικών προβλημάτων με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Γνωρίστε μας απο κοντά!

Δερματολογικο
Ιατρειο Κορυδαλλου

Ταξιαρχών 34 – 36, Πλ. Ελευθερίας, 181 20 Κορυδαλλός
(10 μέτρα από το σταθμό μετρό Κορυδαλλού)

Στο κέντρο του Κορυδαλλού, 10 μέτρα από την πλατεία Ελευθερίας, στον κεντρικό εμπορικό δρόμο, την οδό Ταξιαρχών, δημιουργήσαμε με ιδιαίτερη φροντίδα ένα σύγχρονο και καλαίσθητο χώρο με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας και Αισθητικής – Επανορθωτικής Ιατρικής.

Ο χώρος αντανακλά την φιλοσοφία μας να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες σε ένα φιλόξενο χώρο, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Ο δερματολογος και η ομάδα των συνεργατών του είναι αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση και των πλέον πολύπλοκών και δυσεπίλυτων ιατρικών και αισθητικών προβλημάτων με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Το ιατρείο βρίσκεται επί της οδού Ταξιαρχών 34-36, στον ημιώροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται και άλλα ιδιωτικά ιατρεία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης των ασθενών μας στο επαγγελματικό parking του κτιρίου με συμβολικό κόστος 3 ευρώ για το χρόνο παραμονής στο ιατρείο.