Laser Αποτριχωση με Αλεξανδριτη. Ασφαλεια + Αποτελεσματικοτητα

Διάγνωση Αιτιών που προκαλούν την Ακμή

Με το πιο σύγχρονο, ασφαλές και αποτελεσματικό Laser Αλεξανδρίτη: τον Arion II

Θεραπεία Aκμής

Αποτέλεσμα από την 1η συνεδρία.

Πλάνο Θεραπείας

Εφαρμογή σε Δερματολογικό Ιατρείο.

Πλήθος Θεραπευτικών Επιλογών

Βελτιώνει την Υφή του Δέρματος.

Αποκτήστε Καθαρό, Λείο, Δέρμα

Μείωση τριχοφυΐας στο 50% μετά την 3η συνεδρία.

Διόρθωση Ουλών Ακμής

Εφαρμογή μόνο από πιστοποιημένο και έμπειρο προσωπικό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ

Mόνιμα αποτελέσματα

Η Αποτρίχωση με Laser είναι η μόνη αποτρίχωση με Μόνιμα αποτελέσματα.

Για όλα τα δέρματα

Για κάθε τύπο δέρματος & κάθε περιοχή του Σώματος.

Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας

Επιστρέφετε αμέσως στις δραστηριότητές σας.

Δεν πονά

Κάθε «λάμψη» του laser διαρκεί μόνο κλάσματα του δευτερολέπτου, και έτσι σχεδόν δεν τη νιώθετε.

Ασφάλεια Dermadvance

Στα Δερματολογικά Ιατρεία Dermadvance αντιμετωπίζουμε την αποτρίχωση σαν Ιατρική πράξη.

Τέλος στα Σπυράκια του ξυρίσματος

Η μόνη αποτρίχωση που δεν δημιουργεί Σπυράκια (θυλακίτιδα).

Μαλακό & απαλό δέρμα

Δημιουργεί ένα απαλό και μαλακό δέρμα, που θα λατρέψετε.

Είναι Ασφαλής

Εφαρμόζεται με Ασφάλεια για περισσότερα από 20 Χρόνια.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια ιατρική διαδικασία που χρησιμοποιεί εστιασμένες δέσμες φωτός (λέιζερ) για την εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η συσκευή λέιζερ εκπέμπει φως, το οποίο απορροφά η χρωστική ουσία του δέρματος, η μελανίνη, και εισέρχεται στην τρίχα. Η ενέργεια του φωτός μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία με τη σειρά της καταστρέφει τους θύλακες των τριχών (τριχοθυλάκια) που παράγουν τις τρίχες. Η επιθυμητή αυτή «βλάβη» που προκαλείται στις ανεπιθύμητες τρίχες αναστέλλει ή καθυστερεί τη μελλοντική ανάπτυξη τους.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ;

Η αποτρίχωση με λέιζερ χρησιμοποιείται για τη μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σχεδόν σε όλο το σώμα. Μεταξύ των περιοχών που εφαρμόζεται συχνότερα η αποτρίχωση με λέιζερ είναι τα γάμπες, μηροί, γλουτοί, μασχάλες, χέρια, κοιλιά, μέση, θηλές, αλλά και στο πρόσωπο σε περιοχές όπως το άνω χείλος, τα ζυγωματικά, γύρω από τα φρύδια και στο πιγούνι.

Η laser αποτρίχωση δημοφιλή επιλογή για τις γυναίκες, ενώ και οι άνδρες την προτιμούν όλο και πιο συχνά για να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο στήθος, την πλάτη και στον αυχένα.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΕΙΖΕΡ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ;

Αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη

Πρόκειται για τα πιο γρήγορα λέιζερ που χρησιμοποιούνται για αποτρίχωση, με τα οποία επιτυγχάνεται αλλαγή της υφής της τρίχας και σημαντική μείωση του αριθμού και του πάχους των τριχών μετά από κάθε συνεδρία. Το γεγονός ότι λειτουργούν γρήγορα σημαίνει ότι μπορεί να καλυφθεί μεγαλύτερη περιοχή του δέρματος σε λιγότερο χρόνο. Τα λέιζερ Αλεξανδρίτη έχουν πιο σύντομο μήκος κύματος, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλα για πιο ανοιχτόχρωμο ή σταχτί χρώμα δέρματος. Επίσης έχει αποδειχτεί ότι τα λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι πιο αποτελεσματικά για την εξάλειψη των λεπτών τριχών, οι οποίες δεν αφαιρούνται επιτυχώς με τους άλλους τύπους λέιζερ.

Αποτρίχωση με Nd:YAG λέιζερ

Τα συγκεκριμένα λέιζερ χρησιμοποιούνται συνήθως σε άλλες δερματολογικές εφαρμογές, όπως η αφαίρεση των τατουάζ και η θεραπεία της υπερμελάγχρωσης, αλλά είναι εξίσου αποτελεσματικά και για εφαρμογές αποτρίχωσης. Τα λέιζερ Nd:Yag εκπέμπουν μια δέσμη υψηλής έντασης φωτός στα 1064 nm. Η ενέργεια του λέιζερ διαπερνά την επιδερμίδα και μεταφέρεται στους θύλακες των τριχών για την εξάλειψή τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο σκούρα δέρματα, ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα σε κάποιες περιπτώσεις.

Αποτρίχωση με διοδικό λέιζερ

Τα διοδικά λέιζερ είναι πολύ δημοφιλή και σχετικά νέα. Το μήκος κύματος των διοδικών λέιζερ είναι μεγάλο, κάτι που καθιστά δυνατή την εις βάθος διείσδυση του φωτός στον θύλακα της τρίχας, προκαλώντας λιγότερη βλάβη στο δέρμα. Τα διοδικά λέιζερ είναι πολύ αποτελεσματικά τόσο για ανοιχτό όσο και για σκούρο δέρμα.

 ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ;

Το φως του λέιζερ στοχεύει τη χρωστική ουσία των τριχών. Ουσιαστικά το φως μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία καταστρέφει τον θύλακα της τρίχας. Επομένως είναι φυσιολογικό να αισθανθείτε στιγμιαία ήπιο κάψιμο κατά την εφαρμογή. Το αίσθημα του πόνου εξαρτάται από την περιοχή εφαρμογής, καθώς και από το επίπεδο πόνου που αντέχει κάθε άνθρωπος. Σε πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως το πρόσωπο ή το μπικίνι, μπορεί να αισθανθείτε μεγαλύτερη ενόχληση, όμως αυτό είναι στιγμιαίο και η διάρκεια της θεραπείας είναι πολύ σύντομη, καθώς πρόκειται για μικρές περιοχές. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής αναισθητικής κρέμας τοπικά για ακόμα πιο άνετη εφαρμογή της θεραπείας.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ;

Για την εφαρμογή της θεραπείας, ο/η ιατρός θα εφαρμόζει τη συσκευή λέιζερ στο δέρμα σας. Ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος, μπορεί να υπάρχει και μια συσκευή ψύξης στο άκρο του λέιζερ, η οποία χρησιμοποιείται για την προστασία του δέρματος και τη μείωση του κινδύνου ανεπιθύμητων ενεργειών. Επίσης, κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας πρέπει να χρησιμοποιούνται ειδικά γυαλιά για την προστασία των ματιών από τη δέσμη λέιζερ τόσο από τον ιατρικό προσωπικό, όσο και από τον άνθρωπο που δέχεται τη θεραπεία.

Όταν ενεργοποιείται η συσκευή λέιζερ, η δέσμη του λέιζερ περνάει μέσω του δέρματος και προσεγγίζει τους θύλακες των τριχών. Η έντονη θερμότητα καταστρέφει τα τριχοθυλάκια και παράλληλα αναστέλλει την ανάπτυξη νέων τριχών. Το λέιζερ αφαιρεί τις τρίχες προκαλώντας εξάχνωσή τους. Αυτό, ανάλογα με το μέγεθος των τριχών, δημιουργεί λίγο καπνό και μυρωδιά.

Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την περιοχή και το μέγεθος εφαρμογής της θεραπείας. Μπορεί να είναι από λίγα λεπτά έως και περισσότερο από μία ώρα όταν η θεραπεία εφαρμόζεται σε μεγάλες περιοχές, όπως τα πόδια, ή σε πολλά σημεία του σώματος.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ LASER ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ; ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;

Συνήθως απαιτούνται δύο έως έξι θεραπευτικές συνεδρίες για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με λέιζερ. Το χρονικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται και τα χαρακτηριστικά του δέρματος και των τριχών κάθε ατόμου.

Οι επαναληπτικές συνεδρίες είναι απαραίτητες κυρίως λόγω του κύκλου ανάπτυξης και απώλειας των τριχών. Παρόλο που το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί μόνιμο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τριχοφυΐα είναι δυναμικό φαινόμενο. Η ανάπτυξη των τριχών ολοκληρώνεται σε τρία επαναλαμβανόμενα στάδια ή φάσεις. Η περίοδος ανάπτυξης της τρίχας ονομάζεται φάση αναγέννησης, η οποία ακολουθείται από μια φάση μείωσης του ρυθμού ανάπτυξης των τριχών που ονομάζεται η φάση της καταγένεσης. Ο κύκλος κλείνει με μια περίοδο κατά την οποία διακόπτεται εντελώς η ανάπτυξη της τρίχας με αποτέλεσμα να πέφτει, η οποία ονομάζεται η φάση της τελογένεσης.

Όταν εφαρμόζεται η αποτρίχωση με λέιζερ επιτυγχάνεται μόνιμη εξάλειψη των τριχών που βρίσκονται στη φάση ανάπτυξης. Επειδή όμως δεν ακολουθούν όλες οι τρίχες τον ίδιο ρυθμό ανάπτυξης, με τις επαναληπτικές συνεδρίες επιτυγχάνεται στόχευση όλων των τριχών όταν βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης. Η συχνότητα εφαρμογής των επαναληπτικών συνεδριών αποτρίχωσης μειώνεται σημαντικά με την πάροδο του χρόνου.

ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ;

Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπευτική συνεδρία. Το χρώμα και το πάχος των τριχών, η περιοχή στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία, ο τύπος του λέιζερ που χρησιμοποιείται καθώς και ο τύπος του δέρματος επηρεάζουν τα αποτελέσματα σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

Μετά την εφαρμογή της πρώτης θεραπευτικής συνεδρίας μπορεί να εξαλειφθεί εντελώς έως και το 25% των τριχών. Ωστόσο, κάποιες τρίχες μπορεί να μην πέσουν αμέσως, αλλά σταδιακά σε διάστημα μερικών ημερών έως λίγων εβδομάδων.

Με την αποτρίχωση με λέιζερ επιτυγχάνεται οριστική μείωση των τριχών. Ακόμα και όταν επανεκφύονται, οι τρίχες είναι πιο λεπτές και πιο ανοιχτόχρωμες. Οι επαναληπτικές συνεδρίες βοηθούν στη μακροπρόθεσμη διατήρηση των αποτελεσμάτων, πάντα σε συνάρτηση με τον τύπο του δέρματος και το χρώμα των τριχών.

ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ;

Τα οφέλη της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι πολλά και αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν επωφελούμαστε σε περιοχές που μας απασχολούν πολύ, όπως είναι η περιοχή του μπικίνι και οι μασχάλες. Το δέρμα γίνεται απαλότερο και πιο καθαρό λόγω της μόνιμης μείωσης των τριχών. Μετά τις πρώτες θεραπευτικές συνεδρίες, οι τρίχες γίνονται πραγματικά λεπτότερες και πολύ πιο απαλές. Επίσης, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις ανθρώπων που εμφανίζουν εσωτερικά εκφυόμενες τρίχες. Το ξύρισμα είναι μια μέθοδος που προκαλεί τέτοια προβλήματα, όπως η θυλακίτιδα. Σε τέτοιες περιπτώσεις το λέιζερ αποτρίχωσης αποτελεί τη μόνη ιατρικώς ενδεδειγμένη λύση.

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ή ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Οι κίνδυνοι σε μια συνεδρία αποτρίχωσης με laser μπορούν να προκύψουν από δύο σοβαρούς λόγους: ο πρώτος είναι η εφαρμογή της θεραπείας από άτομο που δεν έχει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία, οπότε ενδέχεται να προκαλέσει τραυματισμό ή κακό αποτέλεσμα. Ο δεύτερος είναι η χρήση μη πιστοποιημένων για την ασφάλεια τους μηχανημάτων. Γι’ αυτό και πάγια σύσταση των ειδικών στην αποτρίχωση είναι να αποφεύγουμε τις προσφορές με πολύ φτηνές τιμές, γιατί συνήθως πρόκειται για θεραπείες με παλαιότερους τύπους λέιζερ παρωχημένης τεχνολογίας με μεταχειρισμένα μηχανήματα. Επίσης, συχνά στις «προσφορές» οι εφαρμογές γίνονται στο «πόδι» και είναι σύντομες με αποτέλεσμα να γίνονται τελικά περισσότερες συνεδρίες και να αυξάνεται το τελικό κόστος. Μόνο η εξειδίκευση σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα στον ενδεδειγμένο αριθμό συνεδριών.

Κάποιες παρενέργειες μπορούν να προκύψουν και από πιο απλές αιτίες. Τα πιο συχνά τέτοια προβλήματα είναι ο ερεθισμός του δέρματος και οι αλλαγές του χρώματος της επιδερμίδας. Ωστόσο όλα τα σημεία και συμπτώματα συνήθως εξαφανίζονται εντός κάποιων ωρών.

Η αποτρίχωση με λέιζερ ενδέχεται επίσης σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλέσει αλλαγές του χρώματος του δέρματος, δηλαδή το δέρμα να γίνει πιο σκούρο ή πιο ανοιχτόχρωμο στις περιοχές εφαρμογής της θεραπείας. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά, καθώς το λέιζερ διακρίνεται από την ακρίβεια της εφαρμογής, αλλά είναι απαραίτητο να τηρούνται κάποιες βασικές οδηγίες πριν και μετά τη θεραπεία. Το σημαντικότερο είναι να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο, ιδιαίτερα για τα άτομα με πιο σκούρες επιδερμίδες.

 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ

Το πρώτο βήμα εάν έχετε αποφασίσει να κάνετε αποτρίχωση με λέιζερ είναι να βρείτε έναν δερματολόγο με πιστοποίηση και εμπειρία στην εφαρμογή τέτοιων ιατρικών διαδικασιών. Σε κάθε περίπτωση επιλέξτε ένα δερματολογικό ιατρείο ή άλλο κατάλληλο ιατρικό περιβάλλον και αποφύγετε τους χώρους αισθητικής περιποίησης. Ο/η γιατρός θα σας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για την προετοιμασία πριν από την αποτρίχωση με λέιζερ. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι εξής:

Αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο

Καλό είναι να μην εκτεθεί το δέρμα στην ηλιακή ακτινοβολία για περίπου έξι εβδομάδες πριν από την εφαρμογή της θεραπείας. Επίσης θα πρέπει να εφαρμόζεται τακτικά και σε καθημερινή βάση ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Υπάρχουν μηχανήματα laser που είναι κατάλληλα και για αποτρίχωση σε μαυρισμένο δέρμα. Και πάλι, ο δερματολόγος είναι αυτός που θα σας κατευθύνει σωστά.

Αποφυγή άλλων μεθόδων αποτρίχωσης

Η αποτρίχωση με τσιμπιδάκι φρυδιών, με κερί ή χαλάουα, καθώς και η ηλεκτρόλυση μπορούν να επηρεάσουν τον θύλακα της τρίχας. Επομένως θα πρέπει να αποφεύγονται για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν από τη θεραπευτική συνεδρία.

Ξύρισμα της περιοχής – στόχου

Σε ορισμένες περιπτώσεις και ανάλογα με το ποια είναι η περιοχή που θέλουμε να αποτριχώσουμε, συνιστάται το ξύρισμα των τριχών μία μέρα πριν από τη θεραπευτική συνεδρία. Έτσι επιτυγχάνεται αφαίρεση των τριχών που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος, στα πόδια για παράδειγμα, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν προσωρινή βλάβη του δέρματος, χωρίς να επηρεάζεται ο θύλακας των τριχών.

 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ

Ένα από τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι ότι δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά τη θεραπευτική συνεδρία. Κάποιες φορές μπορεί να εμφανιστεί ήπιο κοκκίνισμα και ελαφρύ οίδημα κατά τη διάρκεια των πρώτων λίγων ωρών μετά τη συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ, που θα υποχωρήσουν γρήγορα. Για να μειωθεί τυχόν δυσφορία μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο πάγο στη περιοχή εφαρμογής της θεραπείας.

Μετά τη συνεδρία και μεταξύ των προγραμματισμένων επαναληπτικών συνεδριών, αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο καθώς και τις τεχνητές μεθόδους μαυρίσματος. Επίσης συνιστάται η χρήση αντηλιακού ευρέως φάσματος σε καθημερινή βάση.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ή ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ;

Η πιο έξυπνη κίνηση είναι να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας πριν προγραμματίσετε κάποια συνεδρία. Ως γενικός κανόνας, η αποτρίχωση με λέιζερ πρέπει να αποφεύγεται κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, το δεύτερο τρίμηνο και εφόσον συμφωνεί ο/η γυναικολόγος μπορεί να εφαρμοστεί σε κάποιες περιοχές που δεν είναι επώδυνες, ενώ συνήθως δεν υπάρχει περιορισμός κατά το τρίτο τρίμηνο της κύησης.

Κατά τη διάρκεια του θηλασμού συνίσταται να αποφεύγετε την αποτρίχωση με λέιζερ σε μεγάλες περιοχές, αλλά και πάλι η γενική σύσταση είναι να ζητήσετε τη γνώμη του γυναικολόγου σας;

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ; ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ;

Η laser αποτρίχωση ενδείκνυται μετά την εφηβεία, καθώς προϋποθέτει τη διαμόρφωση του ορμονικού προφίλ και της τελικής εικόνας της τριχοφυΐας. Εφόσον πρόκειται για ηλικίες κάτω των 18 ετών απαιτείται πάντα η συγκατάθεση του γονέα.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;

Φυσικά, μπορείτε να κάνετε θεραπείες αποτρίχωσης με λέιζερ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα σύγχρονα συστήματα λέιζερ Αλεξανδρίτη χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά σε άτομα με πιο σκούρο δέρμα. Αν έχετε μαυρίσει, ίσως το δέρμα σας δεν μπορεί να δεχτεί μια ισχυρή ρύθμιση λέιζερ και αυτό μπορεί απλά να σημαίνει ότι δε θα γίνει άμεση εξάχνωση των τριχών σας. Αυτό πάντως, δεν επηρεάζει το μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Μιλήστε με τον δερματολόγο σας για το τι μπορείτε να περιμένετε από τις θεραπείες αποτρίχωσης με λέιζερ που γίνονται, ενώ είστε μαυρισμένοι.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε και να το πάρετε πολύ σοβαρά είναι να μην κάνετε ηλιοθεραπεία και μην μαυρίζετε μέσα σε 72 ώρες από τη θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ, πριν ή μετά. Εάν πρόκειται να εκτεθείτε στον ήλιο μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ίσως εμφανίσετε εγκαύματα, ουλές και βλάβες στο δέρμα σας. Να είστε ειλικρινείς με το δερματολόγο σας σχετικά με την ηλιακή σας έκθεση και να μείνετε μακριά από τον ήλιο  εάν η θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι στην ατζέντα σας.