Spherofill cell: Άμεση λύση για τις «λακκουβίτσες» της κυτταρίτιδας!

Hyaluronate highlight rebuilds image

Κόβει τις ινώσεις της κυτταρίτιδας και εξομαλύνει το δέρμα

Cavitation highlight definitive image

Καταπολεμάει την όψη φλοιού πορτοκαλιού σε 1 συνεδρία

Cavitation highlight effective image

Προσφέρει άμεσα ορατό αποτέλεσμα στο τέλος της συνεδρίας

Cavitation highlight quick image

Χαρίζει μόνιμο αποτέλεσμα στα σημεία της θεραπείας

Ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας

Cavitation highlight permanent image

Είναι κατάλληλο για κάθε βαθμό κυτταρίτιδας

Spherofill cell: Θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας!

Το Spherofill Cell έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως “Dream Device” για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αφού είναι η μοναδική συσκευή που δίνει άμεση λύση στην ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού σε μία μόλις συνεδρία! Είναι πράγματι η «συσκευή των ονείρων» κάθε γυναίκας που ταλαιπωρείται από τις «λακκουβίτσες» της κυτταρίτιδας και αναζητά μία θεραπεία με άμεσο, ορατό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Τι είναι το Spherofill Cell;

Το Spherofill Cell είναι μία εξελιγμένη ιατρική συσκευή που δρα στοχευμένα στις «λακκουβίτσες» της κυτταρίτιδας και εξομαλύνει άμεσα το δέρμα, κάτι το οποίο αδυνατούν να επιτύχουν οι υπόλοιπες θεραπείες της κυτταρίτιδας.

Σε τι υπερέχει το Spherofill Cell;

Οι περισσότερες θεραπείες έχουν τη δυνατότητα να βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας, να τονώνουν την αιματική και λεμφική κυκλοφορία και να καταπολεμούν τη διόγκωση των λιποκυττάρων, όμως δεν μπορούν να δράσουν στις ινώσεις που τραβάνε το δέρμα προς τα μέσα σχηματίζοντας τα χαρακτηριστικά «βαθουλώματα» της ινώδους κυτταρίτιδας.

Το Spherofill Cell δημιουργήθηκε ακριβώς για να αντιμετωπίζει τις αντιαισθητικές ινώσεις, που άλλωστε αποτελούν και το πιο ενοχλητικό σύμπτωμα της κυτταρίτιδας. Τις εντοπίζει και με ανώδυνο τρόπο τις κόβει υποδόρια έτσι ώστε να απελευθερώνει το δέρμα και να εξομαλύνει την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Πρίν – Μετά

Πώς δρα το Spherofill Cell;

Όλη η αποτελεσματικότητα του Spherofill Cell βασίζεται μία δραστική μικροβελόνα, η οποία εκπέμπει συγκεκριμένες ραδιοσυχνότητες  (RFR) και έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα, γι’ αυτό και προσφέρει άμεση λύση.

  • Αποδυναμώνει τις φθαρμένες ίνες κολλαγόνου και τονώνει τους ινοβλάστες να δημιουργήσουν νέα εξωκυττάρια μήτρα, προσφέροντας πιο λεία και σφιχτή επιδερμίδα.
  • Κόβει τις ινώσεις που ευθύνονται για την όψη φλοιού πορτοκαλιού, εξομαλύνοντας την επιφάνεια του δέρματος.
  • Διεγείρει την ενζυματική διαδικασία, προλαμβάνοντας έτσι τον επανασχηματισμό ινώσεων.
  • Καταπολεμάει τα διογκωμένα λιποκυττάρα, αποσυμφορίζοντας τον υποδόριο ιστό.
  • Εγχέει αναζωογονητικά ή αναγεννητικά προϊόντα μεσοθεραπείας, ενισχύοντας έτσι το συνολικό αποτέλεσμα της θεραπείας.

Βήμα-βήμα η θεραπεία

Σε όρθια στάση και με τη χρήση μιας πηγής κάθετου φωτισμού, σημειώνουμε στο δέρμα σας τα σημεία των εμβυθίσεων (λακκουβίτσες). Στη συνέχεια, ξαπλώνετε και το Spherofill Cell αναλαμβάνει δράση!. Με τη βοήθεια της δραστικής μικροβελόνας, στοχεύουμε ενδοδερμικά τα σημεία των ινώσεων και τα κόβουμε ελευθερώνοντας έτσι το δέρμα και επιτρέποντάς του να επανέλθει στη φυσιολογική, υγιή θέση του. Την ίδια στιγμή, αξιοποιούμε την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων για τη σύσφιξη, την ενίσχυση της σφριγηλότητας και την αναγέννηση του δέρματος. Η θεραπεία διαρκεί μισή έως μία ώρα, είναι ανώδυνη και το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας!

Θεραπεία κατάλληλη για κάθε βαθμό κυτταρίτιδας

Η θεραπεία Spherofill Cell είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, κάθε σημείο του σώματος αλλά και κάθε στάδιο κυτταρίτιδας, ειδικά για τα πιο προχωρημένα στάδια όπου οι ινώσεις της κυτταρίτιδας είναι ορατές τόσο σε όρθια, όσο και σε ξαπλωτή στάση (στάδια ΙΙΙ και IV). Εκεί δηλαδή που οι άλλες θεραπείες για την κυτταρίτιδα σηκώνουν τα χέρια ψηλά, το Spherofill Cell έρχεται δυναμικά και δίνει οριστική λύση!

ΙΑΤΡΕΙΑ DERMADVANCE

Συχνές Ερωτήσεις

Πονάει η θεραπεία Spherofill Cell;

Όχι, πρόκειται για μία ανώδυνη θεραπεία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μόνο μία ήπια ενόχληση. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής τοπικής αναισθησίας ώστε να μην είναι καθόλου αισθητή.

Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για τη θεραπεία Spherofill Cell;

Το Spherofill Cell ενδείκνυται για τα περιστατικά ινώδους κυτταρίτιδας (στάδια ΙΙΙ και ΙV), όπου οι ινώσεις της κυτταρίτιδας τραβάνε το δέρμα προς τα μέσα σχηματίζοντας τις χαρακτηριστικές «λακκουβίτσες» στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος και σε κάθε περιοχή του σώματος (γλουτούς, μηρούς, γόνατα, γάμπες, μπράτσα, κοιλιά).

Πότε θα δω αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως, καθώς το δέρμα ελευθερώνεται από τις ινώσεις και αποκτά αυτομάτως ομοιόμορφη όψη και λεία υφή. Σύμφωνα με μετρήσεις, έχει υπολογιστεί ότι επιτυγχάνεται ποσοστό βελτίωσης έως και 90% στα πρώτα στάδια κυτταρίτιδας, ενώ τα ποσοστά βελτίωσης ξεπερνούν το 70% στα πιο προχωρημένα στάδια. Μέσα στις επόμενες βδομάδες, το αποτέλεσμα βελτιώνεται σημαντικά και σε επίπεδο σύσφιξης και σφριγηλότητας, καθώς οι ραδιοσυχνότητες έχουν δράσει στοχευμένα πάνω στους ινοβλάστες και τα λιποκύτταρα στη διάρκεια της θεραπείας.

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;

Ναι! Οι ινώσεις που ευθύνονται για την όψη φλοιού πορτοκαλιού, αντιμετωπίζονται δραστικά από το Spherofill Cell, που αποκαθιστά την ομαλή και λεία υφή του δέρματος. Ωστόσο, καθώς η κυτταρίτιδα καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, είναι σημαντικό να ακολουθείτε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης ώστε να διατηρήσετε το αισθητικό αποτέλεσμα της θεραπείας και να προλάβετε τον σχηματισμό νέων ινώσεων.