Γνωρίστε το κορυφαίο μηχάνημα 3D Lipo Ultimate από 160€/συνεδρία

Cryolipolysis highlight permanent image

Μείωση τοπικού πάχους για πάντα

Thread lift highlight quick return image

Μόνιμο αποτέλεσμα

Thread lift highlight non surgical image

Χωρίς πόνο, τομές ή ενέσεις

Cryolipolysis highlight quick image

Μικρή διάρκεια συνεδρίας

Thread lift highlight duration image

Επιστρέφετε αμέσως στις δραστηριότητές σας

Rosacea highlight increases image

Συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών

Γιατί υπερέχει το 3D Lipo Ultimate

Duo Cryo icon image

Duo Cryolipo

Η νέα καινοτομία του 3D Lipo επιτρέπει την ταυτόχρονη θεραπεία δύο περιοχών, χρησιμοποιώντας το μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρο-κρυοθεραπείας. Ως αποτέλεσμα, το 20-40% των λιποκυττάρων «πεθαίνουν» και αποβάλλονται φυσιολογικά σε διάστημα λίγων μηνών, για πάντα.

Body HIFU icon image

HIFU: Υπέρηχοι στο Σώμα

Το εξελιγμένο 3D Lipo μπορεί ταυτόχρονα να καταστρέψει το στοχευμένο τοπικό λίπος αλλά και να δημιουργήσει κίνηση του κολλαγόνου στην περιοχή της θεραπείας. Επιπλέον, οι χρόνοι θεραπείας είναι πλέον ταχύτεροι, ενώ η στόχευση πιο εστιασμένη από ποτέ.

Cavitation image

Cavitation

Ο μηχανισμός του cavitation αποτελεί μια από τις κορυφαίες μη επεμβατικές μεθόδους αντιμετώπισης τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Με τη νέα ισχυρή ισχύ 200W καλύπτεται μεγαλύτερη περιοχή θεραπείας, ενώ ο χρόνος της εφαρμογής μειώνεται ακόμη περισσότερο.

RF: Πρόσωπο & Σώμα

Το Focus fractional RF είναι η 3η γενιά της κορυφαίας τεχνολογίας RF ραδιοσυχνοτήτων. Βασικά πλεονεκτήματα είναι η υψηλή αποτελεσματικότητα της θεραπείας καθώς η επίδραση του δρα βαθύτερα στο δέρμα, ενώ οι συνεδρίες είναι συντομότερες, χωρίς ίχνος πόνου.

Shockwave image

Shockwave Therapy

Η θεραπεία Shockwave χρησιμοποιεί κρουστικά κύματα, επιτυγχάνοντας έτσι:

  • Διάσπαση του λίπους
  • Σύνθεση κολλαγόνου
  • Λεμφική αποστράγγιση

Αποτελεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία που μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, με κλινικές αποδείξεις.

Εφαρμογή

Κρυολιπολυση 3D Lipo Εφαρμογη
RF Ραδιοσυχνοτητες Εφαρμογη
Hifu στο Σωμα Εφαρμογη

Πριν – Μετά

Κρυολιπολυση Πριν και Μετα
Κρυολιπολυση στην Κοιλια Πριν και Μετα
Κρυολιπολυση Αποτελεσματα
Κρυολιπολυση στο Μπρατσο Πριν και Μετα

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι η νέα πρωτοποριακή μέθοδος λιπογλυπτικής που αποτελεί τη σύγχρονη τάση στην μη επεμβατική λιποαφαίρεση. Η κρυολιπόλυση είναι μια ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των λιποκυττάρων. Η κρυολιπόλυση βασίζεται στην ελεγχόμενη ψύξη, κοντά σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, για τη μη επεμβατική τοπική μείωση του συσσωρευμένου λίπους, ώστε να σμιλευτεί το σώμα.

ΚρυολιπόλυσηΗ έκθεση σε ψύξη ρυθμίζεται έτσι ώστε να προκαλεί το θάνατο των κυττάρων του υποδόριου λιπώδους ιστού χωρίς εμφανή βλάβη στο υπερκείμενο δέρμα. Η διαδικασία είναι η μη χειρουργική εναλλακτική λύση για λιποαφαίρεση. Ο “στόχος” της κρυολιπόλυσης είναι το υποδόριο επίπεδο του λίπους, το στρώμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα. Κατά την κρυολιπόλυση, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακριβή ψύξη, κρυσταλλώνονται και ενεργοποιούν μια διαδικασία φυσικής αφαίρεσης που μειώνει βαθμιαία το πάχος του στρώματος λίπους.

Τα νεκρά κύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται φυσικά από το σώμα μέσω του ήπατος. Η φυσική απομάκρυνση των λιποκυττάρων με την πάροδο του χρόνου οδηγεί σε σταδιακή αλλά πολύ αισθητή και μόνιμη μείωση του στρώματος του λίπους.

Πως γίνεται η κρυολιπόλυση;

Μία η δύο κεφαλές δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την πάσχουσα περιοχή μειώνοντας την θερμοκρασία από -5 έως -10 βαθμούς. Αποδομούνται με αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα αφήνοντας τους υπόλοιπους ιστούς ανέπαφους.

Σε ποια σημεία του σώματος μπορεί να εφαρμοσθεί η κρυολιπόλυση;

Κρυολιπόλυση - Σημεία Εφαρμογής

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος, όπως: στο εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών, στη κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς και στα μπράτσα. Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι με την κρυολιπόλυση, μετά από μία μόνο συνεδρία, επιτυγχάνεται μείωση της τάξης του 30-35% του λιπώδους ιστού της θεραπευμένης περιοχής. Το γεγονός αυτό γίνεται έντονα ορατό μετά από διάστημα τουλάχιστον 8 εβδομάδων από τη θεραπεία.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η θεραπεία με κρυολιπόλυση εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος ώστε να υπάρξει ολοκληρωτική αντιμετώπιση του. Η διάρκεια της θεραπείας κρυολιπόλυσης είναι περίπου 1 ώρα.

Γιατί σ’ εμάς;

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ

Κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Γι’ αυτό για κάθε ασθενή ανεξαιρέτως σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, προσαρμοσμένο στο δικό του σώμα, για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Dermadvance είναι μια Ιατρική Κλινική η οποία ενεργεί με αυστηρά Ιατρικά Standards. Σε κάθε θεραπεία υπάρχει η στενή επίβλεψη από τον Ιατρό μας Dr. Χρήστο Στάμου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3D LIPO-ULTIMATE;

Το 3D-Ultimate Pro είναι μια  πλατφόρμα πολλαπλών τεχνολογιών που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σε μη χειρουργικές θεραπείες προσώπου και σώματος. Διαθέτοντας τις τεχνολογίες της κρυολιπόλυσης, της λιποδιάλυσης, της σύσφιξης και της αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 3D LIPO ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ;

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, η διαδικασία 3D lipo είναι εντελώς μη επεμβατική. Χρησιμοποιεί διάφορες τεχνολογίες – συμπεριλαμβανομένων των υπερήχων, των ραδιοσυχνοτήτων και της κρυολιπόλυσης – για να μειώσει το συσσωρευμένο λίπος στο σώμα. Επιπλέον, σε αντίθεση με την χειρουργική λιποαναρρόφηση που απαιτεί σημαντικό χρόνο αποθεραπεία, η 3D Lipo προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να απαιτεί να διαφοροποιήσετε στο ελάχιστο τις καθημερινές σας δραστηριότητες.  Μετά από μια συνεδρία, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά το πρόγραμμά σας.

Πώς λειτουργεί;

Κάθε τεχνολογία στο 3D-Ultimate Pro προσεγγίζει το στόχο της μείωσης του τοπικού πάχους διαφορετικά και το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με το συνδυασμό τους. 

  1. Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση στοχεύσει στο τοπικό πάχος.  Για αυτή τη θεραπεία η συσκευή διαθέτει μία κεφαλή που ρουφάει την περιοχή στόχο. Οι πλάκες στο εσωτερικό της κεφαλής ψύχουν το λίπος της περιοχής αυτής. Τα λιποκύτταρα σε ποσοστό 20% ως 40% κρυσταλλώνουν και πεθαίνουν. Τις επόμενες εβδομάδες αποβάλλονται μέσω των φυσιολογικών λειτουργιών του οργανισμού.

  1. HIFU: Υπέρηχοι στο Σώμα

Το HIFU Body χρησιμοποιεί τεχνολογίες που στοχεύουν εστιασμένα σε περιοχές που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος και  προσφέρουν αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Η θερμότητα που παράγεται από τα κύματα υπερήχων υψηλής κάτω από το δέρμα καταστρέφει αποτελεσματικά τα λιπώδη κύτταρα και ταυτόχρονα προκαλεί σύσφιξη στο δέρμα. Μία συνεδρία ανά περιοχή είναι αρκετή, ενώ τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα και οριστικοποιούνται 2-4 μήνες αργότερα. Μάθετε περισσότερα για το HIFU BODY

  1. Cavitation (Σπηλαίωση)

Η θεραπεία Cavitation xρησιμοποιεί την τεχνολογία υπερήχων και στοχεύει κυρίως στην απώλεια πόντων και στη μείωσης της περιφέρειας την περιοχής στόχου. Τα κύματα υπερήχων προκαλούν δονήσει και διαταράσσουν την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων. Τα λιποκύτταρα δεν έχουν την ικανότητα να αντέχουν σε αυτή σε αυτές τις δονήσεις και έτσι πολύ γρήγορα διαλύονται και απομακρύνονται φυσικά από το σώμα μέσω του λεμφικού συστήματος. Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι συχνά άμεσα και κυμαίνονται από 1 – 3 εκατοστά ανά συνεδρία. Μάθετε περισσότερα για το Cavitation

  1. (Ραδιοσυχνότητες) – Λιποδιάλυση και & σύσφιξη του δέρματος

Οι ραδιοσυχνότητες στη 3D Lipo μπορεί να χρησιμοποιηθούν τόσο για λιποδιάλυση, όσο και για σύσφιξη, ανάλογα με τον επιθυμητό στόχο. 

Όταν οι ραδιοσυχνότητες στοχεύουν στη λιποδιάλυση, η κεφαλή μεταφέρει την ενέργειά τους σε περίπου 1-2 εκατοστά κάτω από το δέρμα στα λιπώδη κύτταρα και θερμαίνει την περιοχή στους 40 βαθμούς Κελσίου – θερμοκρασία στην οποία τα λιποκύτταρα αρχίζουν να λιώνουν για να μπορούν μετά να αποβληθούν. 

Όταν οι ραδιοσυχνότητες στοχεύουν στη σύσφιξη, η περιοχή στόχος επίσης θερμαίνεται στους 40 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση η κεφαλή στοχεύει σε βάθος 3-4 mm για να αυξήσει τη σύνθεση νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό προκαλεί σύσφιξη του δέρματος και το ξανακάνει σφριγηλό.

  1. Κρουστικά κύματα

Τα κρουστικά κύματα χρησιμοποιούνται για διάφορους λόγους – για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, για τη σύσφιξης του δέρματος, όπως και για τη βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας, κάτι που βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα των άλλων θεραπειών.

Τα κρουστικά κύματα διαπερνούν τα λιποκύτταρα και καταφέρνουν να τα συρρικνώσουν. Επιπλέον, μαλακώνουν και ενισχύουν τον συνδετικό ιστό, βοηθώντας στη μείωση της κυτταρίτιδας. Προκαλώντας τις επουλωτικές ικανότητες του σώματος, τα κρουστικά κύματα βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και ευνοούν την ανάπτυξη νέων κυττάρων.