Γνωρίστε το κορυφαίο μηχάνημα 3D Lipo Ultimate από 160€/συνεδρία

Cryolipolysis highlight permanent image

Μείωση τοπικού πάχους για πάντα

Thread lift highlight quick return image

Μόνιμο αποτέλεσμα

Thread lift highlight non surgical image

Χωρίς πόνο, τομές ή ενέσεις

Cryolipolysis highlight quick image

Μικρή διάρκεια συνεδρίας

Thread lift highlight duration image

Επιστρέφετε αμέσως στις δραστηριότητές σας

Rosacea highlight increases image

Συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών

Γιατί υπερέχει το 3D Lipo Ultimate

Duo Cryo icon image

Duo Cryolipo

Η νέα καινοτομία του 3D Lipo επιτρέπει την ταυτόχρονη θεραπεία δύο περιοχών, χρησιμοποιώντας το μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρο-κρυοθεραπείας. Ως αποτέλεσμα, το 20-40% των λιποκυττάρων «πεθαίνουν» και αποβάλλονται φυσιολογικά σε διάστημα λίγων μηνών, για πάντα.

Body HIFU icon image

HIFU: Υπέρηχοι στο Σώμα

Το εξελιγμένο 3D Lipo μπορεί ταυτόχρονα να καταστρέψει το στοχευμένο τοπικό λίπος αλλά και να δημιουργήσει κίνηση του κολλαγόνου στην περιοχή της θεραπείας. Επιπλέον, οι χρόνοι θεραπείας είναι πλέον ταχύτεροι, ενώ η στόχευση πιο εστιασμένη από ποτέ.

Cavitation image

Cavitation

Ο μηχανισμός του cavitation αποτελεί μια από τις κορυφαίες μη επεμβατικές μεθόδους αντιμετώπισης τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Με τη νέα ισχυρή ισχύ 200W καλύπτεται μεγαλύτερη περιοχή θεραπείας, ενώ ο χρόνος της εφαρμογής μειώνεται ακόμη περισσότερο.

RF: Πρόσωπο & Σώμα

Το Focus fractional RF είναι η 3η γενιά της κορυφαίας τεχνολογίας RF ραδιοσυχνοτήτων. Βασικά πλεονεκτήματα είναι η υψηλή αποτελεσματικότητα της θεραπείας καθώς η επίδραση του δρα βαθύτερα στο δέρμα, ενώ οι συνεδρίες είναι συντομότερες, χωρίς ίχνος πόνου.

Shockwave image

Shockwave Therapy

Η θεραπεία Shockwave χρησιμοποιεί κρουστικά κύματα, επιτυγχάνοντας έτσι:

  • Διάσπαση του λίπους
  • Σύνθεση κολλαγόνου
  • Λεμφική αποστράγγιση

Αποτελεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία που μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, με κλινικές αποδείξεις.

Εφαρμογή

Κρυολιπολυση 3D Lipo Εφαρμογη
RF Ραδιοσυχνοτητες Εφαρμογη
Hifu στο Σωμα Εφαρμογη

Πριν – Μετά

Κρυολιπολυση Πριν και Μετα
Κρυολιπολυση στην Κοιλια Πριν και Μετα
Κρυολιπολυση Αποτελεσματα
Κρυολιπολυση στο Μπρατσο Πριν και Μετα

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι η νέα πρωτοποριακή μέθοδος λιπογλυπτικής που αποτελεί τη σύγχρονη τάση στην μη επεμβατική λιποαφαίρεση. Η κρυολιπόλυση είναι μια ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των λιποκυττάρων. Η κρυολιπόλυση βασίζεται στην ελεγχόμενη ψύξη, κοντά σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, για τη μη επεμβατική τοπική μείωση του συσσωρευμένου λίπους, ώστε να σμιλευτεί το σώμα.

ΚρυολιπόλυσηΗ έκθεση σε ψύξη ρυθμίζεται έτσι ώστε να προκαλεί το θάνατο των κυττάρων του υποδόριου λιπώδους ιστού χωρίς εμφανή βλάβη στο υπερκείμενο δέρμα. Η διαδικασία είναι η μη χειρουργική εναλλακτική λύση για λιποαφαίρεση. Ο “στόχος” της κρυολιπόλυσης είναι το υποδόριο επίπεδο του λίπους, το στρώμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα. Κατά την κρυολιπόλυση, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακριβή ψύξη, κρυσταλλώνονται και ενεργοποιούν μια διαδικασία φυσικής αφαίρεσης που μειώνει βαθμιαία το πάχος του στρώματος λίπους.

Τα νεκρά κύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται φυσικά από το σώμα μέσω του ήπατος. Η φυσική απομάκρυνση των λιποκυττάρων με την πάροδο του χρόνου οδηγεί σε σταδιακή αλλά πολύ αισθητή και μόνιμη μείωση του στρώματος του λίπους.

Πως γίνεται η κρυολιπόλυση;

Μία η δύο κεφαλές δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την πάσχουσα περιοχή μειώνοντας την θερμοκρασία από -5 έως -10 βαθμούς. Αποδομούνται με αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα αφήνοντας τους υπόλοιπους ιστούς ανέπαφους.

Σε ποια σημεία του σώματος μπορεί να εφαρμοσθεί η κρυολιπόλυση;

Κρυολιπόλυση - Σημεία Εφαρμογής

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος, όπως: στο εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών, στη κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς και στα μπράτσα. Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι με την κρυολιπόλυση, μετά από μία μόνο συνεδρία, επιτυγχάνεται μείωση της τάξης του 30-35% του λιπώδους ιστού της θεραπευμένης περιοχής. Το γεγονός αυτό γίνεται έντονα ορατό μετά από διάστημα τουλάχιστον 8 εβδομάδων από τη θεραπεία.

Ρωτηστε τον Δερματολογο - Αφροδισιολογο Χρηστο Σταμου

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η θεραπεία με κρυολιπόλυση εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος ώστε να υπάρξει ολοκληρωτική αντιμετώπιση του. Η διάρκεια της θεραπείας κρυολιπόλυσης είναι περίπου 1 ώρα.

Γιατί σ’ εμάς;

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ

Κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Γι’ αυτό για κάθε ασθενή ανεξαιρέτως σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, προσαρμοσμένο στο δικό του σώμα, για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Dermadvance είναι μια Ιατρική Κλινική η οποία ενεργεί με αυστηρά Ιατρικά Standards. Σε κάθε θεραπεία υπάρχει η στενή επίβλεψη από τον Ιατρό μας Dr. Χρήστο Στάμου.