Hydrafacial : ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!
Από 80 €

Rosacea highlight treatment image

Πατενταρισμένη μέθοδος υδρο-δερμοαπόξεσης

Acne scars highlight skin revival image

Καθαρίζει, απολεπίζει και ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα

Onychomycoses highlight safe image

Απαλύνει λεπτές ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα

Rosacea highlight decolouring image

Βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος

Hyaluronate highlight results image

Μειώνει τους διεσταλμένους πόρους και τις δυσχρωμίες

Χαρίζει άμεσα λαμπερή και υγιή όψη στο πρόσωπο

Το HydraFacial αποτελεί την τελευταία λέξη στην κατηγορία των facials για εσάς που θέλετε καθαρό, ενυδατωμένο και υγιές δέρμα. Μία θεραπεία μόλις 30 λεπτών που πραγματοποιείται ανώδυνα στον χώρο του ιατρείου, έχει ευχάριστη, δροσιστική αίσθηση και χαρίζει άμεσα μία φρέσκια, αναζωογονημένη όψη στην επιδερμίδα. Είναι μία απαραίτητη θεραπεία για να διατηρείτε το δέρμα σας στα καλύτερά του, αλλά και ένα ιδανικό last-minute treatment για να σας χαρίσει λάμψη και φρεσκάδα εν όψει μιας σημαντικής εξόδου!

Τι είναι το HydraFacial;

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές θεραπείες, καθώς εφαρμόζεται ήδη σε 80 χώρες του κόσμου. Είναι η μοναδική θεραπεία υδροδερμαπόξεσης, που καθαρίζει, απολεπίζει και ταυτόχρονα ενυδατώνει βαθιά το δέρμα χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία Vortex-Fusion.
Μόλις ολοκληρώσετε το HydraFacial σας, απολαμβάνετε τα ενυδατικά και αντιγηραντικά οφέλη που προσφέρει η συγκεκριμένη θεραπεία, καθώς αναζωογονεί άμεσα το πρόσωπό σας χωρίς να απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Είναι μία θεραπεία κατάλληλη για κάθε τύπο και κάθε ηλικία δέρματος, αλλά και για κάθε εποχή του χρόνου.

Για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το HydraFacial;

  • Ταλαιπωρημένο και αφυδατωμένο δέρμα
  • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας
  • Τραχιά υφή και απώλεια τόνου
  • Διεσταλμένοι πόροι
  • Καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες
  • Λιπαρό και ασφυξιακό δέρμα
  • Μαύρα στίγματα και ανοιχτοί φαγέσωρες

Μία ολοκληρωμένη θεραπεία σε 3 στάδια

Η θεραπεία χωρίζεται σε 3 στάδια και χρησιμοποιεί πατενταρισμένες κεφαλές και την τεχνολογία Vortex-Fusion, που επιτρέπει χάρη σε μία εξελιγμένη λειτουργία στροβιλισμού και αναρρόφησης να εξάγει τους ρύπους, τα υπολείμματα μακιγιάζ και το περίσσιο σμήγμα από τους πόρους, ενώ ταυτόχρονα να διοχετεύει ενυδατικά, θρεπτικά και αντιγηραντικά συστατικά στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Το HydraFacial συνοδεύεται από συγκεκριμένα καλλυντικά προϊόντα και serums, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν τα οφέλη της θεραπείας.

Στάδιο 1ο – Cleanse + Peel (Καθαρισμός και απολέπιση)

Στο πρώτο στάδιο, στόχος είναι ο καθαρισμός του προσώπου. Το δέρμα καθαρίζεται και τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται με τη χρήση μιας ειδικής κεφαλής και του καθαριστικού serum HydraFacial Active-4 που δεν περιέχει ερεθιστικούς παράγοντες και αφενός ελευθερώνει τους πόρους από τις ουσίες που τους φράζουν, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα – κάτι που δεν επιτυγχάνεται με τα κοινά καθαριστικά προϊόντα προσώπου.
Στη συνέχεια, ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος, επιλέγεται και εφαρμόζεται το κατάλληλο χημικό πίλινγκ. Υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε πίλινγκ ήπιας απολεπιστικής δράσης με συνδυασμό σαλικυλικού και γλυκολικού οξέος, αλλά και πιο δυνατά πίλινγκ για την αντιμετώπιση έντονων ρυτίδων και εκτεταμένων ηλιακών βλαβών. Ο καθαρισμός και η απολέπιση φέρνουν στην επιφάνεια μία ολόφρεσκη στιβάδα δέρματος!

Στάδιο 2ο – Extract + Hydrate (Εξαγωγή και ενυδάτωση)

Στο δεύτερο στάδιο, χρησιμοποιείται μία ακόμη πατενταρισμένη κεφαλή του HydraFacial, η οποία χάρη στη λειτουργία Vortex-Fusion εξάγει το περίσσιο σμήγμα και καθαρίζει τα μαύρα στίγματα και τους ανοιχτούς φαγέσωρες ανώδυνα χάρη στο εξελιγμένο σύστημα στροβιλισμού και αναρρόφησης, το οποίο είναι πολύ πιο αποτελεσματικό σε σχέση με τις τυπικές μεθόδους εξαγωγής σμήγματος χωρίς όμως να προκαλεί πόνο. Αυτομάτως η διάμετρος των πόρων μειώνεται.

Ταυτόχρονα, εφαρμόζονται ενυδατικά προϊόντα που θρέφουν, καταπραΰνουν και αναπληρώνουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αποκαθιστώντας έτσι την υγιή και φρέσκια όψη του προσώπου!

Στάδιο 3ο – Fuse + Protect (Θρέψη και προστασία)

Καθώς το δέρμα έχει καθαριστεί πλήρως, είναι έτοιμο να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά ενισχυμένων serums για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος. Οι εξελιγμένοι οροί Beta-HD και Antiox+ θρέφουν, ενδυναμώνουν και προστατεύουν το δέρμα χάρη στην περιεκτικότητά τους σε αντιοξειδωτικά συστατικά, πολύτιμα πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ. Η εφαρμογή γίνεται με μία διαφορετική κεφαλή στροβιλισμού που διοχετεύει τα ενεργά συστατικά με απόλυτη ακρίβεια στα κύτταρα του δέρματος, παρέχοντάς τους έτσι την απαραίτητη τροφή για υγιές και λαμπερό πρόσωπο!

Συχνές ερωτήσεις

Πονάει το HydraFacial;

Το HydraFacial έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι μία ευχάριστη, δροσιστική θεραπεία χάρη στο επαναστατικό σύστημα Vortex-Fusion. Η πατενταρισμένη συνδυαστική λειτουργία στροβιλισμού και αναρρόφησης των κεφαλών προσφέρει ένα χαλαρωτικό αίσθημα, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τεχνικές εξαγωγής σμήγματος που συχνά είναι επώδυνες και προκαλούν έντονο ερεθισμό του προσώπου. Με το HydraFacial, οι πόροι ελευθερώνονται από τους ρύπους, τα υπολείμματα μακιγιάζ και το περίσσιο σμήγμα χωρίς να υπάρχει η ανάγκη άσκησης πίεσης ή χρήσης βελόνας. Επίσης, δεν προκαλείται κανένας ερεθισμός στο δέρμα, καθώς την ίδια στιγμή που αναρροφώνται οι περιττές ουσίες από τους πόρους, ταυτόχρονα διοχετεύονται θρεπτικά και ενυδατικά serums με αντιφλεγμονώδη δράση.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως! Στο τέλος της θεραπείας, το δέρμα είναι πιο απαλό, σφριγηλό, φωτεινό και ενυδατωμένο. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες έχουν απαλυνθεί, ενώ οι διεσταλμένοι πόροι έχουν κλείσει. Τα ενισχυμένα serums που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του HydraFacial, παρέχουν θρεπτικά και αντιγηραντικά συστατικά στα δερματικά κύτταρα, χαρίζοντας μία υγιή λάμψη που διαρκεί για αρκετές βδομάδες, ειδικά αν η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σε τι διαφέρει το HydraFacial από τη δερμοαπόξεση;

Όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, το HydraFacial αποτελεί μία θεραπεία υδρο-δερμοαπόξεσης. Δεν καθαρίζει μόνο το δέρμα. Ταυτόχρονα το ενυδατώνει σε βάθος και αυτό το καθιστά ανώτερο από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία resurfacing (ανάδυση νέας επιδερμίδας). Επιπλέον, στη μικροδερμοαπόξεση η διαδικασία εξαγωγής του σμήγματος πραγματοποιείται με τα χέρια, κάτι που προκαλεί πόνο αλλά και ερεθισμό. Αντιθέτως, στο HydraFacial χρησιμοποιούνται πατενταρισμένες κεφαλές που από τη μια μεριά επιτρέπουν βαθύτερο και πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό των πόρων και μάλιστα χωρίς να προκαλούν πόνο, ενώ την ίδια στιγμή θρέφουν το δέρμα με ενισχυμένα serums και έτσι δεν υπάρχει ερεθισμός.

Ενδείκνυται το HydraFacial για ακνεϊκά δέρματα;

Το HydraFacial είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε δέρματα με ακμή, ενώ μπορεί να βελτιώσει σημαντικά και ορισμένες ουλές ακμής, καθώς ενισχύει τον όγκο του δέρματος και διεγείρει την κολλαγονογένεση. Αποτελεί εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού της ακνεϊκής επιδερμίδας, καθώς δεν ασκείται καμία πίεση στο δέρμα και επομένως αποφεύγονται δερματικές διαταραχές. Με το HydraFacial μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι ανοιχτοί φαγέσωρες και τα μαύρα στίγματα, καθώς και βλάβες κυστικής ακμής. Επιπλέον, χάρη στη διαδικασία καθαρισμού και εξαγωγής του σμήγματος, ρυθμίζεται η υπερδραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων και η έξτρα λιπαρότητα του δέρματος που αποτελούν βασικές αιτίες για τις εξάρσεις της ακμής.

Βοηθάει το HydraFacial στην αντιμετώπιση της ακμής λόγω μάσκας (maskne);

Ναι. Η ζέστης και η εφίδρωσης που προκαλεί γύρω από το πρόσωπο η πολύωρη χρήση της μάσκας οδηγεί πολύ συχνά σε φράξιμο των πόρων και καθιστά την επιδερμίδα επιρρεπή σε ξεσπάσματα ακμής. Η θεραπεία της υδρο-δερμοαπόξεσης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναπνεύσει και πάλι το δέρμα που ασφυκτιά από τη χρήση μάσκας.

Ποιος είναι κατάλληλος υποψήφιος για HydraFacial;

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του HydraFacial είναι ότι κατάλληλοι υποψήφιοι είναι όλοι! Αν και υπάρχουν διάφορες θεραπείες που μπορούν να προσφέρουν υγιές και απαλό δέρμα, πολύ λίγες είναι τόσο ήπιες, μη επεμβατικές και ταυτόχρονα τόσο αποτελεσματικές όσο το HydraFacial. Είναι μία θεραπεία που δεν γνωρίζει περιορισμούς σε τύπους ή ηλικίες δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει μονή της ή συνδυαστικά με άλλες θεραπείες, καθώς η μη επιθετική φύση της υδρο-δερμοαπόξεσης την καθιστά κατάλληλη για να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες. Μοναδική αντένδειξη αποτελούν οι επιδερμίδες που παρουσιάζουν ενεργό εξάνθημα, ηλιακό έγκαυμα ή ανοιχτή πληγή, ενώ σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θηλασμού χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Όχι. Το HydraFacial δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα, καθώς ταυτόχρονα με τον καθαρισμό, φροντίζει για την θρέψη και την ενυδάτωσή του. Στο τέλος της θεραπείας, το πρόσωπο είναι στα καλύτερά του! Γι’ αυτό άλλωστε το HydraFacial προτείνεται ως η ιδανική θεραπεία για όσους αναζητούν ένα last-minute treatment για άμεση λάμψη και ανανέωση πριν από ένα σημαντικό event (γάμο, πάρτι, ρεβεγιόν)!

ΙΑΤΡΕΙΑ DERMADVANCE