Alma hybrid Laser: σβήνει ρυτίδες, χαλάρωση, ουλές και σημάδια

Hyaluronate highlight rebuilds image

Σύνθεση κολλαγόνου και την αναγέννηση του χορίου

Coolsculpting needle image

Αυξητική στα χείλη χωρίς ενέσεις και fillers

Σύσφιξη επιδερμίδας

Facial rejuvenation highlight lifting image

Θεραπεία επιλογής για αντιμετώπιση έντονων σημαδιών γήρανσης (ρυτίδες, χαλάρωση, κ.ά)

Πλάνο Θεραπείας

Ιδανική θεραπεία για επιφανειακές βλάβες της επιδερμίδας (π.χ. ουλές, σημάδια φωτογήρανσης, κ.ά)

warts highlight laser

Δυνατότητα συνδυασμού ablative lasers (αυτών που προκαλούν εξάχνωση επιδερμίδας) και non ablative lasers (δηλαδή λέιζερ που δεν την εξαχνώνουν) σε μία συνεδρία

Δυνατότητα σχεδιασμού απόλυτα εξατομικευμένου πλάνου θεραπείας

Cryolipolysis highlight quick image

Εξαιρετική ακρίβεια στις περιοχές - στόχους της θεραπείας για απόλυτη ασφάλεια & μίνιμουμ διάρκεια αποθεραπείας

Cryolipolysis highlight permanent image

Δυνατότητα εφαρμογών και σε πιο σκούρες επιδερμίδες

Alma-Hybrid : Ευρωπαϊκό Βραβείο Σχεδιασμού Προϊόντος 2021

Το Alma HybridTM Laser είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα συσκευή που ενσωματώνει 3 ισχυρές ενέργειες σε ένα μοναδικό συνδυασμό, που είναι απόλυτα εξακριβωμένο ότι εξασφαλίζει πρωτοφανή αποτελέσματα και μάλιστα, απαιτώντας ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Προσφέροντας αμέτρητες επιλογές συνδυαστικών θεραπειών, το Alma HybridTM Laser είναι πολλά περισσότερα από ένα fractional λέιζερ: είναι μία εντελώς καινούρια και ολοκληρωμένη τεχνολογική προσέγγιση με στόχο την αναδόμησης και ανάπλαση της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση των ουλών.

Πριν – Μετά

Αυξητική χειλιών Χωρίς Υαλουρονικό

Alma Hybrid™: μία πλατφόρμα – πολλαπλές θεραπείες

Το Alma HybridTM  συνδυάζει την δύναμη 3 βασικών ενεργειών: του CO2 laser – ablative laser, του 1570nm laser – non ablative laser και του Impact – μιας μοναδικής τεχνολογίας υπερήχων που επιτυγχάνει να μεταφέρει φαρμακευτικές και καλλυντικές ουσίες, μέσω των καναλιών που δημιουργεί το CO2 laser, στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα εξατομικευμένων πλάνων θεραπείας που να βασίζονται αποκλειστικά στις ανάγκες κάθε ασθενή. Η καινοτόμος μεθοδολογία περιποίησης δέρματος που χρησιμοποιείται από το Alma HybridTM  ενσωματώνει τρία βασικά στοιχεία:

α. τη βέλτιστη εξάχνωση για την τέλεια αναδόμηση και ανάπλαση της επιδερμίδας,

β. το απόλυτα βαθύ θερμικό αποτέλεσμα που προκαλεί τη νέα σύνθεση κολλαγόνου και την αναγέννηση του χορίου,

γ. την άνευ προηγουμένου αποτελεσματική δια-επιδερμική παροχή βασικών στοιχείων που έχει ανάγκη το δέρμα.

HyGridTM: προσαρμοσμένο στην τελειότητα

Στην καρδιά του Alma HybridTM  βρίσκεται το HyGridTM, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει ότι ο ασθενής λαμβάνει το μέγιστο αποτέλεσμα από το συνδυασμό των διαφορετικών τεχνολογιών της πλατφόρμας.   

Επιτυγχάνει αληθινή μεταμόρφωση του δέρματος! Αποτελέσματα που σας κάνουν να δείχνετε όμορφοι κάθε μέρα!

Μέχρι σήμερα, τα λέιζερ ήταν ablative ή non ablative. Ασφαλές, ακριβές και πολύπλευρο, το HyGridTM  προσφέρει τα πλεονεκτήματα και των δύο τεχνολογιών σε μία κεφαλή και δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά ποσοστά, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Αυτό επιτρέπει την κατάρτιση εξατομικευμένης θεραπείας και άρα την επίτευξη των κορυφαίων αποτελεσμάτων για κάθε ασθενή, ανάλογα με το πόσο άμεσα επιθυμεί να είναι, αλλά και με το χρόνο που μπορεί να διαθέσει για την αποθεραπεία του.

3 Κορυφαίες Θεραπείες

Hybrid Lift – Ολική Ανανέωση

Συνδυάζοντας τα οφέλη της ablative και της non ablative δράσης με την μεγαλύτερη δυνατή μεταφορά των καλλυντικών προϊόντων στα κύτταρα, αυτή η θεραπεία παράγει άριστα αποτελέσματα, ενώ απαιτεί μία σχετικά σύντομη αποθεραπεία. Λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες σβήνουν, δυσχρωμίες ατονούν ή εξαφανίζονται με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό και να είναι πιο λείο, απαλό και φωτεινό από ποτέ.

Hybrid OScar – Θεραπεία για τις Ουλές

Το Oscar είναι η απόλυτη θεραπεία για την αποκατάσταση όλων των τύπων ουλών, είτε προέρχονται από ακμή, είτε από τραυματισμό, είτε από χειρουργική επέμβαση. Η επιτυχία της θεραπείας ουλών εξαρτάται από την αποτελεσματική διείσδυση του laser στις στοιβάδες του δέρματος. Χάρη στον συνδυασμό του CO2 και 1570nm laser, η θεραπεία μπορεί να προσαρμοστεί στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ουλής και να εφαρμοστεί το ιδανικό πρωτόκολλο για την εξαφάνιση της. Ολοκληρώνοντας τη θεραπεία με το Impact, επιτυγχάνεται η βέλτιστη διείσδυση φαρμακευτικών και καλλυντικών για να τελειοποιηθεί το τελικό αποτέλεσμα.

SoftLift – “Lunch time” θεραπεία αναζωογόνησης

Το SoftLift προσφέρει σε σχεδόν ελάχιστο χρόνο βελτίωση του χρωματικού τόνου του δέρματος, μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και επιδιόρθωση διάφορων δερματικών βλαβών, συμπεριλαμβανομένων των ουλών ακμής. Tο ισχυρό, non ablative laser 1570nm προάγει την κολλαγονογένεση και προάγει την αναγέννηση της εξωτερικής στοιβάδας των κυττάρων του δέρματος, ενώ αφήνει την επιδερμίδα άθικτη. Θεωρείται ασφαλής θεραπεία ακόμη και για σκούρους τύπους δέρματος (VI). Το αποτέλεσμα που προσφέρει; Σημαντική βελτίωση της υφής του δέρματος, επίτευξη σύσφιξης και σφριγηλότητας, μείωση των λεπτών γραμμών και των επιφανειακών ρυτίδων. Το δέρμα αποκαλύπτεται λαμπερό, σφριγηλό και λείο!

5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ

Pro Scan: η «ναυαρχίδα» κεφαλή

Με στόχο την πλήρη υλοποίηση των δυνατοτήτων του HyGridTM, η Alma δημιούργησε τον εξαιρετικά προηγμένο, αυτοματοποιημένο σαρωτή ProScan. Με ευθυγραμμισμένους, εστιασμένους παλμούς λέιζερ σε υψηλή ακολουθία, το ελαφρύ, εργονομικά σχεδιασμένο ProScan προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα τόσο στην υφή της επιδερμίδας, όσο και στη σύσφιξη και την αναδόμηση της.

Το ProScan διαθέτει άκρο που παραμένει ψυχρό, ώστε να ενισχύεται η ασφάλεια και η άνεση του ασθενούς κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ακόμα ένα πλεονέκτημα της κεφαλής είναι ότι επιτρέπει τη γρήγορη κάλυψη μεγάλων επιφανειών, ενώ προσφέρει μια σειρά από διαφορετικά σχήματα και λειτουργίες σάρωσης για πλήρη προσαρμογή της θεραπείας στις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματος κάθε ασθενή.

IMPACT για μάξιμουμ απορρόφηση φαρμακευτικών ή καλλυντικών ουσιών από το δέρμα

Ενώ οι θεραπείες με fractional λέιζερ και ραδιοσυχνότητες μπορούν να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές σε διάφορες περιπτώσεις, ο συνδυασμός των δύο τεχνολογιών με την ταυτόχρονη εφαρμογή φαρμακευτικών ή καλλυντικών σκευασμάτων οδηγεί σε σημαντική ενίσχυση των αποτελεσμάτων, αλλά και στη μεγαλύτερη διατήρησή τους. Αυτό το μοναδικό συνδυασμό παρέχει η κεφαλή Impact που διεισδύει στα πιο βαθιά στα στρώματα του δέρματος για να επιτύχει ενισχυμένα αποτελέσματα

HyLight

Διαθέτει ευέλικτη ρύθμιση μεγέθους της φωτεινής κηλίδας (spot) και γίνεται ιδανική επιλογή για μεμονωμένα σημάδια, δερματικές βλάβες και μελαγχρωματικές αλλοιώσεις στο δέρμα. Ο γιατρός με την κεφαλή HyLight έχει τη δυνατότητα να στοχεύει σε μεγαλύτερες βλάβες, διατηρώντας σταθερή την ακρίβεια στο στόχο.

Pixel

Κεφαλή ιδανική για αντιμετώπιση ρυτίδων και χαλάρωσης στο δέρμα. Παρέχει υψηλό θερμικό αποτέλεσμα και σύντομο διάστημα αποθεραπείας. Με το Pixel το δέρμα αναζωογονείται, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες σβήνουν, επιτυγχάνεται θεαματική σύσφιξη και το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα που δεν περνά απαρατήρητη.

ThermoTigh

Ένα μη επεμβατικό λέιζερ (non ablative), που δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα σύσφιξης. Το ThermoTight επιτρέπει την ταχεία κάλυψη μεγάλων περιοχών και είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο του ή συνδυαστικά σε ποικίλες δερματολογικές, καλλυντικές και χειρουργικές εφαρμογές.

ΙΑΤΡΕΙΑ DERMADVANCE