3D Cavitation: Νικήστε την Κυτταρίτιδα και το Τοπικό Πάχος.

Μόνιμη Εξάλειψη της Κυτταρίτιδας & Σύσφιξη

Ταυτόχρονα Αφαιρεί Οριστικά τα Λιποκύτταρα

Μείωση πόντων από την 1η Συνεδρία

Ανώδυνη & Γρήγορη Θεραπεία που δεν ξεπερνά τα 40 λεπτά

Ασφαλής & Εγκεκριμένη Ιατρική Μέθοδος

Πώς λειτουργεί το Cavitation;

Cavitation Πριν τη Θεραπεια

1. Η Κυτταρίτιδα οφείλεται στην ανώμαλη συσσώρευση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού

Cavitation Εφαρμογη

2. Το 3D Cavitation χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων για να δονήσει και να σπάσει με ασφάλεια την μεβράνη των λιποκυττάρων.

Cavitation Μετα τη Θεραπεια

3. Το λιποκύτταρα πεθαίνουν και αποβάλλονται με τη φυσική μέθοδο του μεταβολισμού.

Ρωτηστε τον Δερματολογο - Αφροδισιολογο Χρηστο Σταμου
CAVITATION ΜΕ 45€/ΣΥΝΕΔΡΙΑ (ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ)

Προσφορά Μέχρι το Τέλος του Μήνα

Περιστατικά Πριν – Μετά

Cavitation Περιστατικα
Cavitation Πριν και Μετα
3D Lipo Cavitation Πριν και Μετα
Cavitation Αποτελεσματα
Θεραπεια Cavitation Πριν και Μετα

Τι είναι η θεραπεία Cavitation;

Η μέθοδος 3D Lipo Cavitation είναι το αύριο του Cavitation, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σήμερα. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος λιπογλυπτικής και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας χωρίς επέμβαση, η οποία βασίζεται στην τρισδιάστατη δράση της ενέργειας ειδικών ιατρικών υπερήχων. 

Όλη η τεχνολογική αρτιότητα της θεραπείας 3D Lipo Cavitation σχετίζεται με τους εν λόγω υπέρηχους, οι οποίοι παράγονται από μια ειδική πλατφόρμα και ρευστοποιούν το λίπος που βρίσκεται συσσωρευμένο στο δέρμα μας. Στη συνέχεια το λίπος απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα και τελικά αποβάλλεται από το σώμα σταδιακά.

Η επιστημονική υπεροχή του 3D Lipo Cavitation έγκειται στην 3D στόχευση και στη διάχυση της ενέργειας ανώδυνα, δραστικά και με ασφάλεια. Το φαινόμενο αυτό το γνωρίζουμε και ως σπηλαίωση, δηλαδή, η μη αναστρέψιμη καταστροφή λιποκυττάρων και η υγροποίηση του λίπους από τους υπέρηχους.

Πως δρα η μέθοδος Cavitation;

Η θεραπεία Cavitation είναι ένα φυσικό φαινόμενο που βασίζεται σε υπερήχους χαμηλής συχνότητας. Το πεδίο υπερήχων δημιουργεί φυσαλίδες στο υγρό, οι οποίες σταδιακά αυξάνονται, και εκρήγνυνται σε ορισμένο μέγεθος. Η ενέργεια υπό την μορφή θερμότητας (μικρή επίδραση) και το κύμα πίεσης (σημαντική επίδραση) απελευθερώνεται.

Καθώς οι μεμβράνες των λιποκυττάρων δεν έχουν την δομική ικανότητα να αντέξουν τις δονήσεις, η επίδραση της σπηλαίωσης τις διαλύει εύκολα, ενώ διαφυλάσσει το αγγειακό, το νευρικό και μυϊκό ιστό. Το αποτέλεσμα είναι η άμεση απώλεια λίπους.

Έχοντας σαν κεντρικό άξονα τη δράση των υπερήχων, η καινοτόμος τεχνική για δραστική απώλεια τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής, αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο λιποαναρρόφησης χωρίς επέμβαση, χωρίς ουλές και με άμεση ανάρρωση.

Αφού ολοκληρωθεί η διάσπαση των λιποκυττάρων, επέρχεται η απευλευθέρωση του λίπους στο διάμεσο ιστό στη μορφή τριγλυκεριδίων που μεταβολίζεται ενζυματικά σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη. Το κυκλοφοριακό σύστημα απορροφά τη γλυκερόλη και τη μετατρέπει σε ενέργεια. Παράλληλα τα λιπαρά οξέα οδηγούνται στο ήπαρ όπου και εκεί γίνεται ο μεταβολισμός τους.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

θεραπεία Cavitation εφαρμόζεται συνηθέστερα στις εξής περιοχές του σώματος: μηρούς, γλουτούς, εσωτερικό μέρος των γονάτων, κοιλιά και χέρια.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ενώ υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα κατά την πρώτη συνεδρία, είναι απαραίτητο να γίνουν από 8 έως 10 συνεδρίες για βέλτιστα αποτελέσματα.

Επιπλέον εάν συνδυαστούν οι θεραπείες Cavitation και με άλλες με άλλες μεθόδους λιποδιάλυσης είναι εμφανή ακόμη γρηγορότερα.

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι περίπου 40 λεπτά.

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

Η τεχνολογία Cavitation μπορεί να εφαρμοστεί εξαιρετικά σε συνδυασμό με μεσοθεραπεία σώματος, ραδιοσυχνότητες και κρυολιπόλυση.

Ποια είναι τα οφέλη από την τεχνολογία Cavitation;

Με την τεχνική Cavitation υπάρχουν τα εξής οφέλη: Μόνιμη αφαίρεση λιποκυττάρων από:

 • Κοιλιά
 • Μηρούς
 • Οπίσθια
 • Χέρια
 • Εσωτερικό τμήμα των γονάτων
 • Αντρικό στήθος

Βελτίωση:

 • Υφή του δέρματος
 • Περίγραμμα σώματος
 • Κυκλοφορίας του αίματος
 • Κυτταρίτιδα
 • Σύσφιξη