Αυξητική & ανόρθωση γλουτών με υαλουρονικό: Στητά, στρογγυλεμένα, νεανικά οπίσθια χωρίς νυστέρι!

Rosacea highlight treatment image

Επιτρέπει εξατομικευμένο buttock contouring

Cryolipolysis highlight permanent image

Ενισχύει τον όγκο και τονίζει τον άνω πόλο των γλουτών

Δημιουργεί νεανικό, στρογγυλεμένο σχήμα

Rosacea highlight increases image

Προσφέρει βελούδινη και σφριγηλή υφή στο δέρμα

Botox highlight safe popular image

Διορθώνει ασυμμετρίες και άλλες ατέλειες

Cavitation highlight approved image

Βελτιώνει την όψη της κυτταρίτιδας

Αυξητική & ανόρθωση γλουτών!

Αρκούν μόλις 30 λεπτά για να ενισχύσετε τον όγκο και το σχήμα των γλουτών σας και να αποκτήσετε τα βραζιλιάνικα οπίσθια που ονειρεύεστε! Με ένα εξελιγμένο υαλουρονικό οξύ, ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογή στο σώμα, επιτυγχάνουμε αυξητική και ανόρθωση γλουτών εύκολα και ανώδυνα, στον χώρο του ιατρείου, με απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Τι είναι το Brazilian Butt Lift με υαλουρονικό;

Ποια γυναίκα δεν έχει ζηλέψει το στητό, στρογγυλό και τουρλωτό σχήμα των βραζιλιάνικων γλουτών; Άλλωστε δεν έχει επικρατήσει τυχαία η ονομασία “Brazilian Butt Lift” για τη θεραπεία αυξητικής και ανόρθωσης των οπισθίων. Τώρα πια όμως, το αξιοζήλευτο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς νυστέρι και χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, αλλά και χωρίς την ανάγκη λιποαναρρόφησης και λιπομεταφοράς. Αρκούν μερικά ml υαλουρονικού οξέος για να δώσετε στους γλουτούς σας τον όγκο και το σχήμα της επιθυμίας σας.

Το υαλουρονικό για τους γλουτούς δρα παρόμοια με το υαλουρονικό για το πρόσωπο. Έχει σχεδιαστεί για να αναπληρώνει και να διορθώνει τα ελλείμματα του όγκου, την πτώση των ιστών και τις ατέλειες στο σχήμα των οπισθίων, ενώ ταυτόχρονα έχει την ικανότητα να ενυδατώνει και να χαρίζει σφριγηλότητα στο δέρμα της περιοχής. Εγχέεται στα σημεία όπου υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης και τα γεμίζει με απολύτως φυσικό τρόπο. Άλλωστε το υαλουρονικό είναι ένα φιλικό συστατικό για τον οργανισμό, αφού υπάρχει εκ φύσεως στο δέρμα. Έχει την ιδιότητα να αυξάνει το βάρος του έως και χίλιες φορές έλκοντας μόρια νερού, με αποτέλεσμα να χαρίζει τον πολυπόθητο όγκο στα άδεια ή πεσμένα οπίσθια.

Πώς εφαρμόζεται το υαλουρονικό στους γλουτούς;

Η αυξητική και ανόρθωση των γλουτών με υαλουρονικό είναι μία σύντομη, μη επεμβατική διαδικασία. Εφαρμόζεται στον χώρο του ιατρείου, με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου μισή ώρα. Είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και κάθε τύπου δέρματος.

Πριν την εφαρμογή, πραγματοποιούμε ανάλυση των αναγκών σας και λεπτομερή σχεδιασμό της θεραπείας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι φυσικό, νεανικό, συμμετρικό και αρμονικό με τις αναλογίες του σώματός σας. Σημειώνουμε τις περιοχές που χρειάζεται να ενισχύσουμε με υαλουρονικό και, αφού ξαπλώσετε μπρούμυτα, προχωράμε στην εφαρμογή με την τεχνική της «βεντάλιας». Είναι η τεχνική που μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε το υαλουρονικό ομοιόμορφα και τρισδιάστατα (βαθιά κάτω από το δέρμα, αλλά και πάνω από τον μυ) σε όλη την έκταση που θέλουμε να ενισχύσουμε. Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε μασάζ στην περιοχή της θεραπείας. Το υαλουρονικό για τους γλουτούς είναι ένα εύπλαστο και την ίδια στιγμή σταθερό gel, που έχει την ιδιότητα να απλώνεται ομοιόμορφα στο σημείο της έγχυσης και να διατηρείται εκεί χωρίς να επηρεάζεται από την καθιστική στάση ή άλλες δραστηριότητες. Δεν είναι ψηλαφητό, ούτε διαγράφεται κάτω από το δέρμα, όπως μπορεί να συμβεί με ένα ένθεμα σιλικόνης.

Στο τέλος της θεραπείας, η διαφορά είναι ήδη ορατή, όμως το αποτέλεσμα βελτιώνεται περαιτέρω μέσα στις επόμενες βδομάδες καθώς το υαλουρονικό έλκει μόρια νερού και αυξάνει φυσιολογικά το βάρος του, χαρίζοντας τον πολυπόθητο όγκο στην περιοχή.

Τα σημεία υπεροχής του υαλουρονικού για γλουτούς

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της αυξητικής και ανόρθωσης των γλουτών με υαλουρονικό είναι ότι πρόκειται για μία μη επεμβατική διαδικασία που ολοκληρώνεται σε περίπου 30 λεπτά στον χώρο του ιατρείου. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μία αναίμακτη τεχνική, χωρίς τις πιθανές επιπλοκές ενός χειρουργείου και χωρίς μακρύ χρόνο αποθεραπείας.

  • Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες: Σε αντίθεση με την τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης, που απαιτεί μακρύ διάστημα αποθεραπείας πριν την επάνοδο στις δραστηριότητες, μετά την εφαρμογή του υαλουρονικού δεν αντιμετωπίζετε σχεδόν κανέναν περιορισμό.
  • Ασφαλές και φιλικό υλικό: Το υαλουρονικό δεν είναι ένα ξένο υλικό για τον οργανισμό, αφού υπάρχει ούτως ή άλλως στο δέρμα. Επομένως, είναι μηδαμινός ο κίνδυνος αλλεργικής ή άλλης αντίδρασης, όπως συμβαίνει με τα ενθέματα σιλικόνης στα οποία ο οργανισμός μπορεί να αντιδράσει δημιουργώντας την ανεπιθύμητη ρικνωτική κάψα, που προκαλεί οξύ πόνο και απαιτεί την αφαίρεσή τους.
  • Βελούδινη και σφριγηλή επιδερμίδα: Το υαλουρονικό οξύ έλκει και συγκρατεί μόρια νερού στην περιοχή των γλουτών, ενυδατώνοντας βαθιά τα κύτταρα του δέρματος. Έτσι, πέρα από ενίσχυση του όγκου και του περιγράμματος των οπίσθιων, χαρίζει επιπλέον βελούδινη και σφριγηλή υφή στην επιδερμίδα.
  • Το απόλυτο buttock contouring: Το αποτέλεσμα που προσφέρει το υαλουρονικό οξύ, είναι απολύτως φυσικό, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε ακριβώς όσα ml χρειάζονται σε κάθε σημείο και άρα να πραγματοποιούμε ακόμα και μικροδιορθώσεις ανά περιοχή. Αντιθέτως, τα ενθέματα σιλικόνης αποκαθιστούν κυρίως τον όγκο στον άνω πόλο των γλουτών (το άνω ήμισυ). Με το υαλουρονικό μπορούμε να γεμίσουμε και να εξομαλύνουμε ακόμα και τις μικρές «λακκουβίτσες» της κυτταρίτιδας που συχνά εντοπίζονται στην περιοχή των γλουτών. Με λίγα λόγια, το υαλουρονικό επιτρέπει 100% εξατομικευμένη γλυπτική των γλουτών (buttock contouring)!

Πρίν – Μετά

ΙΑΤΡΕΙΑ DERMADVANCE

Συχνές Ερωτήσεις

Πονάει η αυξητική γλουτών με υαλουρονικό;

Όχι. Η θεραπεία πραγματοποιείται με μικροκάνουλες και έχει ακριβώς την ίδια αίσθηση με την έγχυση υαλουρονικού στο πρόσωπο για την αναπλήρωση του όγκου στα ζυγωματικά, τα χείλη και τις ρινοπαρειακές ρυτίδες. Άλλωστε πριν την εφαρμογή χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία, ώστε η θεραπεία να είναι απολύτως ανεκτή.

Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για αυξητική γλουτών με υαλουρονικό;

Η αυξητική γλουτών με υαλουρονικό ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν πιο στητά και στρογγυλεμένα οπίσθια με μία μη επεμβατική τεχνική. Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι όσοι έχουν εκ γενετής πιο επίπεδα οπίσθια, αλλά και όσοι είδαν τον όγκο και το σχήμα των γλουτών τους να αλλοιώνεται ως αποτέλεσμα γήρανσης ή μεγάλης μείωσης του σωματικού βάρους. Το υαλουρονικό μπορεί να ενισχύσει ή να διορθώσει τον όγκο, το σχήμα, την προβολή, τη συμμετρία και άλλες ατέλειες των γλουτών (π.χ. λακκουβίτσες κυτταρίτιδας) χαρίζοντας ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Με τα πλέον εξελιγμένα και πιστοποιημένα προϊόντα που προορίζονται αποκλειστικά για χρήση στο σώμα, το αποτέλεσμα διαρκεί 18-24 μήνες. Ο οργανισμός μεταβολίζει σταδιακά το υαλουρονικό και το αποτέλεσμα εξασθενεί ομοιόμορφα σε όλη την περιοχή της θεραπείας.

Τι γίνεται αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα της αυξητικής γλουτών με υαλουρονικό οξύ δεν είναι μόνιμο ούτως ή άλλως. Όπως ισχύει και με τα fillers για το πρόσωπο, έτσι και το υαλουρονικό για το σώμα μεταβολίζεται σταδιακά από τον οργανισμό. Συγκεκριμένα, στην περιοχή των γλουτών το αποτέλεσμα διατηρείται περίπου δύο χρόνια. Αν παρ’ όλα αυτά δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί άμεσα όλο το υλικό με τη χρήση υαλουρονιδάσης. Πρόκειται για μία ουσία που διαλύει με ασφάλεια το υαλουρονικό, χωρίς να αφήνει ίχνη πίσω του, και επαναφέρει την όψη της περιοχής στην πρότερη κατάσταση.

Θα καταλάβουν οι φίλοι μου ότι έχω βάλει υαλουρονικό στους γλουτούς;

Όχι. Αφενός η θεραπεία πραγματοποιείται με μικροκάνουλες που δεν αφήνουν κανένα σημάδι στο δέρμα. Αφετέρου, σε αντίθεση με την τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης, η αυξητική και ανόρθωση των γλουτών με υαλουρονικό προσφέρει ένα ωραίο, φυσικό αποτέλεσμα. Το υαλουρονικό απλώνεται ομοιόμορφα σε όλη την περιοχή των γλουτών, δεν είναι ψηλαφητό, ούτε διαγράφεται κάτω από το δέρμα. Επιπλέον, δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσει, να μετατοπιστεί ή να στρίψει, όπως μπορεί να συμβεί με ένα ένθεμα σιλικόνης και να προδοθεί έτσι η παρουσία του.