Εξοπλισμός

Η φιλοσοφία μας στη DERMadvance είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτό κόστος .Η δερματολογία -Αφροδισιολογία και η αισθητική συνιστώσα της αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο πολύ οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν αλλάξει την καθημερινή ιατρική μας πρακτική.Με επίκεντρο τους ασθενείς μας και τις ανάγκες τους έχουμε επιλέξει να επενδύσουμε στην τεχνολογία αιχμής για να κάνουμε τις δικές σας επιθυμίες πράξη και να σας προσφέρουμε θεραπευτικές επιλογές του “αυριο”..

Πηγαινοντας αντιθετα με το ρευμα των καιρων επενδύουμε σε μηχανηματα επώνυμα και αξιόπιστα, σε εταιρίες ευρωπαικές και αμερικάνικες που είναι καταξιωμένες στην επιστημονική κοινότητα .Καμια εκπτωση στην ποιότητα και στη δική σας ασφάλεια.

Η προηγμένη τεχνολογία micro-needling του dermapen χρησιμοποιεί πολλαπλές ακίδες που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με την λειτουργία της αυτόματης δόνησης. Καθώς η κεφαλή κινείται πάνω στην επιφάνεια του προσώπου δημιουργει μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα και διεγείρει τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου.

Τα προϊόντα θεραπείας διεισδύουν εώς τους ινοβλάστες και τροφοδοτούν τα κύτταρα του χόριου και της βασικής στιβάδας του δέρματος. Οι μικρο-οπές μπορούν συγκρατήσουν έως και 80% περισσότερα θρεπτικά συστατικά που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα. Η ενισχυμένη αυτή απορρόφηση δραστικών συστατικών διεγείρει την διαδιακασία αναδόμησης του δέρματος και αναπλάθει ταχύτερα την επιδερμίδα.

Διαβάστε περισσότερα

Το PRP-RegenACR είναι μια θεραπεία κοσμητικής ιατρικής που κάνει χρήση της επουλωτικής ικανότητας του αίματος του ιδίου του ασθενούς για την βιο-δέργεση των δερματικών κυττάρων. ΤοRegenACR με την αξιοποίηση της πληθώρας των αυξητικών παραγόντων που περιέχονται στο ReganPlasma (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια) και με την διέργεση των μεσεγχυτικών βλαστικών κυττάρων αναζωογονεί το δέρμα και αναστρέφει τη φθορά του.

Διαβάστε περισσότερα

Από το 1960 τα συστήματα laser χρησιμοποιούνται στην Ιατρική, προσφέροντας επαναστατικές και καινοτόμες λύσεις. Τα αποτελέσματα τους είναι εξαιρετικά και η χρήση τους από εξειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό είναι ασφαλής αλλά και ανώδυνη για τον ασθενή.

Τα laser Αλεξανδρίτη χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην κοσμητική Δερματολογία από το 1998 προσφέροντας ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, των ευρυαγγειών, των κηλίδων, των ρυτίδων κ.α

Διαβάστε περισσότερα

Το Pristine είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα Μικροδερμαπόξεσης για εφαρμογές στο πρόσωπο και στο σώμα. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων κεφαλών από πραγματικό διαμάντι κοπής LASER, το Pristine απομακρύνει τα νεκρά δερματικά κύτταρα ,ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνει την επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος μέσω της ήπιας αναρρόφησης του δέρματος.

Ως αποτέλεσμα, το δέρμα σας θα φαίνεται φωτεινό, φρέσκο και ανανεωμένο από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα

Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα μας αλλάζει με τα πρώτα σημάδια γήρανσης να κάνουν την εμφάνιση τους. Εδώ και χρόνια έχει εδραιωθεί στη συνείδηση μας η χρήση καλλυντικών για την συντήρηση του δέρματος σε μια καλή κατάσταση όπως και για την αντιμετώπιση της γήρανσης. Παρόλ’ αυτά, τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όμως εξακολουθούν να χάνουν τα ζωικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο. Οι βλάβες που υφίσταται το δέρμα δυστυχώς αντανακλώνται στην όψη του δέρματος που εμφανίζει σημάδια αφυδάτωσης, έλλειψης τόνου, όπως επίσης λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Σήμερα υπάρχει πια λύση για την ανάκτηση της νεανικής και υγιούς όψης: ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ με αποτέλεσμα ένα δέρμα βαθιά ενυδατωμένο, λαμπερό, ελαστικό και σφριγηλό!

Διαβάστε περισσότερα

Η Carboxytherapy – καρβοξυθεραπεία, είναι μια νέα θεραπεία αντιγήρανσης, η μόνη στο είδος της, που συνίσταται από τον οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων των Η.Π.Α. Το διοξείδιο του άνθρακα – CO2 είναι ένα άχρωμο και άοσμο αέριο που ανακαλύφθηκε το 1648 από τον Van Helmont. Στην Ιταλία την δεκαετία του ενενήντα έγινε για πρώτη φορά έρευνα για τη χρήση του διοξειδίου του άνθρακα CO2 στην αισθητική ιατρική και διαπιστώθηκε ότι οι αγγειοδιασταλτικές και λιποδιαλυτικές αντιδράσεις του ανθρώπινου οργανισμού στον αέριο αυτό βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, στην λιπόλυση και στην ανανέωση της επιδερμίδας. Σήμερα, θεωρείται ως το αντίστοιχο botox των περιοχών με λίπος και κυτταρίτιδα και αποτελεί μία από τις πιο νέες μεθόδους στην αισθητικη ιατρική με άμεσα, ανώδυνα και ασφαλή αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

Το 3D-Lipo είναι ίσως ένα από τα πιο προηγμένα μηχανήματα στο είδος του και προσφέρει μια ισχυρή νέα διάσταση στη μη χειρουργική αφαίρεση λίπους, τη θεραπεία της κυτταρίτιδας και τη σύσφιξη του δέρματος τόσο για το πρόσωπο και το σώμα.

Το σύστημα 3d-lipo συνδυάζει με μοναδικό τρόπο 4 κορυφαίες τεχνολογίες: Cavitation (Σπήλαίωση), Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες), Cryolipolysis (Κρυολιπόλυση) και την μοναδική πατενταρισμένη τρισδιάστατη 3D-Dermatology θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα

Fotofinder Trichoscale – ψηφιακό τριχοριζόγραμμα
Το Fotofinder Trichoscale θέτει νέα πρότυπα στο τομέα της Τριχολογίας. Το νέο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να τεκμηριώσει και να ποσοτικοποιήσει τη διάχυτη απώλεια μαλλιών ψηφιακά με ασύλληπτη ακρίβεια. Όλες οι βασικές παράμετροι της ανάπτυξης των μαλλιών και απώλεια μαλλιών υπολογίζονται αυτόματα, γρήγορα, ανώδυνα και με ακρίβεια. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα ανάλυσης των μαλλιών, το Fotofinder Trichoscale προσφέρει επιπλέον δυνατότητες και βελτιστοποιημένες λειτουργίες μέτρησης.

Διαβάστε περισσότερα

Η βραβευμένη εταιρεία Alma Q παρέχει ένα ακόμα εξαιρετικής ποιότητας μηχάνημα για την διόρθωση αισθητικών δερματικών ενδείξεων, το Alma Q Laser.

Το νέο αυτό μηχάνημα, παράγει ενέργεια με μονό ή διπλό παλμό, προσφέροντας μέγιστη ενέργεια ανά παλμό και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για επιδερμικό τραυματισμό.

Θεωρείται η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την απομάκρυνση φυσικών ή τεχνιτών μελαγχρώσεων ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα βλάβης στο δέρμα και τον περιβάλλοντα ιστό.

Διαβάστε περισσότερα

Με βάση την επιστήμη της κρυολιπόλυσης το μηχάνημα CoolSculpting διοχετεύει ελεγχόμενη ψύξη στα λιποκύτταρα που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα και τα εξουδετερώνει χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στο δέρμα ή τον ιστό που το περιβάλλει.

Παγώνοντας το ανεπιθύμητο λίπος αποβάλλεται από το ανδρικό ή το γυναικείο σώμα, χωρίς χειρουργείο ή χρόνο αποθεραπείας αλλά με μόνιμα και μακροχρόνια αποτελέσματα, καθώς τα λιποκύτταρα εξαλείφονται για πάντα.

Διαβάστε περισσότερα
Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

CLOSE
CLOSE