Διακριτικα & Αμεσα – Αφαιρεση σε 1 επισκεψη

Αφαιρει ακομη και τις βλαβες που δεν φαινονται με γυμνο ματι

warts highlight laser

Μονιμη Αφαιρεση με το κορυφαιο Ultra Pulse Laser

Thread lift highlight duration image

Παρακολουθηση ασθενους εως και 9 μηνες μετα

Tattoo removal highlight painless image

Δεν Ποναει – Δεν Αφηνει Σημαδια

Αμεση επιστροφη στις Δραστηριοτητες σας

Δυνατοτητα επιλογης θεραπειας απο ανδρα ή γυναικα ιατρο

Rosacea highlight treatment image

Θεραπεια και του ερωτικου συντροφου για την αποτροπη νεας μολυνσης

Cavitation highlight approved image

Συνδυασμος ιατρικων ειδικοτητων: Αφροδισιολογος, Δερματολογος, Ουρολογος, Γυναικολογος

Στους άνδρες, τα κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων μπορεί να μολύνουν την ουρήθρα, το πέος, το όσχεο  και την περιοχή του ορθού. Τα κονδυλώματα πέους μπορούν να εμφανίζονται ως μαλακές, διογκωμένες μάζες με επιφάνεια που μπορεί να είναι λεία, στο πέος ή τραχιές με πολλές στενόμακρες προεξοχές, στον πρωκτό. Άλλες βλάβες μπορεί να φαίνονται περλέ και να έχουν τη μορφή του κουνουπιδιού ή να είναι τραχιές με ελαφρώς σκούρα επιφάνεια. Οι περισσότερες βλάβες είναι ανάγλυφες, αλλά μερικές μπορεί να είναι επίπεδες με μόνο ελαφρά αύξηση πάνω από την επιφάνεια του δέρματος. Μερικές φορές οι βλάβες μπορεί να κρύβονται από τη τριχοφυΐα της περιοχής ή στην εσωτερική πλευρά της ακροποσθίας.

Τα κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων δεν είναι τόσο κοινά στους άνδρες, όσο είναι στις γυναίκες. Οι περισσότεροι τύποι κονδυλωμάτων εμφανίζονται μεταξύ ενός με τριών μηνών μετά την μόλυνση.

Αν νομίζετε ότι έχετε μολυνθεί θα πρέπει να εξεταστείτε ώστε να αποφευχθούν επιπλοκές και να εμποδιστεί η μετάδοση της νόσου σε μελλοντικούς εταίρους. Σε περίπου το ήμισυ όλων των περιπτώσεων, τα κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων εμφανίζονται στο πέος, συνήθως ακριβώς κάτω από την ακροποσθία.

  • Στο 1/10 των περιπτώσεων, τα κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων είναι γύρω από τον πρωκτό.
  • Στο 1/10 των περιπτώσεων, τα κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων είναι στο κεφάλι του πέους.
  • Στο 1/10 των περιπτώσεων, τα γεννητικά κονδυλώματα είναι μέσα στην ουρήθρα.
  • Στο 1/12 των περιπτώσεων, τα γεννητικά κονδυλώματα είναι κάτω από την ακροποσθία.
  • Σε περίπου 1 στις 30 περιπτώσεις, τα κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων εμφανίζονται ανάμεσα στον πρωκτό και το όσχεο.
  • Σε περίπου το 1% των περιπτώσεων, τα γεννητικά κονδυλώματα είναι στο όσχεο.

Διαφορετικοί τύποι, διαφορετικές θεραπείες για τα Κονδυλώματα Πέους

Ορισμένοι τύποι των γεννητικών κονδυλωμάτων, συνήθως τα μικρότερα, είναι πιο εύκολοι στη θεραπεία από άλλους. Ομοίως, τα κονδυλώματα που αναπτύσσονται σε υγρό δέρμα τείνουν να ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία από αυτούς που βρίσκονται σε στεγνό δέρμα. Οι περισσότεροι τύποι κονδυλωμάτων μπορούν να αντιμετωπιστούν με χημικά σκευάσματα. Ωστόσο, για τα κονδυλώματα που είναι ανθεκτικά θα πρέπει, σε συνεργασία με τον δερματολόγο, να εξετάζονται άλλες επιλογές θεραπείας, όπως η χειρουργική αφαίρεση τους, χρησιμοποιώντας κρυοχειρουργική (πάγωμα των κονδυλωμάτων με υγρό άζωτο) ή θεραπεία με λέιζερ CO2.