Θεραπεία & Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας | Dermadvance

Κυτταρίτιδα καταπολέμηση

Η Κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται: 4 Αποτελεσματικές Θεραπείες

3D Cavitation

Νικήστε την Κυτταρίτιδα και το Τοπικό Πάχος.


 • Εξάλειψη της Κυτταρίτιδας & Σύσφιξη

 • Ταυτόχρονα Αφαιρεί τα Λιποκύτταρα

 • Μείωση πόντων από την 1η Συνεδρία

 • Ανώδυνη & Γρήγορη Θεραπεία που δεν ξεπερνά τα 40 λεπτά

 • Ασφαλής & Εγκεκριμένη Ιατρική Μέθοδος

Πώς λειτουργεί το Cavitation;

Η Κυτταρίτιδα οφείλεται στην ανώμαλη συσσώρευση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού
2. Το 3D Cavitation χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων για να δονήσει και να σπάσει με ασφάλεια την μεβράνη των λιποκυττάρων.
3. Το λιποκύτταρα πεθαίνουν και αποβάλλονται με τη φυσική μέθοδο του μεταβολισμού.

Cavitation με 45€/συνεδρια (για μικρες περιοχες)

Προσφορά Μέχρι το Τέλος του Μήνα

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας με Cavitation

Η μέθοδος 3D Lipo Cavitation αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στο cavitation, την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας με μη επεμβατική μέθοδο. Η τεχνική αυτή προκαλεί ταυτόχρονα απώλεια τοπικού πάχους και εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Η πρωτοποριακή θεραπεία 3D Lipo Cavitation βασίζεται στην τρισδιάστατη δράση της ενέργειας ειδικών ιατρικών υπερήχων.

Η θεραπεία 3D Lipo Cavitation χρησιμοποιεί μια ειδική ιατρική πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας που παράγει υπερήχους ικανούς να υγροποιούν το παγιδευμένο στο δέρμα λίπος, το οποίο και απομακρύνεται στην συνέχεια με το λεμφικό σύστημα και αποβάλλεται σταδιακά από το σώμα.

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως σπηλαίωση και αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων και ρευστοποίηση του λίπους με την ενέργεια ειδικών υπερήχων. Το πλεονέκτημα του 3D Lipo Cavitation είναι η δυνατότητα τρισδιάστατης στόχευσης και αποτελεσματικής διάχυσης της ενέργειας με τρόπο αποτελεσματικό ,ασφαλή και απόλυτα ανώδυνο.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. H θεραπεία 3D Lipo Cavitation εφαρμόζεται συχνότερα στους μηρούς και τους γλουτούς, την κοιλιά και τα χέρια (μπράτσα).

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Η εισαγόμενη γαλλική ιατρική τεχνική αναπτύχθηκε το 1952 στη Γαλλία από τον ιατρό Michel Pistor, για τη θεραπεία των αγγειακών και λοιμωδών νόσων, των αθλητικών τραυμάτων και τη βελτίωση της κυκλοφορίας. Η τεχνική περιλαμβάνει την έγχυση μικρών ποσοτήτων διαφόρων φαρμάκων μέσα στο μεσόδερμα, το στρώμα του λίπους και του συνδετικού ιστού κάτω από το δέρμα. Όταν αυτές οι μικρές ποσότητες του φαρμάκου εγχύονται στο μεσόδερμα το υποκείμενο λίπος τήκεται.

    Διαδικασία Λειτουργίας της Μεσοθεραπείας

 • Έγχυση φαρμακευτικού μείγματος από ένζυμα, ιχνοστοιχεία, φυτικό υλικό όπως Aloe Vera, ορμόνες, αντιφλεγμονώδη φάρμακα.
 • Μέταλλα ψευδάργυρος ή αμινοξέα, βιταμίνες A, C, και E επίσης εγχύονται στο κεντρικό στρώμα της κυτταρίτιδας.
 • Τα αμινοξέα και οι βιταμίνες κάνουν το δέρμα λαμπερό και λείο και επίσης βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού.
 • Η μεσοθεραπεία είναι ένας συνδυασμός διαφόρων ενέσεων που εγχύονται για την θεραπεία της κυτταρίτιδας στις προβληματικές περιοχές. Αυτές οι ενέσεις είναι οι εξής: Η αμινοφυλλίνη: χρησιμοποιείται για τη διάλυση του λίπους. Η λιδοκαΐνη: χορηγείται στην προβληματική περιοχή εάν υπάρχει πόνος. Η υαλουρονιδάση: χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα σε άλλα φάρμακα για την ενίσχυση της απορρόφησης και διασποράς τους.

Ο μέσος ασθενής αποβάλλει κάθε ίχνος ορατής κυτταρίτιδας σε 6-8 συνεδρίες. Ορισμένοι ασθενείς χρειάζονται επιπλέον θεραπείες αν η περίπτωση τους είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Σύσφιξη Σώματος με τεχνολογία RF (Ραδιοσυχνότητες)

Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος σύσφιξης λειτουργεί όπως το lifting και η λιπογλυπτική, χωρίς την επέμβαση και το νυστέρι!

Η θεραπεία βασίζεται στην εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του δέρματος χωρίς την απαιτούμενη αποθεραπεία μιας επέμβασης. Οι RF ραδιοσυχνότητες αναζωογονούν και απομακρύνουν τις τοξίνες, επιταχύνοντας το μεταβολισμό του λίπους.

Ολοκληρωμενο Συνδυαστικο προγραμμα Μεσοθεραπειας – RF Ραδιοσυχνοτητες από 390€

Ειδική Τιμή Μέχρι το Τέλος του Μήνα

Mεσολιπιδική θεραπεία

Η μεσολιπιδική θεραπεία περιλαμβάνει την διάλυση του λίπους με τη χρήση ενέσεων. Η φόρμουλα λιποδιάλυσης αποτελείται από βιταμίνες, ένζυμα και μία φυσική ουσία, προερχόμενη από τη σόγια που ονομάζεται φωσφατιδυλοχολίνη, το κύριο χημικό συστατικό στο σογιέλαιο.

Το πλεονέκτημα της μεθόδου βρίσκεται στο μεγαλύτερο βάθος έγχυσης των ενέσεων και τα αραιότερα διαστήματα εφαρμογών, που γίνονται ανά μήνα.

Η φωσφατιδυλοχολίνη είναι μία πολύ ασφαλής ουσία, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί από γιατρούς σε υψηλότερες δόσεις, ως θεραπεία για την υψηλή χοληστερόλη. Έχει έγκριση από τον ΕΟΦ και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και είναι απόλυτα ασφαλής. Φυσικά, επειδή πρόκειται για φάρμακα, η εφαρμογή γίνεται μόνο από ιατρό και μετά από λήψη ιστορικού και εκτίμησης της γενικής υγείας του ασθενούς.

Η βελόνα που χρησιμοποιείται στη θεραπεία λιποδιάλυσης είναι πολύ λεπτή, περίπου σαν το μέγεθος βελόνας βελονισμού. Αν δεν χρησιμοποιηθεί τοπικό αναισθητικό τότε θα αντιμετωπίσετε μια μικρή αίσθηση τσιμπήματος, οι περισσότεροι ασθενείς αναφέρουν ότι είναι υποφερτή.

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας με Κρυολιπόλυση

Στην κρυολιπόλυση με τη χρήση ειδικού μηχανήματος και κωδώνων που αναρροφούν δερματικές πτυχές με περίσσια τοπικού πάχους έχουμε μείωση του τοπικού πάχους σε ποσοστό από 20 έως 35%, μετά από μια μόνο συνεδρία. Αυτό συνακόλουθα οδηγεί και σε μείωση της τοπικής κυτταρίτιδας.

 

Πριν – Μετά

 • 3D Cavitation: Πριν & Μετά (Περιστατικό 5)
 • 3D Cavitation: Πριν & Μετά (Περιστατικό 3)
 • Τι είναι η κυτταρίτιδα;

  Η κυτταρίτιδα ή σύνδρομο φλούδας πορτοκαλιού είναι η συγκέντρωση υποδόριου λίπους εντός του ινώδουςΚυτταρίτιδα συνδετικού ιστού που εκδηλώνεται τοπικά με πτυχώσεις και οζίδια στο δέρμα, συχνά στην πυελική περιοχή ειδικά στους γλουτούς, στα κάτω άκρα και την κοιλιά.

  Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται στις περισσότερες γυναίκες μετά την εφηβεία. Έρευνες δείχνουν ότι το 85% – 98% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα καθιστώντας την κυτταρίτιδα μη παθολογική και συχνή κατάσταση. Προκύπτει από ένα πολύπλοκο συνδυασμό παραγόντων που κυμαίνονται από τις ορμόνες έως την κληρονομικότητα.

  Πως δημιουργείται η κυτταρίτιδα;

  Η κυτταρίτιδα αν και αντιμετωπίζεται ως παθολογική κατάσταση δεν είναι , η κυτταρίτιδα δεν είναι τίποτα περισσότερο από φυσιολογικό λίπος κάτω από το δέρμα. Το λίπος εμφανίζεται ανώμαλο επειδή πιέζει τον συνδετικό ιστό προκαλώντας πτυχώσεις στο δέρμα.

  Η κυτταρίτιδα δεν είναι επιβλαβής όμως είναι αντιαισθητική και για αυτό το λόγο πολλοί άνθρωποι θέλουν να απαλλαγούν από αυτή.

  Υπάρχουν επίσης τέσσερις διαφορετικές βαθμίδες κυτταρίτιδας: Βαθμίδα 0: Η κυτταρίτιδα δεν είναι ορατή, ακόμα και όταν ασκείται πίεση στο δέρμα. Βαθμίδα 1: Η κυτταρίτιδα δεν είναι ορατή σε όρθια ή ξαπλωμένη στάση. Η υφή της φλούδας πορτοκαλιού παρουσιάζεται μόνο κατά την πίεση του δέρματος. Βαθμίδα 2: Η κυτταρίτιδα είναι ορατή σε όρθια στάση και εξαφανίζετε σε ξαπλωμένη στάση. Βαθμίδα 3: Ορατή κυτταρίτιδα σε όρθια και ξαπλωμένη στάση.

  Οι αιτίες της κυτταρίτιδας

  Η ύπαρξη κυτταρίτιδας δεν σημαίνει ότι υπάρχουν περιττά κιλά, ακόμη και οι λεπτοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν. Ωστόσο, η απώλεια βάρους σε υπέρβαρα άτομα βοηθάει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Παράγοντες που επηρεάζουν τη δημιουργία κυτταρίτιδας είναι:

  • Κληρονομικότητα
  • Κακή διατροφή
  • Υπερβολικές δίαιτες
  • Αργός μεταβολισμός
  • Το πάχος και το χρώμα του δέρματος
  • Έλλειψη σωματικής δραστηριότητας
  • Ορμονικές αλλαγές
  • Αφυδάτωση
  • Το συνολικό σωματικό λίπος

   

  Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

  Βρείτε την κατάλληλη θεραπεία σώματος που σας ενδιαφέρει

  
  CLOSE
  CLOSE