Κρυολιπόλυση | Dermadvance

Κρυολιπόλυση

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι η νέα πρωτοποριακή μέθοδος λιπογλυπτικής που αποτελεί τη σύγχρονη τάση στην μη Κρυολιπόλυσηεπεμβατική λιποαφαίρεση. Η κρυολιπόλυση είναι μια ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των λιποκυττάρων. Η κρυολιπόλυση βασίζεται στην ελεγχόμενη ψύξη, κοντά σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, για τη μη επεμβατική τοπική μείωση του συσσωρευμένου λίπους, ώστε να σμιλευτεί το σώμα.

Η έκθεση σε ψύξη ρυθμίζεται έτσι ώστε να προκαλεί το θάνατο των κυττάρων του υποδόριου λιπώδους ιστού χωρίς εμφανή βλάβη στο υπερκείμενο δέρμα. Η διαδικασία είναι η μη χειρουργική εναλλακτική λύση για λιποαφαίρεση. Ο “στόχος” της κρυολιπόλυσης είναι το υποδόριο επίπεδο του λίπους, το στρώμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα. Κατά την κρυολιπόλυση, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακριβή ψύξη, κρυσταλλώνονται και ενεργοποιούν μια διαδικασία φυσικής αφαίρεσης που μειώνει βαθμιαία το πάχος του στρώματος λίπους.

Τα νεκρά κύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται φυσικά από το σώμα μέσω του ήπατος. Η φυσική απομάκρυνση των λιποκυττάρων με την πάροδο του χρόνου οδηγεί σε σταδιακή αλλά πολύ αισθητή και μόνιμη μείωση του στρώματος του λίπους.

Πως γίνεται η κρυολιπόλυση;

Μία η δύο κεφαλές δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την πάσχουσα περιοχή μειώνοντας την θερμοκρασία από -5 έως -10 βαθμούς. Αποδομούνται με αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα αφήνοντας τους υπόλοιπους ιστούς ανέπαφους.

Σε ποια σημεία του σώματος μπορεί να εφαρμοσθεί η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος, όπως: στο εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών, στη κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς και στα μπράτσα. Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι με την κρυολιπόλυση, μετά από μία μόνο συνεδρία, επιτυγχάνεται μείωση της τάξης του 30-35% του λιπώδους ιστού της θεραπευμένης περιοχής. Το γεγονός αυτό γίνεται έντονα ορατό μετά από διάστημα τουλάχιστον 8 εβδομάδων από τη θεραπεία.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η θεραπεία με κρυολιπόλυση εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος ώστε να υπάρξει ολοκληρωτική αντιμετώπιση του. Η διάρκεια της θεραπείας κρυολιπόλυσης είναι περίπου 1 ώρα.

Είναι ασφαλής η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και δεν υπάρχουν παρενέργειες εκτός από την εμφάνιση ερυθρότητας στην πάσχουσα περιοχή που όμως θα υποχωρήσει. Ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στις δραστηριότητες του αμέσως μετά τη θεραπεία κρυολιπόλυσης.

 

Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

Βρείτε την κατάλληλη θεραπεία σώματος που σας ενδιαφέρει