Αναζωογονεί την επιδερμίδα

Ενεργοποιεί το μηχανισμό δημιουργίας νέου κολλαγόνου

Προσθέτει όγκο σε περιοχές που δεν έχει πια λίπος

Αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους

Καταπολεμά τη χαλάρωση

Διορθώνει σημάδια και ουλές

Καθώς μεγαλώνουμε, το πρόσωπο αρχίζει να χάνει κολλαγόνο και ελαστίνη, αυτή η απώλεια συμβάλλει στη χαλάρωση του προσώπου. Η απώλεια του όγκου του προσώπου και της ελαστικότητας οδηγεί επίσης στο σχηματισμό των ρυτίδων, γραμμών και πτυχώσεων.

 

Ρωτηστε τον Δερματολογο - Αφροδισιολογο Χρηστο Σταμου

Το υγρό λίφτινγκ είναι μια τεχνική για την έγχυση προηγμένων ενέσιμων εμφυτευμάτων, όπως το υαλουρονικό οξύ ή το PRP, για την ανύψωση και τη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου. Το μη χειρουργικό υγρό λίφτινγκ  μπορεί να εφαρμοστεί για να επιτευχθεί οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

  • Απαλή ανύψωση στοχευμένα ή συνολικά των χαρακτηριστικών του προσώπου
  • Μείωση σε ρυτίδες ή πτυχώσεις
  • Αποκατάσταση της φυσικής καμπύλης του περιγράμματος του προσώπου
  • Μια πιο ξεκούραστη, ενεργητική όψη
  • Διόρθωση περιγράμματος χειλιών

Σε ορισμένους ασθενείς ο στόχος ενός υγρού λίφτινγκ είναι να “ανασηκωθεί”  ολόκληρο το πρόσωπο. Σε άλλες περιπτώσεις, ο στόχος είναι να ανασηκωθούν   ή να διορθωθεί το περίγραμμα σε ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για παράδειγμα, οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μπορούν να καλυφθούν με τη χρήση τεχνικών υγρού λίφτινγκ, τα μάτια μπορούν να ανοίξουν και να ανασηκωθούν τα βλέφαρα, το περίγραμμα του σαγονιού να διορθωθεί και το “προγούλι” να μειωθεί, το φυσικό σχήμα μπορεί να αποκατασταθεί στα μάγουλα ή στις περιοχές των κροτάφων, οι γωνίες του στόματος μπορούν να ανασηκωθούν και εξογκώματα στη μύτη μπορούν να καλυφθούν.

Μεσοθεραπεια Προσωπου PRP Εφαρμογη

Το υγρό λίφτινγκ περιλαμβάνει τη χρήση προηγμένων προϊόντων δερματικής πλήρωσης, μερικές φορές σε συνδυασμό με botox. Τα προϊόντα αυτα που έιναι ενέσιμα εμφυτεύματα αντικαθιστούν τον χαμένο όγκο στο πρόσωπο ή βοηθούν το σώμα στην αναγέννηση του δικού του κολλαγόνου. Τα περισσότερα από τα ενέσιμα εμφυτεύματα, αποτελούνται από φυσικές ουσίες που παράγονται από το σώμα. Εάν τοποθετηθούν με ακρίβεια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση ή τη διόρθωση του περιγράμματος σε οποιοδήποτε  χαρακτηριστικό του προσώπου.

Το botox μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα υλικά πληρώσεως για πρόσθετη αποκατάσταση και ενίσχυση της χρονικής διάρκειας της θεραπείας.

Ποια είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων;

Το υγρό λίφτινγκ διαρκεί συνήθως από ένα έως δύο έτη, ανάλογα με τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται και την περιοχή του προσώπου που έχει θεραπευτεί. Εάν εφαρμοστεί συνδυαστικά με μπότοξ, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν ακόμη περισσότερο.

Πριν υποβληθείτε σε οποιαδήποτε διαδικασία είναι επιβεβλημένη η κλινική αξιολόγιση από το δερματολόγο της κλινικής. Τα αποτελέσματα από τις διαδικασίες υγρού λίφτινγκ κυμαίνονται από ήπια μέχρι εκπληκτικά. Είναι κοινό για τους ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία να λαμβάνουν συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους, χωρίς να είναι γνωστό ότι έχουν κάνει κάποιο είδος θεραπείας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τόσο ενθαρρυντικά ώστε να αλλάξει η ζωή ενός ατόμου. Όπως και με κάθε αισθητική ιατρική διαδικασία, τα αποτελέσματα ποικίλουν από ασθενή σε ασθενή.

Κόστος Θεραπείας Υγρού Λίφτινγκ

Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών προς θεραπεία και την ποσότητα του υλικού που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του υγρού λίφτινγκ.