ΧΩΡΟΣ - DERMADVANCE | LASER SKIN CLINIC

Ιατρείο Κορυδαλλού

Δερματολογικό Ιατρείο Κορυδαλλού

Δερματολογικό Ιατρείο ΑθηνώνΣτο κέντρο του Κορυδαλλού, 10 μέτρα από την πλατεία Ελευθερίας, στον κεντρικό εμπορικό δρόμο, την οδό Ταξιαρχών, δημιουργήσαμε με ιδιαίτερη φροντίδα ένα σύγχρονο και καλαίσθητο χώρο με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας και Αισθητικής – Επανορθωτικής Ιατρικής.

Ο χώρος μας

Ο χώρος αντανακλά την φιλοσοφία μας να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες σε ένα φιλόξενο χώρο, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Δερματολογικό Ιατρείο ΑθηνώνΟ δερματολογος και η ομάδα των συνεργατών του είναι αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση και των πλέον πολύπλοκών και δυσεπίλυτων ιατρικών και αισθητικών προβλημάτων με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Δερματολογικό Ιατρείο ΑθηνώνΤο ιατρείο βρίσκεται επί της οδού Ταξιαρχών 34-36, στον ημιώροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται και άλλα ιδιωτικά ιατρεία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης των ασθενών μας στο επαγγελματικό parking του κτιρίου με συμβολικό κόστος 3 ευρώ για το χρόνο παραμονής στο ιατρείο.

Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

CLOSE
CLOSE