Γιατί χρειάζεται η Αποτρίχωση Φρυδιών;

Είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι, τα φρύδια είναι συχνά ένα από τα πρώτα πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι παρατηρούν σε εμάς, και είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι με ενωμένα φρύδια αισθάνονται ανασφάλεια για αυτό το μικρό κομμάτι τριχοφυΐας ανάμεσα στα μάτια τους. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτό μια για πάντα: αποτρίχωση φρυδιών με λέιζερ.

Δεν πρέπει να συγχέεται με τη διαμόρφωση των φρυδιών, η αποτρίχωση με λέιζερ στοχεύει το μεσόφρυο συγκεκριμένα. Σε δευτερόλεπτα, η τριχοφυΐα αφαιρείται και επιτέλους τα φρύδια σας διαχωρίζονται σε δύο.

Γιατί είναι τόσο σημαντικά τα φρύδια;

Μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι ένα τόσο μικρό κομμάτι τριχοφυΐας μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση ενός ατόμου, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Συχνά, είναι οι πιο μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να παράγουν τα μέγιστα αποτελέσματα. Σκεφτείτε τα καλύτερα φρύδια που έχετε δει, σίγουρα δεν ήταν πολύ φαρδιά ή λεπτά και χωρίζονται από ένα πολύ μικρό κομμάτι δέρματος. Μικρές τροποποιήσεις στα φρύδια σας είναι όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε τα τέλεια φρύδια.

Όταν τα φρύδια σας είναι καλλωπισμένα, τα μάτια σας τονίζονται θετικά. Το πρόσωπό σας φαίνεται πιο καμπυλωτό και η εμφάνισή σας βελτιώνεται σημαντικά. Δημιουργείται όψη καθαρή, περιποιημένη και ελκυστική – και όλα αυτά μπορεί να γίνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με την αποτρίχωση φρυδιών με λέιζερ.

Διεθνώς οι γυναίκες και οι άνδρες αντιμετωπίζουν ενοχλητική ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ανάμεσα στα φρύδια. Το τσιμπιδάκι είναι χρονοβόρο και η αποτρίχωση με κερί μπορεί να είναι επώδυνη, αφήνοντας το δέρμα σας κόκκινο για ώρες μετά την εφαρμογή. Με την αποτρίχωση με λέιζερ δεν θα ανησυχήσετε ποτέ πια για τα ενωμένα φρύδια. Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι τρίχες που ξεπροβάλλουν πάνω από το φρύδι.

Λάβετε όμως υπόψη ότι η αποτρίχωση φρυδιών με λέιζερ δεν είναι διαμόρφωση ή γλυπτική φρυδιών.

Ρωτηστε τον Δερματολογο - Αφροδισιολογο Χρηστο Σταμου