Αποτρίχωση Σώματος με Laser – οριστική λύση σε ένα κουραστικό πρόβλημα

Για άνδρες που έχουν κουραστεί με τις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης, όπως το ξυράφι και το κερί, η Dermadvance δίνει την αξιόπιστη λύση στην αποτρίχωση σώματος με λέιζερ.

Αποτρίχωση Πλάτης

Η πιο συνηθισμένη προβληματική περιοχή στο ανδρικό φύλο είναι η πλάτη. Η αποτρίχωση με laser είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγεί ένας άνδρας από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στην πλάτη. Στην Dermadvance, ο ειδικευμένος ιατρός θα προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του λέιζερ για τη θεραπεία μεγαλύτερης περιοχής, όταν πρόκειται για αποτρίχωση σώματος, ώστε η συνεδρία να έχει μικρότερη διάρκεια. Με την αποτρίχωση με laser ο κάθε άνδρας, απαλλαγμένος πλέον από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα της πλάτης, θα μπορεί να εμφανιστεί πλέον στη παραλία, στο γυμναστήριο και σε προσωπικές στιγμές με άνεση χωρίς ανασφάλεια.

Αποτρίχωση Στήθους

Μερικοί άνδρες προτιμούν μια λεία, χωρίς τριχοφυΐα εμφάνιση στο στήθος, ενώ άλλοι απλώς θέλουν να αραιώσουν μέρος της τριχοφυΐας στο στήθος. Όποιο και αν είναι το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα, η κλινική προσφέρει εξατομικευμένη υπηρεσία για να απομακρύνει αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες τρίχες στο στήθος. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Είναι επίσης πολύ συνηθισμένο γυναίκες να έχουν κάποιες μεμονωμένες τρίχες στο στήθος και στη θηλή. Και σε αυτή τη περίπτωση ο ειδικευμένος ιατρός θα απομακρύνει διακριτικά αυτές τις τρίχες εύκολα και γρήγορα.

Αποτρίχωση στη Κοιλιακή Χώρα

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορεί να εμφανίσουν υπερβολική κοιλιακή τριχοφυΐα. Υπάρχει διαθέσιμη μια
γρήγορη και εύκολη λύση σε αυτή τη μικρή ενόχληση. Η αποτρίχωση στη κοιλιακή χώρα είναι γρήγορη και απλή. Με την ολοκλήρωση των θεραπειών, θα έχετε λείο, με εξαιρετική εμφάνιση στομάχι.

Οι γυναίκες έχουν συνήθως μια γραμμή τριχοφυΐας που εκτείνεται από τον ομφαλό προς τα κάτω, προς την κορυφή της γραμμής του μπικίνι. Πολλές φορές η περιοχή αυτή συνδυάζεται με την περιοχή του μπικίνι και αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα.

Ρωτηστε τον Δερματολογο - Αφροδισιολογο Χρηστο Σταμου