Αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ | Dermadvance

Αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ

Γιατί σ’εμάς: Διαθέτουμε το Κορυφαίο Laser Αφαίρεσης Τατουάζ στην Ελλάδα


 • Διαθέτουμε το Κορυφαίο Laser Αφαίρεσης Τατουάζ στην Ελλάδα

 • Αφαιρεί Τατουάζ όλων των Χρωμάτων

 • Αφαίρεση σε συνολικά μικρότερο αριθμό συνεδριών(Νέα Τεχνολογία)

 • Δεν προκαλεί Ουλές

 • Εφαρμόζεται μόνο από Δερματολόγο

 • Χωρίς Πόνο & Χρόνο Αποθεραπείας

Το Laser Alma Q είναι το πλέον κατάλληλο μηχάνημα για την αφαίρεση φυσικών ή τεχνητών μελαγχρώσεων από το δέρμα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος βλάβης ή τραυματισμού στον περιβάλλοντα ιστό καθώς επίσης και αρνητικές παρενέργειες.

Περιστατικά Πριν & Μετά

Τα ανεπιθύμητα τατουάζ (δερματοστιξία)

Τα τατουάζ δεν είναι πλέον μόνιμα και υπάρχει τρόπος να αφαιρεθούν από το δέρμα. Ο έμπειρος δερματολόγος της κλινικής Dermadvance μπορεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές και μέσα να πετύχει την αφαίρεση τατουάζ.

Αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ

Η αφαίρεση τατουάζ με τη μέθοδο Q-switch Laser είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη θεραπεία διότι προσφέρει χαμηλό κίνδυνο, ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία με ελάχιστες παρενέργειες. Αποτελεί παγκοσμίως την πιο αποτελεσματική μέθοδο αφαίρεσης tattoo.

Τι πρέπει να ξέρετε πριν αφαιρέσετε το τατουάζ

Τα επαγγελματικά τατουάζ διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος σε ομοιόμορφο επίπεδο. Αυτή η ομοιομορφία επιτρέπει στο δερματολόγο να χρησιμοποιήσει τεχνικές που αφαιρούν ευρύτερες περιοχές εμποτισμένου δέρματος στο ίδιο βάθος.

 • Επαγγελματικά τατουάζ με κάποια νέα χρώματα και αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολα στην πλήρη αφαίρεση.
 • Η αφαίρεση των ερασιτεχνικών τατουάζ είναι πιο δύσκολη από τα επαγγελματικά τις περισσότερες φορές.
 • Τα πρόσφατα τατουάζ συχνά είναι πιο δύσκολα να αφαιρεθούν από τα παλαιότερα.
 • Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, η πλήρης αφαίρεση του τατουάζ δεν είναι πάντα εφικτή.

Συχνές ερωτήσεις – Ο γιατρός απαντάει!

 • Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ για τη περίπτωση μου;

  Η αφαίρεση τατουάζ με τη μέθοδο Q-switch Laser αποτελεί παγκοσμίως την πιο αποτελεσματική μέθοδο αφαίρεσης tattoo.

 • Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας;

  Ο αριθμός των συνεδριών, και κατά συνέπεια το κόστος, για την αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ καθορίζεται κυρίως από το χρώμα του τατουάζ. Μερικά τατουάζ μπορεί να χρειαστούν από 15 έως 20 θεραπείες πριν την ολική αφαίρεση.

  Στις περισσότερες περιπτώσεις, απαιτούνται έξι με δώδεκα συνεδρίες, μπορεί να χρειαστούν μήνες ή και χρόνια για να ολοκληρωθεί η θεραπεία.

  Η τιμή εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του τύπου και την έκταση του τατουάζ, και την εμπειρία και την κατάρτιση του ιατρού.

  Για τον λόγο αυτό, προηγείται μια ενημερωτική συνεδρία κατα την οποία ο δερματολόγος θα σας ενημερώσει για όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

 • Η διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ πονάει;

  Η διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ είναι υποφερτή, ωστόσο αν κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να γίνει χρήση ειδικής κρέμας που μουδιάζει την αίσθηση στην περιοχή.

Αφαίρεση τατουάζ με το κορυφαίο λέιζερ Alma Q

Τα λέιζερ χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση τατουάζ για περισσότερα από 20 χρόνια. Τα τελευταία 10 χρόνια, το Q-switched λέιζερ ή Q-Switch laser είναι το πλέον αναγνωρισμένο laser για την αφαίρεση των τατουάζ. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να αφαιρεθεί ένα τατουάζ; Η χρωστική του τατουάζ εγχέεται στα κατώτερα στρώματα του δέρματος (χόριο) και σφραγίζεται από ένα σκληρό δίκτυο ινών κολλαγόνου. Είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθεί η χρωστική χωρίς να επηρεαστεί ο περιβάλλοντας ιστός.

Η αφαίρεση τατουάζ γίνεται συνήθως με τη χρήση λέιζερ που αντιδρούν με το μελάνι του τατουάζ και το διαλύουν. Το διαλυμένο μελάνι στη συνέχεια απορροφάται από το σώμα, που μιμείται το φυσικό ξεθώριασμα που θα δημιουργούσε ο χρόνος ή έκθεση στον ήλιο. Όλες οι χρωστικές ουσίες τατουάζ έχουν συγκεκριμένα φάσματα απορρόφησης του φωτός. Ένα λέιζερ για τατουάζ θα πρέπει να είναι ικανό να εκπέμπει επαρκή ενέργεια εντός του φάσματος απορρόφησης της χρωστικής ώστε να παρέχει μια αποτελεσματική θεραπεία. Ορισμένες χρωστικές, όπως τα κίτρινα, πράσινα και φθορίου μελάνια είναι πιο δύσκολο να θεραπευθούν. Η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ είναι η μόνη κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδος που δεν προκαλεί ουλές.

Το Laser Alma Q είναι το πλέον κατάλληλο μηχάνημα για την αφαίρεση φυσικών ή τεχνητών μελαγχρώσεων από το δέρμα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος βλάβης ή τραυματισμού στον περιβάλλοντα ιστό καθώς επίσης και αρνητικές παρενέργειες.

Πόσο χρόνο παίρνει η αφαίρεση ενός τατουάζ;

Η αφαίρεση τατουάζ με laser παίρνει αρκετό χρόνο. Οι θεραπείες προγραμματίζονται με αρκετές εβδομάδες διαφορά μεταξύ τους και δεν είναι μια διαδικασία όπου θα δείτε άμεσα αποτελέσματα μετά την πρώτη θεραπευτική συνεδρία. Ο προσδιορισμός του χρόνου που θα απαιτηθεί εξαρτάται από:

 • Τον τύπο επιδερμίδας: Όσο πιο σκούρο είναι το δέρμα τόσες περισσότερες συνεδρίες και χρόνος θα χρειαστεί για να αφαιρέσετε το τατουάζ.
 • Το σημείο του σώματος: Εάν το τατουάζ βρίσκεται στα χέρια, στα πόδια, ή / και στα δάχτυλα θα απαιτηθούν περισσότερες συνεδρίες.
 • Τα χρώματα: Τα μαύρα μελάνια είναι τα πιο εύκολα να αφαιρεθούν. Άλλα χρώματα απαιτούν επιπλέον συνεδρίες.
Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

CLOSE
CLOSE