Κρυολιπόλυση και 3D Lipo τρισδιάστατη αντιμετώπιση για το τοπικό πάχος

Κρυολιπόλυση με 3D Lipo

Καθώς η επιστήμη έχει κάνει μεγάλα σε όλους τους τομείς της αισθητικής ιατρικής, υπάρχουν πλέον ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν, ένα από τα πιο σημαντικά από τα οποία είναι και η συσσώρευση τοπικού πάχους. Οι μεσογειακοί λαοί, σαφώς πιο επιρρεπείς στην αποθήκευση λίπους στα πλέον ακατάλληλα σημεία, συχνά επιλέγουν τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης με διάφορες μεθόδους και κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Η πιο εξελιγμένη μέθοδος με τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι η κρυολιπόλυση, η οποία είναι ανώδυνη και  100% μη επεμβατική. Η κεφαλή του μηχανήματος κρυολιπόλυσης ψύχει τα λιποκύτταρα στα ευαίσθητα σημεία που χρειάζονται περισσότερη δουλειά. Η θερμοκρασία φτάνει υπό του μηδενός, καθώς το ψύχος είναι αυτό που προκαλεί την κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων άρα και την καταστροφή τους. Το δέρμα μένει ανέπαφο καθώς όλη η διαδικασία γίνεται κάτω από αυτό. Το ανεπιθύμητο λίπος στους γλουτούς, την κοιλιακή χώρα, τη μέση, τα χέρια και τα πόδια μειώνεται μέχρι που φεύγει εντελώς ανάλογα πάντοτε με το μέγεθος του προβλήματος και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες κάθε μεμονωμένης περίπτωσης. Το γεγονός ότι η κρυολιπόλυση αποτελεί μια εναλλακτική μέθοδο που καθιστά επαναστατικά τα αποτελέσματά της, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων και ακόμα πιο πολλών επίδοξων χρηστών της μεθόδου. Επιπλέον, οι ίδιοι οι ιατροί δερματολόγοι διαβάζοντας και ερευνώντας συνεχώς τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης έχουν φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο όπου βάζουν στο πρώτο βάθρο την επίδραση του ψυχρού αέρα στο δέρμα και την ενεργοποίηση όλου του οργανισμού ώστε να αρχίζει να χάνει πόντους καίγοντας θερμίδες με την απλή εφαρμογή του, χωρίς πόνο και νυστέρι.

Μια τέτοια εφαρμογή οφείλει να γίνεται σε εξειδικευμένα κέντρα από άριστους επαγγελματίες και την καθοδήγηση κι επίβλεψη του θεράποντα ιατρού, ο οποίος και θα λύσει οποιαδήποτε απορία. Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είναι μοναδική στο είδος της και φυσικά εγγυάται 100% σίγουρο και μόνιμο αποτέλεσμα. Το πλέον κατάλληλο μηχάνημα με την υπερσύγχρονη τεχνική κι αξιοπιστία είναι το 3D Lipo, όπου στη Dermadvance αποτελεί το βασικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας για την αντιμετώπιση της καταπολέμησης του τοπικού πάχους και την εξάλειψη του λίπους. Τo 3D Lipo συνδυάζει τρεις θεραπευτικές αγωγές και με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εγγυημένο. Ο συνδυασμός των μεθόδων αποτελεί μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση σε βάθος, ώστε η μείωση και η εξάλειψη των λιποκυττάρων να αποτελεί «παιχνιδάκι» στα χέρια των ειδικών.

Αρχικά, μέσω της δράσης των υπερήχων και τη θεραπεία Cavitation, το έμπειρο προσωπικό της Dermadvance εφαρμόζει στις προβληματικές περιοχές την εν λόγω θεραπεία και με αυτό τον τρόπο αφαιρούνται τα λιποκύτταρα, συσφίγγει το δέρμα και εξαφανίζεται η κυτταρίτιδα. Στη συνέχεια εφαρμόζεται η κορυφαία μέθοδος της κρυολιπόλυσης, όπου τα στοχευμένα λιποκύτταρα ψύχονται και με αυτή τη διαδικασία καταστρέφονται ολοσχερώς. Η μη επεμβατική μέθοδος με το σίγουρο αποτέλεσμα αποτελεί την πρόκληση που κερδίζεται μέσα σε 2-3 μήνες ολοκληρωμένων συνεδριών. Τέλος, με τη βοήθεια του πολυμηχανήματος, ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν το δέρμα κι έτσι ενεργοποιείται η αύξηση κολλαγόνου κι ελαστίνης κι αυτό έχει ως συνέπεια ένα νεανικό και σφριγηλό δέρμα.

Ο μοναδικός τρισδιάστατος συνδυασμός πολλαπλών θεραπειών εγγυάται το μόνιμο κι ανώδυνο αποτέλεσμα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι καλύτεροι υποψήφιοι για την κρυολιπόλυση είναι εκείνοι που δεν έχουν πάρα πολλά παραπανίσια κιλά κι εκείνοι που θα εφαρμόσουν τη θεραπεία αλλά θα έχουν και τη μέριμνα της καθημερινής τους διατροφής στα πλαίσια ενός υγιεινού προγράμματος χωρίς πολλά λίπη και γλυκά. Με αυτόν τον τρόπο τα αποτελέσματα θα είναι πιο άμεσα και πιο εμφανή.

Πριν επιλέξετε τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης κι ιδιαίτερα μέσω του 3D Lipo μηχανήματος κάντε μια έρευνα αγοράς, ελέγξτε το προσωπικό του εκάστοτε κέντρου, ζητήστε την πιστοποίηση των ειδικών χρηστών του μηχανήματος και μεριμνήστε ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ανεπιθύμητου αποτελέσματος.

Στη Dermadvance τα προγράμματα είναι εξατομικευμένα, το πιστοποιημένο προσωπικό αποτελεί θέσφατο και οι προσιτές λύσεις σε θέμα κόστους κινούνται πάντοτε με γνώμονα τις εκάστοτε ανάγκες του ασθενούς ως τη μόνη μας επιλογή προς το άριστο αποτέλεσμα.

dermadvance

Σχετικά με Χρήστος Στάμου

Ο Χρήστος Στάμου είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Είναι Απόφοιτος του Ιατρικού Τμήματος της Στρατιωτικής Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Στην Συνέχεια Μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική (Βιρτζίνια -Μισσούρη) στον Ραδιοβιοχημικό Πόλεμο & σχεδίαση & αντιμετώπιση απωλειών υγείας. Συνέχισε στην Αυστρία (Γκράζ) σε θέματα Δερματοσκόπησης και Ογκολογίας του Δέρματος και ολοκλήρωσε στην Ελλάδα (Αττικό Νοσοκομείο) σε θέματα Ψωρίασης , Παιδοδερματολογίας και Φωτοδυναμικής θεραπείας. Είναι Επικεφαλής των 2 Ιατρείων της Dermadvance σε Αθήνα (Βασ.Σοφίας 115) και στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 34). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιατρό κατόπιν Ραντεβού στα τηλέφωνα των ιατρείων.

epanek