Alma Q Clearlift – η αποτελεσματική αναίμακτη επιλογή σύσφιξης & ανόρθωσης προσώπου που εντυπωσιάζει.

Alma Q Clearlift

To ALMA Q Clearlift αποτελεί την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική επιλογή για τη σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο και στο λαιμό. Ρυτίδες, χαλάρωση και η υφή του δέρματος μεταβάλλονται εντυπωσιακά «σβήνοντας» χρόνια φωτογήρανσης και χαλάρωσης από το πρόσωπο και το λαιμό σας.

Η καινοτόμος αυτη θεραπεία είναι εφικτή χάρη σε μια εξαιρετική τεχνολογική υπεροχή που μας προσφέρει το ολοκαίνουργιο laser ALMA Q της μεγαλύτερης εταιρίας laser στον κόσμο. Το laser χρησιμοποιεί το ND YAG 1064 μήκος κύματος αλλά ειδικό fractional mode, το οποίο μέχρι πρόσφατα ήταν ένα τεχνολογικά άπιαστο όνειρο.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε «ενέργεια» σε ελεγχόμενο βάθος στο δέρμα Clearlift«ξυπνώντας» τα πολυδύναμα κύτταρα ινοβλάστες που αρχίζουν και παράγουν κολλαγόνο καθελαστίνη γεμίζοντας σταδιακά τις ρυτίδες στο δέρμα και σφίγγοντας την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμη και αμέσως μετά τη συνεδρία! Οι εφευρέτες της τεχνικής την περιγράφουν ως ένα «αναίμακτο lifting με αναβολικά» θέλοντας να επισημάνουν την εξαιρετική αποτελεσματικότητα και τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα. Για ένα πλήρη κύκλο θεραπείας απαιτούνται 3 συνεδρίες ανά 28 ημέρες μόνο.Τα αποτελέσματα του lifting είναι εντυπωσιακά και διαρκούν έως και 2 χρόνια μετά τη θεραπεία.

Μια θεραπεία χωρίς νυστέρι, χωρίς αναισθησία που διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Χωρίς πόνο, χωρίς σημάδια στο δέρμα επιφανειακά, που δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σύσφιξης στο πρόσωπό και το λαιμό και διαρκεί  1,5 – 2 χρόνια… μοιάζει μαγικό αλλά είναι πέρα για πέρα εφικτό και αληθινό μόνο με τη μοναδική αυτή τεχνική και το εξαιρετικό laser ALMA Q!

Σαν εναλλακτικές στο ClearLift θα μπορούσαν να αναφερθούν οι θεραπείες με νήματα (Thread Lift) ή το Ulthera. Στην περίπτωση των νημάτων όμως μιλάμε για μία έστω και ελάχιστα αλλά επεμβατική χειρουργική τεχνική με τρυπήματα και μώλωπες στο δέρμα σας, με χρόνο αποθεραπείας και ταλαιπωρία, ένω για το Ulthera, αν και  το αποτέλεσμα είναι καλό στο 65% των ασθενών που το επιλέγουν, το κόστος του είναι σχεδόν απαγορευτικό.

Η τεχνολογική υπέροχη και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του ALMA Q CLEARLIFT είναι εδώ για να σας εκπλήξει και να κάνει τα θέλω σας πραγματικότητα. Μια θεραπεία οικονομικά προσιτή, ανώδυνη, χωρις ταλαιπωρία και χρόνο αποθεραπείας αλλά με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Η δερματολογική κλινική DERMADVANCE με επικεφαλής το δερματολόγο κ. Στάμου Χρήστο είναι η μοναδική κλινική στην Ελλάδα (και στη νότια Ευρώπη!) που διαθέτει και μπορεί να σας προσφέρει αυτή την καινοτόμο και με εντυπωσιακά αποτελέσματα θεραπεία ClearLift.

dermadvance

Σχετικά με Χρήστος Στάμου

Ο Χρήστος Στάμου είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Είναι Απόφοιτος του Ιατρικού Τμήματος της Στρατιωτικής Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Στην Συνέχεια Μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική (Βιρτζίνια -Μισσούρη) στον Ραδιοβιοχημικό Πόλεμο & σχεδίαση & αντιμετώπιση απωλειών υγείας. Συνέχισε στην Αυστρία (Γκράζ) σε θέματα Δερματοσκόπησης και Ογκολογίας του Δέρματος και ολοκλήρωσε στην Ελλάδα (Αττικό Νοσοκομείο) σε θέματα Ψωρίασης , Παιδοδερματολογίας και Φωτοδυναμικής θεραπείας. Είναι Επικεφαλής των 2 Ιατρείων της Dermadvance σε Αθήνα (Βασ.Σοφίας 115) και στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 34). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιατρό κατόπιν Ραντεβού στα τηλέφωνα των ιατρείων.

epanek