Κρυολιπόλυση… το δροσερό μυστικό της ομορφιάς!

μέθοδος κρυολιπόλυσης

Το καλοκαίρι πλησιάζει και θέλετε να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα! Δεν έχετε παρά να φορέσετε το πιο όμορφο χαμόγελο και να αφεθείτε στη γαλήνη των δροσερών νερών για να χαλαρώσετε… Μήπως όμως υπάρχουν φορές που δεν μπορείτε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας και η εικόνα αυτή της απλής ευτυχίας σας αγχώνει; Αν σας βασανίζουν μερικά παραπανίσια κιλά και νιώθετε άσχημα για την εικόνα σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη νέα, πρωτοποριακή Κρυολιπόλυση που θα αλλάξει την εμφάνιση και τη διάθεσή σας!

Κρυολιπόλυση… ήρθε για να μείνει!

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης εγγυημένα ήρθε για να μείνει. Για τη μόνιμη καταπολέμηση του τοπικού πάχους και για την οριστική μείωση πόντων με στόχο την εξάλειψη του λίπους, η μή επεμβατική κι ανώδυνη μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι το δυνατό χαρτί όλων των εγκεκριμένων ιατρών ανά τον κόσμο.

Όντας γρήγορη και αποτελεσματική, η συγκεκριμένη μέθοδος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και αποδοχής. Με την καθοδήγηση των ειδικών, αφήνει εντυπωσιασμένους και τους πιο διστακτικούς.

Το πολυμηχάνημα που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των συνεδριών στοχεύει σε σημεία που υπάρχει θεραπεία κρυολιπόλυσηςμεγαλύτερο πρόβλημα άρα κι αντίστοιχα αυξημένη ανάγκη. Η εξάλειψη λιποκυττάρων στον πυρήνα τους, με φυσιολογικό τρόπο, μετά από την θεραπεία, είναι το δυνατό χαρτί της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Η μείωση των πόντων στα πιο δύσκολα σημεία, όπου είναι αποθηκευμένο το λίπος, είναι οριστική κι αμετάκλητη. Η κρυολιπόλυση γίνεται στην περιοχή της κοιλιάς, των μπράτσων, στα πλαϊνά της μέσης και στη δύσκολη περιοχή των γλουτών.

Πώς λειτουργεί;

Το ειδικό μηχάνημα λειτουργεί με κανόνα την χρήση ψύχους στις διάφορες περιοχές που θέλει να βελτιώσει ο εκάστοτε ασθενής. Το πολύ παγωμένο ρεύμα αέρα καταστρέφει τα λιποκύτταρα κι έτσι αποβάλλονται μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Στην αρχή τοποθετείται ένα ειδικό gel, στη συνέχεια τυλίγεται με μεμβράνη το επίμαχο σημείο κι έπειτα η ειδική κεφαλή του μηχανήματος κάνοντας μασάζ στα σημεία προβαίνει στην ψύξη των κυττάρων λίπους.

Συνήθως αρκεί μία συνεδρία αλλά πάντοτε όλα κρίνονται από το ιστορικό του ασθενούς και το μέγεθος του προβλήματος. Η διαδικασία κρατά από 45 λεπτά έως 2 ώρες αναλόγως την περίπτωση. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή 2 με 3 μήνες μετά την εφαρμογή.

Το όνειρο ενός σφριγηλού σώματος, χωρίς ατέλειες, δεν είναι πλέον άπιαστο όνειρο καθώς όλα μοιάζουν να είναι εφικτά με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί ότι καμιά θεραπεία δε βοηθά από μόνη της χωρίς τη συνεργασία του ασθενούς. Οφείλετε να προσέχετε τον εαυτό σας, τη διατροφή σας και τη συνθήκες κάτω από τις οποίες επιλέγετε να προβείτε σε μια τέτοια ενέργεια. Όντας αρκετά συνειδητοποιημένοι μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει, χωρίς στερήσεις ή υπερβολές και χωρίς να καταπονήσετε τον οργανισμό σας πέραν του δέοντος!

dermadvance

Σχετικά με Χρήστος Στάμου

Ο Χρήστος Στάμου είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Είναι Απόφοιτος του Ιατρικού Τμήματος της Στρατιωτικής Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Στην Συνέχεια Μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική (Βιρτζίνια -Μισσούρη) στον Ραδιοβιοχημικό Πόλεμο & σχεδίαση & αντιμετώπιση απωλειών υγείας. Συνέχισε στην Αυστρία (Γκράζ) σε θέματα Δερματοσκόπησης και Ογκολογίας του Δέρματος και ολοκλήρωσε στην Ελλάδα (Αττικό Νοσοκομείο) σε θέματα Ψωρίασης , Παιδοδερματολογίας και Φωτοδυναμικής θεραπείας. Είναι Επικεφαλής των 2 Ιατρείων της Dermadvance σε Αθήνα (Βασ.Σοφίας 115) και στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 34). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιατρό κατόπιν Ραντεβού στα τηλέφωνα των ιατρείων.

Leave a Reply

epanek