Αποτρίχωση Λέιζερ Αλεξανδρίτη

Laser Alexandrite

Αποτρίχωση Λέιζερ Αλεξανδρίτη … με αγάπη για το δέρμα!

Ένα από τα πιο μεγάλα προβλήματα για άνδρες και γυναίκες είναι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Καθημερινά, οι γυναίκες κυρίως, ταλαιπωρούνται από το φαινόμενο της έντονης εμφάνισης τριχών σε σημεία που δεν είναι διόλου κολακευτικά. Οι μελαχρινές, όπου έχουν έντονα μαύρες και σκληρές τρίχες, ταλαιπωρούνται εις διπλούν, καθώς μεγάλη ποσότητα παρουσιάζεται στα πόδια, στην περιοχή των χεριών, στην περιοχή του μπικίνι ακόμη και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να νιώθουν άβολα. Η ψυχολογία των γυναικών καταβαραθρώνεται κι απελπίζονται, αφού ό,τι και να δοκιμάσουν δεν καταφέρνουν ποτέ να απαλλαγούν ουσιαστικά και οριστικά. Οι άνδρες από την άλλη πλευρά, ενώ δύσκολα θα χαρακτηριστούν από το πρόβλημα της έντονης τριχοφυΐας τους, ωστόσο νιώθουν κι αυτοί μειονεκτικά όταν το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή της πλάτης και του στέρνου, όπου οι πολλές, σκληρές και πυκνές τρίχες προκαλούν την άκομψη εμφάνισή τους στο ευρύ κοινό, κάνοντας τους να νιώθουν αμήχανα. Σε συνδυασμό με τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η έκθεση είναι μεγαλύτερη αλλά κι η ζέστη αντίστοιχα, παρατηρούμε τους άλλοτε γεμάτους αυτοπεποίθηση άνδρες να σκέφτονται δύο και τρεις φορές προτού να εμφανιστούν σε κάποια παραλία ή κι ακόμα έξω με πιο κοντά κι ανάλαφρα ρούχα.

Αρχικά, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η εικόνα μας τα τελευταία χρόνια μας απασχολεί σε επίπεδο κοινωνικό Αποτρίχωση Λέιζερ Αλεξανδρίτηπολύ περισσότερο απ’ ότι στο παρελθόν. Σίγουρα, ο έντονος ανταγωνισμός αλλά κι η εξέλιξη της μόδας και της επιστήμης μας έχουν βάλει σ’ έναν άνισο αγώνα με την φύση, παλεύοντας καθημερινά να αποκτήσουμε το αψεγάδιαστο δέρμα που βλέπουμε είτε στην τηλεόραση μέσω των διαφημίσεων είτε και στον περίγυρό μας από άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που αγαπούν να περιποιούνται συνεχώς. Δεν είναι κακό να φτάνουμε στο τέλειο αλλά καμιά φορά απλά οφείλουμε να χαλαρώσουμε και να δεχτούμε τον εαυτό μας ως έχει. Είμαστε ευτυχείς μόνο αν αποδεχτούμε την εικόνα μας κι αγαπήσουμε το σώμα μας όπως ακριβώς μας το χάρισε η φύση. Από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερα οι γυναίκες οφείλουν να τονίζουν την αυτοπεποίθησή τους και να ενισχύουν την φιλαρέσκειά τους, σε επιθυμητό πάντα επίπεδο, έχοντας στο μυαλό τους ότι όποια τεχνική κι αν δοκιμάσουν, καλό θα ήταν να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικές. Στο βωμό της ομορφιάς, θα υπάρξουν κάμποσες σειρήνες που στόχο θα έχουν να παρασύρουν, ωστόσο οφείλουμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας και να του φερθούμε με την αγάπη και το σεβασμό που του αξίζουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να αποφασίσουμε για εμάς, θα πρέπει κρίνεται πάντοτε με γνώμονα το καλό της υγείας μας.

Παρατηρείται τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερη ανάπτυξη της αντιμετώπισης της τριχοφυΐας με laser, σε τοπικό επίπεδο, στοχεύοντας κατευθείαν στην πηγή του προβλήματος. Τα κεριά, οι αποτριχωτικές κρέμες και τα ξυραφάκια, τις περισσότερες φορές προκαλούν έντονο ερεθισμό, πόνο, κάψιμο και δυσαρέσκεια. Επιπροσθέτως, παρατηρείται προσωρινή αντιμετώπιση του θέματος με αποτέλεσμα να μην ικανοποιούμαστε από το αποτέλεσμα σε τέτοιο βαθμό ώστε να απαλλαγούμε οριστικά. Η τεχνική του laser, είναι άκρως διαδεδομένη, εξελιγμένη και εγγυάται άψογο κι οριστικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να απαλλαγούμε από το πρόβλημα της τριχοφυΐας σε μέρη που μας δυσανασχετούν και μας προκαλούν αμηχανία, άγχος και προβλήματα σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο.

Αποτρίχωση Λέιζερ Αλεξανδρίτη από την Dermadvance

Στην Dermadvance θα βρείτε την πρωτοποριακή μέθοδο Αποτρίχωση Λέιζερ Αλεξανδρίτη, με γνώμονα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια και με προσήλωση στα θέλω και στις απαιτήσεις του καθενός από εσάς που πληρώνετε τις υπηρεσίες ομορφιάς και θέλετε το όνειρο σας για τέλεια επιδερμίδα να βγει αληθινό. Η εγγύηση είναι η ταχύτητα, η ακρίβεια, η αξιοπιστία και η αντιμετώπιση σε βάθος, χωρίς ίχνος τραυματισμού ή πόνου. Εμπιστευτείτε την επιστήμη κι αγαπήστε το νέο σας εαυτό ακόμη πιο πολύ με τη βοήθεια των ειδικών.

dermadvance

Σχετικά με Χρήστος Στάμου

Ο Χρήστος Στάμου είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Είναι Απόφοιτος του Ιατρικού Τμήματος της Στρατιωτικής Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Στην Συνέχεια Μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική (Βιρτζίνια -Μισσούρη) στον Ραδιοβιοχημικό Πόλεμο & σχεδίαση & αντιμετώπιση απωλειών υγείας. Συνέχισε στην Αυστρία (Γκράζ) σε θέματα Δερματοσκόπησης και Ογκολογίας του Δέρματος και ολοκλήρωσε στην Ελλάδα (Αττικό Νοσοκομείο) σε θέματα Ψωρίασης , Παιδοδερματολογίας και Φωτοδυναμικής θεραπείας. Είναι Επικεφαλής των 2 Ιατρείων της Dermadvance σε Αθήνα (Βασ.Σοφίας 115) και στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 34). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιατρό κατόπιν Ραντεβού στα τηλέφωνα των ιατρείων.

Leave a Reply

epanek