Coolsculpting … το μυστικό της ευτυχίας!

Coolsculpting

Τι σχέση μπορεί να έχει το Coolsculpting με την ευτυχία μας; Το παρακάτω άρθρο μας διαφωτίζει για την επίδραση που μπορεί να έχει η εκπληκτική αυτή νέα μέθοδος στην εικόνα μας και κατά συνέπεια στην ψυχολογία μας.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με την φύση; Το μυστικό της απόλυτης ευτυχίας κρύβεται στους ανθρώπους και στις δυνάμεις τους; Μάλλον ναι, αν κρίνουμε από την ιστορία. Η τεχνολογία, από την άλλη πλευρά, παίζει πάντοτε σημαντικό ρόλο και γίνεται σύμμαχός μας στις μικρές ή μεγάλες μάχες της ζωής. Καθώς η μια δεκαετία διαδέχεται την άλλη και τα χρόνια περνούν, γίνεται σαφές ότι οι ανάγκες των ανθρώπων αλλάζουν, τα κομμάτια ενώνονται και βλέπουμε καθαρά ότι στη μεγάλη εικόνα επίκεντρο είναι ο άνθρωπος. Όλα αυτά που επιθυμούμε, όλα όσα ελπίζουμε κι ονειρευόμαστε είναι μπροστά μας, διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα ανακαλύψουμε. Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία της καταπολέμησης του λίπους. Μια ιστορία, γνωστή και χιλιοειπωμένη, με μάλλον άσχημο τέλος και κακή αρχή. Απερίσκεπτες ατασθαλίες, αδυναμίες, υιοθέτηση συνηθειών ριζωμένων μέσα στους αιώνες, είτε επειδή η οικογένεια ευθύνεται για αυτό, είτε επειδή η κληρονομικότητα είναι η αποσκευή μας στο πέρας της ζωής, χωρίς να ευθυνόμαστε γι’ αυτό. Όλα μοιάζουν δυσοίωνα, αλλά δεν είναι. CoolsculptingΗ εξέλιξη της τεχνολογίας είναι ο συνοδοιπόρος στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων μας. Αν είστε κι εσείς από αυτούς που απελπίζονται με την εικόνα τους στον καθρέφτη, αν τα παραπάνω κιλά είναι ο κόμπος που σας πνίγει στο λαιμό, αν οι μικρές ατέλειες σας χαλούν τη διάθεση, κλείστε τα αυτιά σας στους επικριτές και πάρετε στα χέρια σας την κατάσταση, οριστικά. Ύστερα από μελέτες κι έρευνες ετών, έχει έρθει για να μείνει η πρωτοποριακή μέθοδος του Coolsculpting, στα μονοπάτια της γνώριμης για εσάς κρυολιπόλυσης.

Η μέθοδος Coolsculpting, που ξεκίνησε από τα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών και συνέχισε την ανοδική της πορεία ανά τον κόσμο, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και του επίμονου λίπους σε όλα τα σημεία που δεν θέλουμε να βλέπουμε. Η ανεπανάληπτη μέθοδος που αποτελεί το μυστικό εκατομμυρίων ανθρώπων για τέλειο σώμα με άψογες αναλογίες, το κρυφό χαρτί των διάσημων αστέρων ανά τον κόσμο, που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καταφέρνουν να γίνουν τέλειοι, βρίσκεται στην Ελλάδα, με πάροχο τη Dermadvance, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα της εταιρείας Zeltiq και να νιώσουν την παγωμένη ευχαρίστηση του coolsculpting.

 

 

Πώς λειτουργεί;

Η μοναδική στον κόσμο μέθοδος της κρυολιπόλυσης, με το ειδικό μηχάνημα του coolsculpting, αποτελεί μια πολυδιάστατη διαδικασία που σας απαλλάσσει μια και καλή από το ανεπιθύμητο περιττό λίπος. Μέσω της ιδιαίτερης αυτής τεχνικής ο ασθενής, χωρίς κόπο, περιττά έξοδα και ταλαιπωρία, καταπολεμά τα τοπικά παχάκια, στα μπράτσα, στην περιοχή της κοιλιάς, των γλουτών και των ποδιών και δεν ασχολείται ξανά, καθώς το αποτέλεσμα τείνει να είναι οριστικό κι αμετάκλητο. Το μηχάνημα, που έχουν λατρέψει και οι πιο διστακτικοί, έχει τη δυνατότητα να καταψύχει και να «σκοτώνει» τα λιποκύτταρα από κάθε δύσκολη περιοχή. Εδώ κάνουμε λόγο για έναν προγραμματισμένο βιολογικό θάνατο των επίμονων κυττάρων λίπους που απομακρύνονται με φυσιολογικό τρόπο από το σώμα, αποβάλλονται από αυτό και τελικά πεθαίνουν χωρίς να υπάρχει κίνδυνος επανεμφάνισης. CoolsculptingΦυσικά, οι υπόλοιποι ιστοί του δέρματος μένουν ανέπαφοι και δεν υπάρχει κίνδυνος οποιασδήποτε βλάβης, τραυματισμού ή κακουχίας στο εσωτερικό ή εξωτερικό της περιοχής που ψύχεται. Οι συνεδρίες διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς και τα αποτελέσματα διαφαίνονται μετά από 2 – 3 μήνες. Το κρύο είναι το όπλο ενάντια στο λίπος κι εσείς μπορείτε να οπλιστείτε με θάρρος και να προβείτε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στην ανώδυνη, μη επεμβατική διαδικασία που θα σας χαρίσει χαμόγελα κι αισιοδοξία για τη ζωή.

Απολαύστε τον αδύνατο καινούριο εαυτό σας και βγείτε στην παραλία με την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Η ευτυχία είναι μερικά βήματα μακριά σας…γρήγορα, ανώδυνα, αποτελεσματικά, χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρία και καθυστέρηση, χωρίς έξοδα που γίνονται εξωπραγματικά, χωρίς μπελάδες και πισωγυρίσματα. Όλα στην υπηρεσία σας, με αξιοπιστία κι αγάπη για τον άνθρωπο και το σώμα του, που οφείλει να φροντίζει και να αγαπά για μια ζωή!

dermadvance

Σχετικά με Χρήστος Στάμου

Ο Χρήστος Στάμου είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Είναι Απόφοιτος του Ιατρικού Τμήματος της Στρατιωτικής Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Στην Συνέχεια Μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική (Βιρτζίνια -Μισσούρη) στον Ραδιοβιοχημικό Πόλεμο & σχεδίαση & αντιμετώπιση απωλειών υγείας. Συνέχισε στην Αυστρία (Γκράζ) σε θέματα Δερματοσκόπησης και Ογκολογίας του Δέρματος και ολοκλήρωσε στην Ελλάδα (Αττικό Νοσοκομείο) σε θέματα Ψωρίασης , Παιδοδερματολογίας και Φωτοδυναμικής θεραπείας. Είναι Επικεφαλής των 2 Ιατρείων της Dermadvance σε Αθήνα (Βασ.Σοφίας 115) και στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 34). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιατρό κατόπιν Ραντεβού στα τηλέφωνα των ιατρείων.

Leave a Reply

epanek