Cavitation αποτελέσματα της θεραπείας

Το Cavitation αποτελέι την πλέον σύγχρονη μέθοδο καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση.

Μέσω της δράσης των υπερήχων στο Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Cavitation αποτελέσματα

Αν και το μόνιμο και εμφανές αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο, παρόλο αυτά τα αποτελέσματα του cavitation δεν είναι απολύτως σταθερά καθώς επηρεάζονται από δίαφορους παράγοντες, οι σημαντικότεροι από τους οποίους αναφέρονται παρακάτω.

  • Τα Cavitation αποτελέσματα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής της θεραπείας. Άλλα αποτελέσματα έχουμε στην κοιλιακή περιοχή και άλλα στην περιοχή των γοφών.
  • Τα Cavitation αποτελέσματα διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία του ατόμου. Ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας θα περιμένει λιγότεο εντυπωσιακά αποτελέσματα από ένα άτομο νεαρότερης ηλικίας.
  • Τα Cavitation αποτελέσματα διαφέρουν ανάλογα με την συσκευή cavitation που θα χρησιμοποιηθεί. Οι φτηνές συσκευές χειρός είναι αναποτελεσματικές γιατί λειτουργούν σε πολύ χαμηλές συχνότητες.
  • Τα Cavitation αποτελέσματα διαφέρουν ανάλογα με την διατροφή του ατόμου που ακολουθεί την θεραπεία. Μια διατροφή πλούσια σε υδατάνθρακες δεν θα φέρει τα επιθυμιτά αποτελέσματα. Αντίθετα θετική επίδραση έχει η άσκηση με τά την θεραπεία.
  • Επίσης τα αποτελέσματα από το Cavitation μπορεί να επηρεαστούν από ορμονικές μεταβολές και από την λήψη φαρμάκων.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα του cavitation

Μετά από κάθε θεραπεία τα Cavication αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και συνοψίζονται στα εξής:

  1. Μείωση της κυτταρίτιδας με την απώλεια πόντων ή οποία και αυξάνεται μετά από κάθε συνεδρία.
  2. Βελτίωση της υφής του δέρματος μέσω  της παραγωγής νέου κολλαγόνου.
  3. Βελτίωση του περιγράμματος του σώματος από την καύση του λίπους.
  4. Βελτίωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας.

Δείτε πως λειτουργεί ο 3D-lipo εξοπλισμός

dermadvance

Σχετικά με Χρήστος Στάμου

Ο Χρήστος Στάμου είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Είναι Απόφοιτος του Ιατρικού Τμήματος της Στρατιωτικής Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Στην Συνέχεια Μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική (Βιρτζίνια -Μισσούρη) στον Ραδιοβιοχημικό Πόλεμο & σχεδίαση & αντιμετώπιση απωλειών υγείας. Συνέχισε στην Αυστρία (Γκράζ) σε θέματα Δερματοσκόπησης και Ογκολογίας του Δέρματος και ολοκλήρωσε στην Ελλάδα (Αττικό Νοσοκομείο) σε θέματα Ψωρίασης , Παιδοδερματολογίας και Φωτοδυναμικής θεραπείας. Είναι Επικεφαλής των 2 Ιατρείων της Dermadvance σε Αθήνα (Βασ.Σοφίας 115) και στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 34). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιατρό κατόπιν Ραντεβού στα τηλέφωνα των ιατρείων.

Leave a Reply

epanek