Ηλιακη ακτινοβολια

Σε μια χώρα που κατά τους περισσότερους μήνες της ο ήλιος λάμπει, οι άνθρωποι τον απολαμβάνουν χωρίς ενοχές απλά πολλές φορές και χωρίς την κατάλληλη προσοχή.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες μελέτες φέρνουν στο φως τις βλαβερές συνέπειες της υπερέκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία.

Οι δυσχρωμίες του δέρματος ή όπως ονομάζονται επιστημονικά οι υπερμελαγχρώσεις, είναι μία ανεπιθύμητη συνέπεια από την υπερέκθεσή μας στον ήλιο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, παρατηρείται αυξημένο χρώμα στο δέρμα, είτε λόγω της υπερπαραγωγής μελανίνης από τα μελανοκύτταρα είτε από τον ίδιο τον αριθμό των μελανοκυττάρων.

Υπερμελαγχρωση

Δεν είναι όμως ο ήλιος ο μόνος παράγοντας εμφάνισής τους σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως το πρόσωπο, τα χέρια και η περιοχή του ντεκολτέ. Έχει παρατηρηθεί πως το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στην κληρονομικότητα ή ακόμα και σε κάποιες ορμονικές διαταραχές. Η λήψη αντισυλληπτικών χαπιών μπορεί να οδηγήσει σε υψηλό ποσοστό παραγωγής οιστρογόνων, άλλον έναν επιβαρυντικό παράγοντα. Ορμονικές διαταραχές όμως που επηρεάζουν την παραγωγή της μελανίνης, παρατηρούνται και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Λόγοι πιο απλοί, όπως η αποτρίχωση με κερί ή το σπάσιμο σπυριών οδηγούν σε βίαιη απολέπιση τραυματίζοντας την επιδερμίδα. Κάποια προιόντα αργύρου ή κάποια άλλα φάρμακα μπορούν επίσης να προκαλέσουν υπερμελάγχρωση.

Dermadvance

Η Dermadvance, πάντα πιστή στις ανάγκες σας, εξασφάλισε την τελευταία μορφή τεχνολογίας για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου αισθητικού προβλήματος, το μηχάνημα Alma Q Laser.

Alma Q Laser Η Λύση για τις ΔυσχρωμίεςΤο μηχάνημα αυτό, με υψηλή απόδοση λέιζερ και σύντομους παλμούς δημιουργεί ελεγχόμενο ερεθισμό μέσω του μηχανισμού Q-Switched effect, ο οποίος φέρνει βέλτιστα αποτελέσματα χωρίς θερμική βλάβη ή πήξη στον περιβάλλοντα ιστό.

Έχει την ικανότητα να παράγει ενέργεια μονού ή διπλού παλμού, διασκορπίζοντάς την σε δύο διαδοχικούς παλμούς μετριάζοντας έτσι την ισχύ αιχμής και παράλληλα παρέχοντας έως 2J/παλμό μέγιστη ενέργεια.

Η υψηλή απόδοση λέιζερ είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την απομάκρυνση φυσικών ή τεχνιτών μελαγχρώσεων, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα βλάβης στον περιβάλλοντα ιστό και παρέχοντας αποτελεσματική θεραπεία για ατέλειες λόγω γήρανσης.

Σιγουρευτείτε πως ακολουθείτε τις συμβουλές των καλύτερων και απολαύστε τον ήλιο με ασφάλεια.