Κρυολιπόλυση 3D Lipo - Απαλλαγείτε από το επίμονο τοπικό πάχος με 180€.

Μείωση τοπικού πάχους για πάντα

Μόνιμο αποτέλεσμα

Χωρίς πόνο, τομές ή ενέσεις

Μικρή διάρκεια συνεδρίας

Επιστρέφετε αμέσως στις δραστηριότητές σας

Σημαντικά αποτελέσματα

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι η νέα πρωτοποριακή μέθοδος λιπογλυπτικής που αποτελεί τη σύγχρονη τάση στην μη επεμβατική λιποαφαίρεση. Η κρυολιπόλυση είναι μια ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των λιποκυττάρων. Η κρυολιπόλυση βασίζεται στην ελεγχόμενη ψύξη, κοντά σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, για τη μη επεμβατική τοπική μείωση του συσσωρευμένου λίπους, ώστε να σμιλευτεί το σώμα.

ΚρυολιπόλυσηΗ έκθεση σε ψύξη ρυθμίζεται έτσι ώστε να προκαλεί το θάνατο των κυττάρων του υποδόριου λιπώδους ιστού χωρίς εμφανή βλάβη στο υπερκείμενο δέρμα. Η διαδικασία είναι η μη χειρουργική εναλλακτική λύση για λιποαφαίρεση. Ο “στόχος” της κρυολιπόλυσης είναι το υποδόριο επίπεδο του λίπους, το στρώμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα. Κατά την κρυολιπόλυση, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακριβή ψύξη, κρυσταλλώνονται και ενεργοποιούν μια διαδικασία φυσικής αφαίρεσης που μειώνει βαθμιαία το πάχος του στρώματος λίπους.

Τα νεκρά κύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται φυσικά από το σώμα μέσω του ήπατος. Η φυσική απομάκρυνση των λιποκυττάρων με την πάροδο του χρόνου οδηγεί σε σταδιακή αλλά πολύ αισθητή και μόνιμη μείωση του στρώματος του λίπους.

Πως γίνεται η κρυολιπόλυση;

Μία η δύο κεφαλές δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την πάσχουσα περιοχή μειώνοντας την θερμοκρασία από -5 έως -10 βαθμούς. Αποδομούνται με αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα αφήνοντας τους υπόλοιπους ιστούς ανέπαφους.

Σε ποια σημεία του σώματος μπορεί να εφαρμοσθεί η κρυολιπόλυση;

Κρυολιπόλυση - Σημεία Εφαρμογής

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος, όπως: στο εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών, στη κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς και στα μπράτσα. Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι με την κρυολιπόλυση, μετά από μία μόνο συνεδρία, επιτυγχάνεται μείωση της τάξης του 30-35% του λιπώδους ιστού της θεραπευμένης περιοχής. Το γεγονός αυτό γίνεται έντονα ορατό μετά από διάστημα τουλάχιστον 8 εβδομάδων από τη θεραπεία.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η θεραπεία με κρυολιπόλυση εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος ώστε να υπάρξει ολοκληρωτική αντιμετώπιση του. Η διάρκεια της θεραπείας κρυολιπόλυσης είναι περίπου 1 ώρα.

ΓΙΑΤΙ Σ’ΕΜΑΣ;

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ

Κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Γι’ αυτό για κάθε ασθενή ανεξαιρέτως σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, προσαρμοσμένο στο δικό του σώμα, για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Dermadvance είναι μια Ιατρική Κλινική η οποία ενεργεί με αυστηρά Ιατρικά Standards. Σε κάθε θεραπεία υπάρχει η στενή επίβλεψη από τον Ιατρό μας Dr. Χρήστο Στάμου.