θεραπείες για Άνδρες - Dermadvance

θεραπείες για Άνδρες

1.Αποτρίχωση αλεξανδρίτη Burst mode – Arion 2

Αποτρίχωση με τον κορυφαίο εξοπλισμό αποτρίχωσης, τον αλεξανδρίτη τεχνολογίας Burst mode – Arion 2

Αποτρίχωση με Λέϊζερ Αλεξανδρίτη ARION 2
οι πιο δημοφιλείς περιοχές σε άνδρες είναι :

 •  Αποτρίχωση πλάτης
 • Αποτρίχωση Ώμοι
 • Αποτρίχωση Στήθος – Στέρνο
 • Αποτρίχωση Αυτιά – Μύτη
 • Αποτρίχωση Μεσόφρυο
 • Αποτρίχωση πρόσωπο – γένεια

Θεραπευτικές εφαρμογές αποτρίχωσης με Αλεξανδρίτη ARION 2

 • Αποτρίχωση για πρόληψη ΚΥΣΤΗΣ ΚΟΚΥΓΓΑ σε προηγηθείσα χειρουργική εκτομή ή προληπτικά προ χειρουργείου
 • Αποτρίχωση για πρόληψη Ψευδοθυλακίτιδας Γενείου σε πρόσωπο και λαιμό, ιδιαίτερα σε άτομα που ξυρίζονται καθημερινά, όπως ένστολοι κτλ

2. Ανανέωση προσώπου με Oxygen Lift

Ιδανική θεραπεία για άνδρες με έντονους ρυθμούς καθημερινότητας και βαρύ οξειδωτικό στρες( καπνιστές – εργαζόμενους σε χώρους με ρύπους κτλ ) .Η θεραπεία έχει άμεσα αποτελέσματα και δίνει ένα ξεκούραστο και λαμπερό πρόσωπο .

Οι ρυτίδες γίνονται πιο αδρές και ο χρωματικός τόνος του δέρματος εξισορροπεί.

Το πλεονέκτημα της εντυπωσιακής και δημοφιλούς αυτής θεραπείας είναι ότι το πρόσωπο σας παρά το εντυπωσιακό άμεσο αποτέλεσμα δεν κοκκινίζει και δεν ξεφλουδίζει , ενώ κατά τη διάρκεια της θεραπείας που διαρκεί 20 λεπτά δεν έχετε καμία δυσάρεστη αίσθηση.

Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής πριν από κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, γάμους, βαφτίσεις, gala ,κτλ .

3. ΒΟΤΟΧ

H θεραπεία με βουτιλινική εξωτοξίνη – α ( BOTOX ) δεν αποτελεί πλέον ταμπού για τους άνδρες. Οι θεραπείες που γίνονται σε άνδρες αυξάνουν κάθε χρόνο 15-30 % και πλέον 1 στους 5 ασθενείς που κάνει BOTOX είναι άνδρας.

Οι άνδρες γενικά χρειάζονται μεγαλύτερες δόσεις του φαρμάκου από τις γυναίκες, λόγω του ότι έχουν ισχυρότερες μυικές ομάδες στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι ένα πιο ξεκούραστο πρόσωπο ,απόλυτα φυσικό και με πιο άδρες ρυτίδες έκφρασης.

Η διάρκεια του αποτελέσματος κυμαίνεται απο 3 έως 5 μήνες .

4.Θεραπεία Υπεριδρωσίας με εξωτοξίνες

Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox ή dysport αποτελεί την πλέον ικανοποιητική προσέγγιση για έλεγχο της ενοχλητικής υπεριδρωσίας στους άνδρες σε περιοχές όπως οι μασχάλες, οι παλάμες και τα πέλματα, το μέτωπο και αλλού.

Πρίν την εφαρμογή του φαρμάκου, η οποία γίνεται με πολύ μικρές σύρριγες , γίνεται ειδικός έλεγχος της κατανομής της υπεριδρωσίας με το τεστ “ αμύλου – ιωδίου”.

4 .Ενέσιμα εμφυτέυματα Υαλουρονικού

Με την πρόοδο της ηλικίας και τη φωτογήρανση, η παραγωγή από το δέρμα μας του φυσικού συστατικού , του υαλουρονικού οξέος, μειώνεται. Μια ένεση υαλουρονικού οξέος ως εμφύτευμα αναπληρώνει το χαμένο όγκο και οδηγεί σε πιο ρηχές ρυτίδες και πιο νεανικό περίγραμμα προσώπου.

Με την ηπια επεμβατική αυτή τεχνική, που συχνά δε χρειάζεται ούτε τη χρήση αναισθητικής κρέμας, γίνεται συνολική ανανέωση του προφίλ του προσώπου σας, δημιουργώντας πιο νεανικά χείλη, κροτάφους και “μήλα” καθώς και πιο αβαθείς λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το υαλουρονικό οξύ είναι μια απόλυτα φυσική και ασφαλής ουσία που συγκρατεί το νερό με αποτέλεσμα οι “θεραπευμένες “ ρυτίδες να φαίνονται πιο γεμάτες και πιο νεανικές.

Η διαρκεια του αποτελέσματος έχει να κάνει με τον τύπο ( την πυκνότητα ) και την ποιότητα του εμφυτεύματος και κυμαίνεται απο 10 μήνες έως 2 χρόνια .Στο ιατρείο χρεισημοποιούμε μόνο γνωστά και εδραιωμένα υλικά που αποτελούν την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία αυτη θεραπείων ,όπως Restylane, Fillorga, juvederm κτλ

5.Τρχοειδικές αγγειεκτασίες σε πρόσωπο

Μπορούμε να προσφέρουμε μια σειρά από θεραπείες για τριχοειδή αγγεία – φλέβες σε πρόσωπο ( κυρίως ) και σε σώμα .Ο συχνότερος τρόπος αντιμετώπισης είναι με ελάχιστα επεμβατικές ραδιοσυχνότητες ή και laser (Λειζερ) αγγείων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη θεραπεία ταιριάζει στο πρόβλημα και στις ανάγκες σας

6.Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια και λεμφικό παλμικό μασάζ – Pristine MD

Πρόκειται για μια προτοπωριακή θεραπεία μη επεμβατικής και ανώδυνης απολέπισης του δέρματος με απομάκρυνση διαφόρου βάθους τμήματος της επιδερμίδας και του χορίου, ανάλογα και με την αδρότητα της κεφαλής διαμαντιών που θα χρησιμοποιηθεί.

Το Pristine MD συνήθως χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ή / και να μειώσει:

 • Ακμή και ανοιχτούς ή κλειστούς φαγέσωρες
 • Λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
 • Ροδόχρου ακμή
 • Δυσχρωμίες
 • Φωτογήρανση
 • Υπέρμελάγχρωση
 • Λιπαρό δέρμα- Σμηγματόροια
 • Ξηρόδερμία
 • Σμηγματοροική Δερματίτιδα

Η θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντια Pristine MD προσφέρει ένα βελούδινο στην υφή δέρμα , η “θαμπάδα” απο την καθημερινή ταλαιπωρία εξαφανίζεται , ενώ ελαττώνεται και η σμηγματόρροια.

Το αποτέλεσμα είναι ενα λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο ενώ μειώνεται ιδιαίτερα η τάση ακμής και οι δυσχρωμίες , όπου υπάρχουν. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 2 μήνες.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας αν και περιλαμβάνει τον απλό “καθαρισμό” είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτόν .Πρόκειται για μια ιατρική αντιγηραντική θεραπεία χωρίς χρόνο αποθεραπείας .Αμέσως μετά την αγωγή μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας. Δεν κοκκινίζετε και δεν ξεφλουδίζετε καθόλου .

Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

Υπηρεσίες


CLOSE
CLOSE