Αποτρίχωση Ποδιών - Dermadvance

Αποτρίχωση Ποδιών

Τι προσφέρει η Αποτρίχωση Ποδιών με Λέιζερ

Όλοι θέλουμε κομψά, λεία πόδια, αλλά τα πόδια είναι το μεγαλύτερο μέρος του σώματος που χρειάζεται αποτρίχωση. Ο χρόνος του καθημερινού ντους διπλασιάζεται λόγω του ξυρίσματος των ποδιών. Όμως με την αποτρίχωση ποδιών με λέιζερ, η απόκτηση μεταξένιου δέρματος στα πόδια δεν είναι πλέον κουραστική διαδικασία. Απαλλάσσοντας τη κάθε γυναίκα από την καθημερινή ρουτίνα με το ξυραφάκι και το μηνιαίο ραντεβού αποτρίχωσης με κερί.

Μετά από μια σειρά συνεδριών, θα απολαύσετε τη μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας στη πιο χρονοβόρα περιοχή του σώματός σας.

Μεταξένια Πόδια

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το αίσθημα της απαλότητας των ποδιών που έχουν μόλις αποτριχωθεί. Η αποτρίχωση με λέιζερ παρέχει αυτό το αποτέλεσμα σε λίγες μόνο ασφαλείς θεραπείες.

  • Απολαύστε απαλά, σέξι πόδια.
  • Νιώστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  • Εξοικονομήστε χρόνο από την πρωινή σας ρουτίνα.
  • Απαλλαγείτε από το καθημερινό ξύρισμα και τη μηνιαία αποτρίχωση με κερί.

Πώς λειτουργεί η αποτρίχωση ποδιών με λέιζερ;

Πρώτα η τρίχα καταστρέφεται κάτω από το δέρμα και πέφτει. Στη συνέχεια οι πόροι του δέρματος κλείνουν Αποτρίχωση ποδιώναφήνοντας μόνο λείο ελκυστικό δέρμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες που έχουν πιο σκούρα και σκληρή τριχοφυΐα στα πόδια, η οποία εξακολουθεί να είναι ορατή ακόμα και μετά το ξύρισμα. Τέλος, με την πάροδο του χρόνου η αποτρίχωση ποδιών με λέιζερ είναι οικονομικότερη από ότι η αποτρίχωση με κερί.

Ειδικευμένος Ιατρός

Η αποτρίχωση με laser είναι μια ιατρική διαδικασία. Όλες οι θεραπείες αποτρίχωσης ποδιών με λέιζερ πραγματοποιούνται από ειδικευμένο ιατρό με εκτεταμένη εκπαίδευση.

Δείτε άλλες κατηγορίες αποτρίχωσης παρακάτω και καλέστε μας στο 216 900 5000 για περισσότερες πληροφορίες:

 

Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

CLOSE
CLOSE