Αποτρίχωση Μπικίνι | Dermadvance

Αποτρίχωση Μπικίνι

Είναι αρκετά δύσκολο να αισθανόμαστε σιγουριά με το μαγιό χωρίς το προστιθέμενο άγχος του να ανησυχούμε για τα ενοχλητικά εξογκώματα από το ξύρισμα ή τις αδέσποτες τρίχες στο μπικίνι. Η Dermadvance έχει την λύση στην αποτρίχωση μπικίνι. Προσφέρουμε την έκδοση λέιζερ της αντίστοιχης ολοκληρωτικής Βραζιλιάνικης αποτρίχωσης με κερί. Αυτή η περιοχή είναι μια από τις πιο εύκολες και γρήγορες περιοχές για  θεραπεία, με τις περισσότερες από αυτές τις διαδικασίες με λέιζερ να ολοκληρώνονται σε μόλις 20 λεπτά. Ο θεράπων ιατρός μπορεί να αφαιρέσει ολικώς ή μερικώς την τριχοφυΐα της περιοχής, όπως εσείς επιθυμείτε, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση σας.

Ποιο είναι το κόστος για την αποτρίχωση μπικίνι με λέιζερ;

Το κόστος για την αποτρίχωση μπικίνι ή την ολοκληρωτική αποτρίχωσης (full Brazilian) με λέιζερ εξαρτάται από το Αποτρίχωση μπικίνιπόση τριχοφυΐα θα αφαιρεθεί από την περιοχή. Μπορούμε να εφαρμόσουμε λέιζερ αποτρίχωσης σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, αλλά για τον κάθε ασθενή υπάρχει διαφοροποίηση. Είναι σημαντικό να επισκεφτείτε την κλινική για να σας συμβουλεύσουμε και να συζητήσουμε για το ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες σας. Θα προσαρμόσουμε ένα πακέτο μόνο για εσάς!

Εφαρμόζεται στους άνδρες;

Το full Brazilian στους άνδρες γίνεται όλο και περισσότερο στη μόδα κάθε χρόνο. Αν και για τους περισσότερους άνδρες η πλάτη, το στήθος και οι κοιλιακοί είναι οι πιο δημοφιλείς περιοχές.

 

 

Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

CLOSE
CLOSE