Αποτρίχωση Μασχάλης - Χεριών | Dermadvance

Αποτρίχωση Μασχάλης – Χεριών

Απολαύστε απαλότητα που διαρκεί!

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι είναι πιο σίγουροι και εξωστρεφής, όταν είναι ευχαριστημένοι με την εμφάνισή σας. Η αντιαισθητική τριχοφυΐα, ειδικά στις μασχάλες, τους βραχίονες και τους ώμους, μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση. Μπορεί να περιορίσει τις επιλογές ένδυσης και να φέρει αμηχανία σε καθημερινές καταστάσεις. Μην επιτρέψετε στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα να είναι η αιτία που θα κρύβεστε στην παραλία ή που θα επιλέξετε ρούχα που δεν σας ενθουσιάζουν. Η λύση βρίσκεται στην αποτρίχωση μασχάλης και χεριών με λέιζερ για απαλό δέρμα που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και δεν θα σας αφήσει με άγριο δέρμα ή ενοχλητικούς ερεθισμούς.

Αποτρίχωση Μασχάλης

Το επαναλαμβανόμενο ξύρισμα στις μασχάλες καθιστά την περιοχή επιρρεπείς σε εισδύουσες τρίχες (τρίχες που Αποτρίχωση Μασχάλης - Χεριών
μεγαλώνουν προς τα μέσα), κύστεις και ερεθισμούς από το ξυράφι. Η αποτρίχωση με laser από την Dermadvance είναι η λύση για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το λέιζερ καταστρέφει την τρίχα στη ρίζα νεκρώνοντας την, με αποτέλεσμα να πέφτει. Στη συνέχεια οι πόροι του δέρματος κλείνουν, αφήνοντας λείο και απαλό δέρμα.

Απαλλαγείτε από το ξύρισμα, το κερί, τις εισδύουσες τρίχες και τους ερεθισμούς από το ξυράφι. Η θεραπεία στις μασχάλες, κυριολεκτικά, διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Αποτρίχωση Χεριών

Η παρουσία πυκνής και σκούρας τριχοφυΐας στα χέρια μπορεί να είναι ενοχλητική. Στην Dermadvance, ο έμπειρος γιατρός μας, χρησιμοποιεί την τεχνολογία λέιζερ για την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στα χέρια. Η θεραπεία προσαρμόζεται για κάθε τύπο δέρματος και χρώμα τριχοφυΐας. Η εφαρμογή είναι γρήγορη και σχεδόν ανώδυνη.

 

Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

CLOSE
CLOSE