Αποτρίχωση Άνδρες - Dermadvance

Αποτρίχωση Άνδρες

Με την ανδρική αποτρίχωση να γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η ιδανική θεραπεία για όσους επιθυμούν λείο στήθος ή μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα συμπεριλαμβανομένων του προσώπου και της πλάτης. Με τις τακτικές θεραπείες συντήρησης, η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να παράγει αποτελέσματα μακράς διαρκείας.

Πώς λειτουργεί η αποτρίχωση με λέιζερ για τους άνδρες;

Η αποτρίχωση με laser λειτουργεί με την καταστροφή της βάσης του θυλακίου της τρίχας που είναι η πηγή της νέας ανάπτυξης της τριχοφυΐας, χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλοντας ιστός. Η τριχοφυΐα που στοχεύεται πέφτει αμέσως, αφήνοντας σας με λείο δέρμα.

Η αγωγή με λέιζερ χρησιμοποιεί ένα συνεχές λέιζερ για να θερμάνει πολύ σταδιακά τα τριχοθυλάκια στο σημείο όπου η τρίχα νεκρώνεται και πέφτει.

Αρχικά η τριχοφυΐα θα αναπτυχθεί με τον κανονικό κύκλο ανάπτυξης της τρίχας από 4 έως 6 εβδομάδες. Με κάθε συνεδρία η ανάπτυξη της τριχοφυΐας θα  μειωθεί και μετά από την ολοκλήρωση της θεραπείας θα χρειάζεστε μόνο  θεραπείες συντήρησης για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο άρτια εκπαιδευμένος δερματολόγος, κύριος Στάμου, θα αξιολογήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, αλλά σε γενικές γραμμές, η αποτελεσματική αποτρίχωση με λέιζερ επιτυγχάνεται σε μια σειρά από 6 με 8 θεραπείες. Αυτές θα πρέπει να απέχουν περίπου 4 με 6 εβδομάδες για την αντιμετώπιση της ανάπτυξης της τρίχας. Σταδιακά θα υπάρχει όλο και λιγότερη ανάπτυξη τριχοφυΐας κάθε φορά. Θα απαιτηθεί μία συνεδρία μία φορά το χρόνο για να διατηρηθεί το λείο δέρμα.

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ για τους άνδρες;

Στο πρώτο ραντεβού θα συζητηθούν οι ανάγκες σας και τι θέλετε να επιτύχετε. Στη συνέχεια θα αξιολογηθεί ο τύπος Αποτρίχωση στους Άνδρεςτου δέρματός σας, θα αναφερθούν τυχόν κίνδυνοι και θα συστηθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας.

Κάθε συνεδρία απαιτεί από 15 λεπτά έως μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που αντιμετωπίζεται. Θα αισθανθείτε ελαφρύ τσούξιμο και κάποια μικρή ενόχληση.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας θα μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας.

Δείτε άλλες κατηγορίες αποτρίχωσης παρακάτω και καλέστε μας στο 216 900 5000 για περισσότερες πληροφορίες:

Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

Δείτε τις κατηγορίες Ανδρικής Αποτρίχωσης λέιζερ


CLOSE
CLOSE