Κρυολιπόλυση με Coolscultping από την Dermadvance

CoolSculpting

Η επιστήμη έχει την λύση!

Πολλές φορές κοιτώντας το σώμα μας στον καθρέφτη παρατηρούμε κάποια σημεία του που δεν μας ικανοποιούν απόλυτα. Παράλληλα έχουμε διαβάσει και ακούσει πάρα πολλές μεθόδους χειρουργικές για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους ή ακόμα και την αφαίρεσή του όμως εμείς φοβόμαστε τις λέξεις «νυστέρι» ή «χειρουργικό κρεβάτι».  Η επιστήμη έχει την λύση και για εμάς λοιπόν.

H επιστήμη της κρυολιπόλυσης

Όλα ξεκίνησαν από την παρατηρητικότητα κάποιων απέναντι στα παιδιά και την αιώνια καλοκαιρινή απόλαυση Θεραπεία Κρυολιπόλυσης με CoolSculptingδηλαδή τα παγωτά και πιο συγκεκριμένα τα παγωτά γρανίτες. Οι επιστήμονες λοιπόν παρατήρησαν πως τα παιδιά που έτρωγαν γρανίτες, μετά από λίγο καιρό αποκτούσαν λακκάκια στα μάγουλα. Έτσι λοιπόν άρχισαν να ψάχνουν τρόπους εκμετάλλευσης του «τοπικού ψύχους» για άλλα σημεία του σώματος και για άλλες ανάγκες του ανθρώπου. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η επιστήμη της κρυολιπόλυσης.

Το κρύο μπορεί και στοχεύει στα κύτταρα λίπους χωρίς να τραυματίζει το δέρμα ή τον ιστό που το περιβάλλει. Η θεραπεία CoolSculpting διοχετεύει με ασφάλεια ελεγχόμενη ψύξη και στοχεύει στα λιποκύτταρα που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα. Με αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και κατόπιν οδηγούνται στον βιολογικό τους θάνατο. Έτσι λοιπόν, 2 ή 3 μήνες μετά ο οργανισμός επεξεργάζεται το λίπος και αποβάλλει τα νεκρά αυτά κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του ενώ παράλληλα αποκτά τις σωστές αναλογίες με ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Dermadvance

Η Dermadvance, αφουγκραζώμενη τις ανάγκες σας και θέλοντας πάντα να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτησή της σε εσάς, διαθέτει το μόνο πιστοποιημένο μηχάνημα κρυολιπόλυσης το μηχάνημα coolsclupting.

Coolsculpting by DermadvanceΤο μηχάνημα αυτό αξιοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για να καταπολεμήσει το επίμονο λίπος, το οποίο αντιστέκεται σε αυστηρές δίαιτες ή στην επίμονη άσκηση. Παρέχει ορατά και αποδεδειγμένα αποτελέσματα αλλά το κυριότερο μόνιμα, αφού τα λιποκύτταρα τα οποία στοχεύει, εξαλείφονται για πάντα.

Η μείωση του λίπους στην εκάστοτε περιοχή ενδιαφέροντος αρχίζει να γίνεται ορατή 3 εβδομάδες μετά την συνεδρία ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται 2 μήνες μετά. Το μηχάνημα coolsclupting διαθέτει ένα ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας το οποίο ελέγχει συνεχώς την θερμοκρασία. Έτσι, σε περίπτωση που παρατηρηθεί πολύ υψηλή ψύξη στο δέρμα, το μηχάνημα σταματά αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται ερεθισμοί και εγκαύματα.

Μπορεί να εφαρμοστεί

Οι περιοχές του σώματος στις οποίες το μηχάνημα μπορεί να εφαρμοστεί, είναι όλες οι περιοχές στις οποίες εμφανίζεται το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος στο γυναικείο ή στο ανδρικό σώμα. Η περιοχή της κοιλιάς, η περιοχή της περιφέρειας, το εσωτερικό ή το εξωτερικό των μηρών, η περιοχή κάτω από τους γλουτούς, τα μπράτσα, το ανεπιθύμητο διπλοσάγονο, το λίπος στα γόνατα ή το επιπλέον λίπος στο ανδρικό στήθος.

  • Τοπικό πάχος στην κοιλιά
  • Η περιοχή της περιφέρειας
  • Εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών
  • Κάτω από τους γλουτούς
  • Μπράτσα
  • Διπλοσάγονο
  • Λίπος στα γόνατα
  • Επιπλέον λίπος στο ανδρικό στήθος

Ο γιατρός είναι εκείνος που θα δημιουργήσει το κατάλληλο πλάνο θεραπείας, ανάλογα με το σώμα, τους στόχους αλλά και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Έτσι, ανάλογα με τις περιοχές στις οποίες θέλετε εσείς να εφαρμόσετε τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης θα οριστούν ο αριθμός των συνεδριών και η διάρκεια της θεραπείας.

Εμπιστευτείτε το σώμα σας στους καλύτερους και διορθώστε ότι δεν σας αρέσει να βλέπετε στον καθρέφτη σας.

Πριν/Μετά

Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές Dermadvance | Προσφορές

Βρείτε την κατάλληλη θεραπεία σώματος που σας ενδιαφέρει


CLOSE
CLOSE